- AutorOdp.
- 16 stycznia 2014 at 21:12
body wrapping 馃檪 Najlepszy, najszybszy i sprawdzony 馃檪 Zapomnia艂abym 馃榾 Jeszcze cellulit zwalcza 馃檪 Dla mnie pe艂nia szcz臋偶cia 馃榾
25 stycznia 2014 at 11:27Nieeeeeeeeee
26 stycznia 2014 at 18:16Ja stosuj臋 naturalny pilling z kawy, co jaki偶 czas zimne prysznice i codziennie nawil偶anie sk贸ry
27 stycznia 2014 at 11:03Moim sposobem na j臋drna sk贸r臋 opr贸cz dobrych kosmetyk贸w jest basen i aqua aerobik,to najlepsze co mo偶e by膰 i po takich 膰wiczeniach faktycznie czu膰 r贸偶nic臋,sk贸ra jest j臋drna,tylko koniecznie po wyj偶ciu z wody nale偶y u偶y膰 balsamu do cia艂a.
23 lutego 2014 at 13:48ja rowniez stosuje peeling kawowy wlasnorecznie robiony i na to maslo do ciala bielendy.
ostatnio zaczelam sie tez zastanawiac na jakims zabiegiem spa 馃檪 czy mozecie mi cos polecic?12 marca 2014 at 11:35Ja proponuj臋 za偶ywa膰 kolagen kt贸ry pomaga skutecznie uj臋drni膰 nasz膮 sk贸r臋 oraz nawil偶a j膮. Dodatkowo rzecz jasna aktywno偶膰 fizyczna o kt贸rej mowa powy偶ej r贸wnie偶 nie zaszkodzi.
17 marca 2014 at 11:35Super te偶 bym chcia艂a tak si臋 czu膰. Grunt to wybra膰 dobr膮 klinik臋 gdzie potraktuj膮 ciebie powa偶nie i profesjonalnie. Dobrze dobrana terapia to po艂owa sukcesu.
17 marca 2014 at 14:58Klinika nie jest tu potrzebna,spokojnie wystarczy kupi膰 dobre kosmetyki i wspomniany kolagen,nawet w kapsu艂kach ale jestem pewna ze oka偶e si臋 skuteczny. Poza tym aktywno偶膰 fizyczna,polecam basen:)
20 marca 2014 at 16:02jak pisalam wyzej- robie peeling kawowy i od jakiegos tygodnia zaczelam stosowac maske algowa bielendy, na cialo oczywiscie 馃檪 od czasu do czasu stosuje algi na twarz, wiec stwierdzilam ze na cialo nie zaszkodzi 馃檪 i powiem wam ze wyczuwam roznice 馃檪 mam nadzieje ze z tygodnia na tydzien bedzie coraz lepiej 馃檪 lato tu偶 tuz 馃檪
26 marca 2014 at 16:16Regularne peelingi i nawil偶ania cia艂a daj膮 niez艂e efekty. Bardzo lubi臋 np. peelingi z perfecty, a po nich jakie偶 pysznie pachn膮ce mase艂ko do cia艂a i mam j臋drn膮 sk贸r臋 i SPA w domu 馃槈
31 marca 2014 at 11:03A ja w艂a偶nie wyczyta艂am o magicznej mocy scrubu grepfrutowego:
[usuni臋to_link]31 marca 2014 at 16:20ooo te偶 lubie czasem sobie zajrze膰 na ten fanpage detocelowy:) witam w klubie:)
9 kwietnia 2014 at 10:31Mi na j臋drn膮 i nawil偶ona sk贸r臋 bardzo pomagaj膮 kosmetyki na bazie kolagenu,s膮 naprawd臋 skuteczne i sprawdzone,warto im zaufa膰 a przy tym cena nie jest wyg贸rowana,wiec to podw贸jny plus.
14 czerwca 2014 at 16:37Opr贸cz tych wszystkich kosmetycznych zabieg贸w wa偶na jest dieta odpowiednia i ruch!!! Du偶o ruchu!
30 czerwca 2014 at 11:02Dieta nada sk贸rze odpowiedniego kolorytu,natomiast ja osobi偶cie polecam te偶 seri臋 zabieg贸w dzi臋ki kt贸rym faktycznie uzyskamy oczekiwany efekt. Poza tym kolagen tak偶e znakomicie dzia艂a.
- AutorOdp.