- AutorOdp.
- 6 czerwca 2013 at 21:10
Czy widzicie jakież zmiany? Jest postęp dzięki dotacjom?
7 czerwca 2013 at 09:22Jakby nie dotacje to by nie było tych wszystkich remontów, budowy dróg itd. true story..
8 czerwca 2013 at 10:28W sumie masz racje, jakoż ciężko idzie nam budowa autostrad bez pomocy :p
9 czerwca 2013 at 09:57budowa autostrad to w ogóle nam ciężko idzie, bo unijne pieniądze na drogi się skończyły, a zostały te na kolej 🙂 Może w końcu coż się kolej ruszy 😀
9 czerwca 2013 at 16:34nic o kolei nie mów bo jak patrze jakie mają plany to wiem że realizacja będzie straszna…
ale ja się cieszę że robią rzeczy najpotrzebniejsze jak np. kanalizacje11 czerwca 2013 at 15:21A co sądzicie o tym klipie [usunięto_link]?
13 czerwca 2013 at 19:19sądzę, że to standardowe narzekanie polaków
🙂 dobrze to ten filmik obrazuje 🙂18 czerwca 2013 at 19:26Ale już niedługo możemy nie być Polską ale Unią Europejską.
23 czerwca 2013 at 13:53Nic nie słyszałam, żeby Unia miała stać się federacją.
14 lipca 2013 at 19:05cóż, uważam, że Polska powinna mieć o wiele większe znaczenie w UE :ok:
aniżeli Tusk, czy też ten chłoptaż… jak on sie nazywa? Sikorski? sobie założył 👿a ten pedzio… Rostowski z nabitą kabzą, że aż żmierdzi… jak to możliwe?!
że jest Ministrem Pieniąchów w Polsce… jakżeż mogliżmy do tego dopużcić! kurna :nononależy koniecznie przeciąć ten puchniejący wrzód na naszej d**** 8)
17 lipca 2013 at 02:50@Zuziaczek wrote:
ja uważam że wiele, na prawde wiele jest dofinansowanie z unii, od kanalizacji i infrastruktury sanitarnej, po transport, gospodarke, nauke, technike, kulture,
wszedzie znajdziesz logo uniii na tablicy informacyjnejIle? Zuziaczku, ile dofinansowuje nas UE. A ile placimy. A ile wykorzystujemy.
Zresztą niedługo przestaniemy ssać to ciepłe mleczko…
26 lutego 2021 at 14:38Tak tak unia nas dofinansuje ale ile z tego dofinansowania potem wraca do nich Juz nie raz spotkałam się z opiniami że my i tak dużo płacimy do unii. Położyli nam niektóre gałęzie przemysły i pchają nam ich towary. Ja generalnie się cieszę że jestem w unii ale niech nie wciskają nam ciemnoty że my tylko od nich bierzemy bo to oni nas doją. A potem jeszcze mówią jak mamy żyć
- AutorOdp.