- AutorOdp.
- 23 stycznia 2010 at 10:29
Wygładzanie włosów grubą szczotką po umyciu rzeczywiscie bardzo pomaga. Ale wszystko zależy od struktury włosa,ja z kolei lubie nakładac jedwab na włosy-zawsze rano i przed snem.
28 lutego 2010 at 10:25Mam a raczej miałam ten sam problem co ty. Byłam z tym nawet u dermatologa w Warszawie (mam obsesję na punkcie swoich włosów). Przepisał mi jakież szampony, odżywki itd. I powiem szczerze, że pomogło. Ale do czasu… Póniej trochę zaniedbałam to i zaczęło mi wracać to osłabienie włosów. Znowu wróciłam do tych szamponów i odżywek, a i farmaceuta w Aptece za Grosze w warszawie polecił mi Skrzypovitę jako preparat do wzmocnienia włosów. Więc to jest tak: Skrzypovita – 15 zł, Szampon – 10 zł, Odżywka – 8zł = żliczne włosy:-)
10 kwietnia 2010 at 22:57bedziesz miec ladne wlosy tylko jesli beda zdrowe, taka prawda niestety…
13 kwietnia 2010 at 11:16No tak,ale odpowiednia pielęgnacja także nie zaszkodzi a wręcz przeciwnie-może tylko pomoc,pod warunkiem że używamy naprawdę sprawdzonych żrodków.
21 maja 2010 at 12:36Pewnie, że odpowiednia pielęgnacja nie zaszkodzi co do tego nie ma żadnych wątpliwożci.
Np. ja po tym, jak sobie włosy zniszczyłam prostowaniem i ciągłym suszeniem, to zaczęłam stosować URT-OIL z naftą oczyszczoną. Już widzę drobną poprawę i mam nadzieję, że z czasem będzie jeszcze lepiej;)
Odpowiednia pielęgnacja jest naprawdę bardzo ważna 😉9 czerwca 2010 at 07:42Słuchajcie na przerzedzone włosy, które wypadają bo są zniszczone albo słabe, lepszy od kosmetyków jest preparat [usunięto_link]. Jest opracowany przez dermatologów i specjalistów od żywienia i działa na cebulkę. Naprawdę jest skuteczny, warto wypróbować.
- AutorOdp.