- AutorOdp.
- 21 października 2008 at 23:04
Witam,
pisze do Was w sprawie problemu mojego faceta a mianowicie:
pare miesiecy temu zaczęły go swedziec pachwiny i przy drapaniu czuł straszą ulge ale pojawialy sie jakby pryszcze, potowki, czy nie wiem w jaki sposob to nazwac. Probowal Sudokremu, zasypki dla niemowląt, zelu „Aloe-vera” ale swedzenie przechodzilo tylko na chwile a pozniej wracalo i tak w kołko. Prosze o jakies informacje w tej sprawie, jak sie leczyc, co robic, jak temu zaradzic?? Do jakiegokolwiek lekarza powiedzial, ze nie pojdzie.aha i bardzo poci sie w tym miejscu, czesto ma mokre bokserki w kroku.
Pozdrawiam Was serdecznie
smarta
22 października 2008 at 05:53proste – koniecznieniech idzie do lekarza!
22 października 2008 at 06:30nie pojdzie do lekarza?
bo co? 😆22 października 2008 at 06:51Lekarz na pewno zrobi mu krzywdę!
22 października 2008 at 09:49Nie, no nie załamujcie mnie dziewczyny.. Czy takich facetów jest na żwiecie wielu? 🙄
Skoro cos mu dolega marsz do lekarza.
22 października 2008 at 19:46Drapiący się w kroku facet i mokre bokserki… Obleżny widok.
23 października 2008 at 02:22to moze byc alergia na jakis proszek jesli w ostatnim czasie byl zmieniany, moze byc jakas infekcja skorna, w tym takze grzybica.
nie chce isc do lekarza? nie wiem jak wyglada wasze pozycie, ale ja bym z facetem drapiacym sie w kroku do lozka nie poszla i takiego argumentu bym uzyla w pierwszej kolejnosci. chociaz przyznam, ze ciezko mi sobie wyobrazic by dorosly i odpowiedzialny facet mogl taki problem bagatelizowac i trzeba by go naklaniac do czynnosci oczywistych.
23 października 2008 at 06:32Zgadza się, to może być reakcja alergiczna.
Miałem kiedyż coż podobnego i to było włażnie uczulenie. Przeszło po tabletkach antyalergicznych i wapnie 🙂 Z zasypek stosowałem chyba talk.Ale PARĘ MIESIĘCY?????? Co tam się musiało rozwinąć!?!?
Marsz do lekarza!
Przekonaj go, użyj swoich kobiecych sposobów 😉A najlepiej postrasz go grzybicą i tym, że może zaatakować mu „małego” 😈
25 października 2008 at 20:30Bo najlepiej to leczyc sie samemu :]
26 października 2008 at 09:37a czy Twoj facet goli się? Jeżli tak, może np. niezdezynfekowaną żyletką, bądź uzywa jakiegos kremu. Takze moze byc to proszek do prania- nie doprana bielizna.
Ale lekarz w tym przypadku jest konieczny. I to dermatolog.
26 października 2008 at 10:20Mój mężczyzna miał podobny problem. Na wewnętrznej stronie uda pojawiły mu sie drobne grudki.Najpierw kilka potem coraz więcej. Swędziało.Dermatolog przepisał mażć na noc i zasypkę na dzień. Po tygodniu żladu nie było. Był to jakiż rodzaj grzybka, zupełnie nie związanego z proszkiem, brakiem higieny.
2 listopada 2008 at 14:57Dermatolog się kłania 🙂
Fajny musi to być widok jak się tak zadrapuje 😆 weź przekonaj go że to rekordowo niemęsko wygląda
2 grudnia 2008 at 18:32Oj to mnie…. Wy sie nie znacie 😉
24 października 2015 at 09:15Zgadza się, to może być reakcja alergiczna.
Miałem kiedyż coż podobnego i to było włażnie uczulenie. Przeszło po tabletkach antyalergicznych i wapnie 🙂 Z zasypek stosowałem chyba talk. Możesz na pryszcze jeszcze stosować którąż z tych metod na pryszcze [usunięto_link] tylko pamiętaj żeby nie poddawać, pryszcze to czasami walka z wiatrem, pojawiają się znikąd. - AutorOdp.