• Autor
    Odp.
  • Strzala
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 10
    • Bywalec

jaki polecacie? coż dla alergika. Polecacie avon? Podobno mają jakiż rewelacyjny tusz z serum anew.

asiulka1985
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 202
    • Zapaleniec

Ja uwielbia Max Factor 2000 Calorie, niestety niewiem jaki ma wpływ na alergików.

Strzala
    Member
    • Bywalec

Ok. dzięki za podpowiedz – może wypróbuję, mam cholerny problem z tymi tuszami, a bez pomalowanych wyglądam koszmarnie, niestety…

Mi
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Ja znalazłam wreszcie odpowiedni dla siebie tusz. Jest to Astor Volume Diva.

Preferuję delikatny makijaż i ten tusz to dla mnie strzał w 10. Ładnie rozdziela rzęsy, nie obciąża rzęs. Nie nazwałabym go jednak pogrubiającym. Jeżli zależy wam na mega czarnych i widocznych rzęsach to ten tusz nie da rady. Sprawdza się natomiast znakomicie do delikatnego makijażu, dla delikatnej twarzy z jasną oprawą oczu, absolutnie nie skleja rzęs wręcz wyżmienicie rozdziela jedna po drugiej. I wydłuża.
    To zdecydowanie mój typ.

asiulka1985
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 202
    • Zapaleniec

To 200 calorie daje odwrotny efekt. Rzęsy są mega pogrubione. Tak włażnie lubie:)

MultiPerfumeria
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

Z tymi rewelacyjnymi tuszami bywa naparwde różnie. Ostatnio używałam tego dla alergików o którym piszesz i powiem szczerze,że wcale nie zachwyca.

sunny-007
    Member
    • Odp.: 47
    • Bywalec

Miałam wiele tuszy do rzęs ale tylko jeden ostatecznie wybrałam, którego używałam od paru lat ” Astor – ultra volume AIR MAX „
    jestem zadowolona:)

Co do avonu, bałabym się gdyż wiele kosmetyków wywołuje jakież uczulenie.

pozdrawiam:)

szaloona
    Participant
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Ja bardzo lubię loreal. Ale ja jestem szczężliwa posiadaczką bardzo długich rzęs i nie ważne jaki tusz wybiorę i tak będę mieć piękne „firanki”. jeżli chodzi o avon to nie bardzo przepadam za tymi kosmetykami, tusze dożć szybko wysychają;/

Strzala
    Member
    • Bywalec

dałam sie namówic na ten tusz z serum avonu, to jest ich jakaż super seria „anew” i przyznam, że jest fajny, dobrze rozdziela rzęsy i co najważniejsze – nie uczula

charlize
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

Wiele moich znajomych, które mają alergie narzekało na tusze avonu, ale ja osobiżcie nie mogę się wypowiedzieć bo alergikiem nie jestem. Jestem natomiast przeokrutną fanką tuszy do rzęs i moim największym faworytem jest (chyba niestety włażnie wycofywany z produkcji nad czym niezmiernie ubolewam :() Lancome Fatale. Lubię mieć efekt sztucznych rzęs a on coż takiego daje. Rzęsy są pogrubione, wydłużone i podkręcone i przy tym ładnie rozdzielone.
    A jeżli nie chce Ci się szczotkować rzęs to może pomyżlisz o ich przedłużeniu i zagęszczeniu?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Tusz do rzęs"

Przewiń na górę