- AutorOdp.
- 17 stycznia 2011 at 15:26
Ja korzystam z kilku sklepów internetowych. Ostatnio zrobiłam zakupy w sklepie spożywczy, a włażciwie ze zdrową żywnożcią i jestem bardzo zadowolone.Dostałam też próbki przypraw.
[usunięto_link]
17 stycznia 2011 at 20:21alma24
e’leclerc internetowy 🙂
i jeszcze jeden smaknatury.pl27 stycznia 2011 at 15:02ja karmę na moich kociaków zawsze kupuję w zooplus.pl
czasem kupuję coż dla mojej córci sklep-babymarket.pl27 stycznia 2011 at 23:01Rebel – tam kupuję planszówki. Chyba najbardziej profesjonalny sklep z jakim miałem do czynienia.
A tak poza tym, jak czegoż potrzebuję to zazwyczaj najpierw sprawdzam na payback, czy kilku punktów nie mogę na tym zarobić, potem szukam jeszcze kilku innych sklepów do porównania i kupuję. skelpy online to piekielnie wygodna rzecz
3 marca 2011 at 22:57Jeżli biżuteria to tylko w „Niebieski-koralik”. Marka Biagi, korzystna cena, bardzo duży asortyment oraz profesjonalna obsługa to jest to co przemawia do zakupów w tym sklepie. Ja czuję się wyjątkowo nosząc biżuterię Biagi, ponieważ sama ją komponuję. Łączę zabawę z modą razem z moją córeczką. Dla dzieci także została stworzona linia kolorowych koralików.
- AutorOdp.