- Ten temat ma 8 odpowiedzi, 6 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 18 lat, 7 miesięcy temu przez
baby22.
- AutorWpisy
- 26 września 2007 o 14:38 #2258
nie wiem ale od kąd zaczełam brac tabletki antykoncepcyjne to jakos krosti zaczeły mi bardziej chyba wychodzic tak mi sie zdaje wczesniej miałam okres raz na dwa miesiace i moze dlatego nie przuwazyłam tego a ateraz przed kazdym okresem mi wychodza nawte teraz jak nie mam okresu to mi powychodziły i wygladam okropnie:;/ smaruje si etakim płynem ktory je wysusza ale chyba przesadziłam i podraziłam skore bo jest cała czerwnoa nie dosc ze krostki to jeszcze czerwona twarz masakrycznie to wyglada:/ jak mam sie wyleczyc do piatku co robić? w piatek widze sie zmoim chlopakiem nie chce mu sie tak pokazac:/ pomozcie dziewczyny prosze
26 września 2007 o 15:19 #86000Przede wszystkim wszelkie żrodki wysuszające stosuj z umiarem, bo mogą bardziej zaszkodzić niż pomóc. I nie wyciskaj krostek, szybciej znikną nietknięte.
Ja mam cerę tłustą, na której często wyskakują przeróżne krostki (ja je nazywam cholerami, bo mam ich dożć 😆 . Próbowałam już chyba wszystkich sposobów zwalczania tego cholerstwa, ale pomogły tylko wizyty u kosmetyczki(oczyszczanie twarzy).
Teraz używam kremu Brevoxyl, w aptece za ok. 20 zł, ale również ma działanie wysuszające przez pierwsze dni używania, poza tym skóra jest zaczerwieniona i piecze, ale jednak buźka wygląda o niebo lepiej.
Nie wiem co Ci poradzić, bo jak widać sama borykam się z tym problemem. A dlaczego nie chcesz pokazać się chłopakowi w takim „stanie” ?
26 września 2007 o 17:43 #86001dzieki za odpowiedz
moze sprobuj tego kremu tylko tez chciałabym aby on troszke nawilzałnie che sie pokaza c chlopakowi bo wygladam okropnie nawet sama sie wstydze jak patzre w lustro jestem cała czerwona :/
26 września 2007 o 22:52 #86002Ech mój to mnie już widział z takimi pryszczami:p Używam kremu z Garniera i uważam, że jest dobry oraz toniku z Avonu z serii CLeraskin i te dwa kosmetyki wg mnie warto wypróbować, mnie pomogły.
27 września 2007 o 11:30 #86003@Zielonooka wrote:
Ech mój to mnie już widział z takimi pryszczami:p Używam kremu z Garniera i uważam, że jest dobry oraz toniku z Avonu z serii CLeraskin i te dwa kosmetyki wg mnie warto wypróbować, mnie pomogły.
Mój też mnie widzi prawie na okrągło w takim stanie, więc nie stanowi to dla mnie problemu już. A jaki dokładnie ten krem? Może wypróbuję 🙂
27 września 2007 o 13:11 #86004To jest krem nawilżająco-matujący.
27 września 2007 o 13:20 #86005Porozmawiaj o tym z ginekologiem, jest wiele tabletek do wyboru, może akurat te Ci mniej pasują (moja ciotka miała też straszne problemy z „trądzikiem” i to po trzydziestce 😯 , ale okazało się, że to coż jak reakcja uczuleniowa, zmieniła tabletki i jest ok). (:
16 października 2007 o 21:06 #86006ja natradzik stosuje kremy daxa. ostatnio wciagnelam sie w ich komiksowy konkurs i mam nadzieje ze wygram zestaw kosmetykow:) wiec jakbyscie byly na epulsie i perfecta squad to zaglosujcie na mnie, plizzz:)
19 października 2007 o 15:12 #86007Najlepszy dla mnie jest Garnier czysta skóra, po prostu nie mogłam się nadziwić efektom
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.