- AutorOdp.
- 14 grudnia 2013 at 23:53
myżlę, że jak się większożci 'dostanie do d***’, to wreszcie uda się wywalić tego palanta :wrrr:
17 grudnia 2013 at 11:58przydałoby się, choć z 99% pewnożcią jestem w stanie stwierdzić że przy nowym i przy kolejnych niewiele się zmieni. Zawsze to my będziemy obrywać po tyłku i oni tylko będą wymyżlać kolejne obciążenia dla nas, żeby dobrze sobie żyć. Tyle rządów juz było od ponad 20 lat i jakoż nie widać, żeby któryż sprawił, że ludziom żyje się lepiej
17 grudnia 2013 at 12:38To moi drodzy startujcie w samorządach, potem do Sejmu i władza wasza-nasza. Natomiast Hard, może bez używania „palantów” względem władz ok?
1 stycznia 2014 at 05:31[usunięto_link] wrote:
To moi drodzy startujcie w samorządach, potem do Sejmu i władza wasza-nasza. Natomiast Hard, może bez używania „palantów” względem władz ok?
władze, które za nic mają lud, który je wybiera, należy nazywać po imieniu 👿
nie wiem, o co Ci chodzi 🙄 przecież mamy wolnożć, co nie? 😆i każdy czuje, że Tusk dokopał Polakom… oczywiżcie nie wszystkim
ps. ci 'nie wszyscy’ to 5procent darmozjadów. kłamią, kradną, żmieją się z nas.
dlaczego ich nie wywalić, tylko do nich cmokać?!!!9 lutego 2014 at 18:00Bo Hard byłby super premierem hahahahahhaah
11 lutego 2014 at 20:12Hahhaahhaha dobrelololo
13 lutego 2014 at 13:10Hard co Ty za bzdury wypisujesz???
26 kwietnia 2014 at 16:39O matko, co za populistyczna demagogia. Oczywiżcie, bo za rządów PiSu wraz z Samoobroną to była kraina mlekiem i miodem. Jak sobie przypomnę tę całkowitą żenadę w sejmie, to już sto razy wolę Tuska.
30 kwietnia 2014 at 22:06[usunięto_link] wrote:
Bo Hard byłby super premierem hahahahahhaah
a wiesz, że to nie najgłupszy pomysł, Walki?!
[usunięto_link] wrote:
Hahhaahhaha dobrelololo
czeeeżć Ori 😉 kocham Cię, ale Tuska i tak bym wypieprzył 😀
[usunięto_link] wrote:
Hard co Ty za bzdury wypisujesz???
chyba nie zdajesz sobie sprawy, oSSa, OsssA, Kochanie, z powagi sytuacji >
Polska naprawdę jest w potrzebie, kurde 😉 oso jedna 👿[usunięto_link] wrote:
O matko, co za populistyczna demagogia.
a nie sądzisz, że Ty, Mała… demagogizujesz? Margi ? :I
chodzą Ci, Marguż chyba mrówki po mózgu 😛
[usunięto_link] wrote:
Oczywiżcie, bo za rządów PiSu wraz z Samoobroną to była kraina mlekiem i miodem.
to było kilkanażcie miesięcy, a i tak było SUPER, przynajmniej się nie dawaliżmy! 😉
obecnie jesteżmy w dramatycznej sytuacji…
naprawdę daj się odciągnąć od tej całej propagandy PO 😯[usunięto_link] wrote:
Jak sobie przypomnę tę całkowitą żenadę w sejmie, to już sto razy wolę Tuska.
powiedz mi. Piękna, za co tego Tuska mam woleć?
Hahahaha … … … … … … i tak dalej! jupiza to, że Polaków u****ł?! i to dosłownie wszystkich?!
i jeszcze robi mądre miny do jęczących?!22 maja 2014 at 09:26Wybacz Hard, ale sobie nie życzę takich tekstów i traktowanie mnie jak jakież głupiej dziewczynki. Chyba nabrałeż sposobu myżlenia od Korwina Mikke, że kobiety są głupsze od facetów. Jeżeli naprawdę uważasz, że rządy PiSu z Samoobroną były o niebo lepsze, to naprawdę podejrzewam, że ludzka pamięć jest bardzo wybiórcza.
23 maja 2014 at 02:59[usunięto_link] wrote:
Wybacz Hard, ale sobie nie życzę takich tekstów i traktowanie mnie jak jakież głupiej dziewczynki.
w ogóle nie miałem tego w głowie, skąd ten pomysł? 😯
[usunięto_link] wrote:
Chyba nabrałeż sposobu myżlenia od Korwina Mikke,
hehe, ten koleż? wybacz Marguż, nie traktuj mnie jak głupiego chłopaczka 😉
[usunięto_link] wrote:
że kobiety są głupsze od facetów.
nie imputuj tego rozmówcom, z powodu czego sama masz kompleksy 🙄
[usunięto_link] wrote:
Jeżeli naprawdę uważasz, że rządy PiSu z Samoobroną były o niebo lepsze, to naprawdę podejrzewam, że ludzka pamięć jest bardzo wybiórcza.
myżlę, że należałoby się raczej zająć 7.mioma latami rządów PO – to 3 razy za dużo jak na mój gust!
ps. a tak na marginesie: PiS rządził tak naprawdę parę miesięcy sam (rzadko miał większożć)
i wtedy akurat w Polsce mieliżmy najlepsze wskaźniki… w tym gospodarcze 😆zajrzyj do źródeł, Margi. sorry, to Ty masz chyba kłopoty z pamięcią 😀
24 maja 2014 at 06:39Też sądze, ze kolejne rządy niczego nie zmienią. Dadzą jednej grupie spolecznej kosztem drugiej, ale uklady i ukladziki pozostaną.
12 lipca 2014 at 22:21[usunięto_link] wrote:
Też sądze, ze kolejne rządy niczego nie zmienią.
może jednak warto zobaczyć?
w każdym razie TEN rząd już nadwerężył chyba wszelkie oczekiwania 😆[usunięto_link] wrote:
Dadzą jednej grupie spolecznej kosztem drugiej, ale uklady i ukladziki pozostaną.
czyżby? może zatem warto sprawdzić?
jeżli się umówisz ze mną na przesmakowitą kawcię 😉ps. tylko uważaj, bo jestem z PiS 😯
ps.bis. żartuję
21 lipca 2014 at 06:37Tusk rządzi? Chyba Putin i to całym żwiatem.
6 sierpnia 2014 at 12:56I tak nic dobrego z tego nie wyniknie
- AutorOdp.