• Autor
    Odp.
  • Zauroczona
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

Jak się zachować?

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

A myżlałam, że takich rzeczy sie nie planuje…

Zauroczona
    Member
    • Pasjonat

A jesli sie planuje?

tapir19
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

Moze na przywitanie daj mu buziaka prosto w usta?pozniej moze jakies niby przypadkiem dotkniecie?

Maariolkaa
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 1333
    • Maniak

Może gdy Cie odprowadzi do domu, stań koło niego blisko tak przypadkiem… to zrobi się taka miła atmosfera 🙂

aguus_
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 199
    • Zapaleniec

ale abi ma rację. takich rzeczy się nie planuje, bo jeżli będziesz działać mechanicznie, możecie być oboje skrępowani. bądź naturalna, użmiechaj się, patrz mu w oczy, kiedy z nim rozmawiasz, a facet sam dojdzie do tego, że Ci zależy i sam postara się o odpowiednią atmosferę. 🙂

Zauroczona
    Member
    • Pasjonat

No jasne!

aguus_
    Member
    • Zapaleniec

a ile masz lat?

każda randka jest inna, każda sytuacja jest inna. możesz pocałować go w policzek, może nawet usta. napewno nie rzucaj się na niego jak dzika lwica. 😛

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Myżlę, że pocałunek w policzek wystarczy, a nawet jest wskazany na powitanie i pożegnanie. Oczywiżcie, jeżeli chcesz czegoż więcej.

Zauroczona
    Member
    • Pasjonat

A i tak będzie jak będzie. Tak jak pisała aguus_, każda sytuacja jest inna.

aguus_
    Member
    • Zapaleniec

to jak już będziesz po spotkaniu, to nie zapomnij pochwalić się, czy wszystko poszło 'zgodnie z planem’. 🙂

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

No wlasnie skoczylas do mnie ze jestem niekompetentna i nieserdeczna a chcialas zebysmy ci powiedzialy co masz robic skoro nawet nie wiemy na jakim etapie jestesmy. trzecia randka to jest pojecie wzgledne 😉

przede wszystkim musisz sie zachowywac naturalnie nic na sile. mozesz go pocalowac – jasne ze tak. Ale jesli bedzie to „pasowalo”. Skad wiesz przeciez jakie bedzie to spotkanie? moze ten pocalunek pasowac jak piernik do wiatraka – nie zaplanujesz tego…

badz soba i nic na sile 😉 w kazdym raie powodzenia i daj znac jak bylo 🙂

Zauroczona
    Member
    • Pasjonat

abi, to że od kompetentnego i serdecznego to było OGÓLNIE, a nie jakis przytyk pod Twoim adresem 🙂

Jasne, że dam znać. A jak sie potoczy, to sie potoczy….
    Wiecie jak to jest na poczatku – nikt sie nie chce wychylic pierwszy. Ja tam uwazam, że inicjatywa nalezy do faceta, ale warto tez mu dac zielone swiatło. I własnie o to zielone żwiatło pytałam 😉

Jak macie jeszcze jakies spostrzeżenia to piszcie 😉

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

poprostu patrz mu głeboko w oczy usmiechaj sie

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Trzecia randka"

Przewiń na górę