- AutorOdp.
- 31 sierpnia 2009 at 18:10
Moj facet wczoraj poleciał z matką samolotem na tygodniowy urlop a ja siedze i rycze i boje sie zdrady jestesmy ze soba rok i boje sie ze teraz moze sie coż spieprzyć 😥 najgorsze,że nie ma połączenia z gg i nie możemy nawet popisac zostaja tylko smsy bo dzwonienie tez jest drogie:/dobrze ze to tylko tydzien, bo chyba bym zwariowała
31 sierpnia 2009 at 19:04wyluzuj się ;D
ja się widzę z chłopakiem raz na tydzień, czasem raz na 2 tygodnie od prawie roku.
czeka nas jeszcze rok takiej męczarni 😕
bywają tygodnie kiedy prawie nie gadamy bo rano ja jestem w pracy a on ma na popołudniu.
pomyżl, że to może i lepiej, zatęsknicie za sobą. a jemu daj odpocząć, w końcu jest z mamą 😉
31 sierpnia 2009 at 20:29Dzięki podnioslas mnie na duchu 😀 zapewne masz racje,tylko ja sobie wkrecam coż..aaa jeszce jedno boje sie,że ebdzie miał odpoczynke i ze przyjdzie mu mysl zeby zerwac ze mną np 🙁 ze wszystko przemyżli itp
31 sierpnia 2009 at 22:45Czasem dobrze jest oddzielnie jechać na wakacje…nabrać dystansu do siebie i odpocząć.
Zamiast tak się denerwować zrób coż dla siebie i tylko dla siebie…abyż się odprężyła. Taki czas sprzyja nadrobieniu rzeczy na które nie miałaż czasu gdy spędzałaż go ze swoim facetem, np. możesz przeczytać jakąż książkę, spotkać się ze znajomymi.A jak ma zdradzić to zrobi to pod Twoim nosem nie musi lecieć setek kilometrów po to…
1 września 2009 at 16:35myżlę,że jak pojechał z mamą to ona już mu zaplanuje czas-będzie pewnie zwiedzanko i spędzanie czasu tylko razem-jak to z mamusią.
Tak,że spoko-ani ona mu nie pozwoli na robienie głupot o on raczej mamy na podryw nie weźmie.Bardziej bym się niepokoiła gdyby poleciał z kumplami!
1 września 2009 at 22:26Tak się zastanawiam po co kobiety wiążą się z facetami, którym nie można ufać… Albo jak trzeba mieć nie po kolei w głowie, żeby myżleć o swoim chłopaku, że jedzie na wakacje z matką/kumplami po to by zaliczać panienki. Dziewczyny, trochę luzu. 🙂
2 września 2009 at 09:04Myżlę, że nie ma się co przejmować – on równie dobrze może sobie pomyżleć, że jak wyjechał, to też masz okazję do zdrady…co byłoby z pewnożcią irracjonalne.
Jak chłopak pojechał z mamą to raczej klimatu do zdradzania nie będzie 😉
Nie bój się, jeżli się kochacie to żaden wyjazd was nie rozłączy…no i trochę zaufania do swojej połówki.2 września 2009 at 16:59nie martw nie każdy facet na każdym kroku chce zdradzić swoją partnerke chociaz nie ukrywam ze tacy takze istnieją,
Jak byłam w grecji to kolezanka mi opowiadała jak to ona ma wspanialego chlopca na wyjezdzie (podobno przyjechał z rodzicami na wczasy i miał w swoim kraju dziewczyne)
2 września 2009 at 17:46może i macie racje,dziękuje za słowa otuchy 😀
tylko teraz zastanawiam sie z telefonowaniem do niego (wyjechał do Tunezji)i chyba minuta rozmowy wynosi 8 zł,zresztą to tydzien,nie miesiąc i chyba nie ma potzeby do niego telefonowania,niech wie i że bez niego daje sobie rde 😀 i smsy raczej wystarczą,a Wy jakiego jesteżcie zdania?
3 września 2009 at 08:18[usunięto_link] wrote:
może i macie racje,dziękuje za słowa otuchy 😀
tylko teraz zastanawiam sie z telefonowaniem do niego (wyjechał do Tunezji)i chyba minuta rozmowy wynosi 8 zł,zresztą to tydzien,nie miesiąc i chyba nie ma potzeby do niego telefonowania,niech wie i że bez niego daje sobie rde 😀 i smsy raczej wystarczą,a Wy jakiego jesteżcie zdania?
Żebyż nie narobiła sobie i jemu rachunku na kilkaset PLN. 😉 Napisz mu 1 SMSa wieczorem i tak codziennie. Zupełnie to wystarczy. 🙂 Zawsze o jednej porze np. o 20. On będzie miał na co czekać, a Ty? Ty w sumie też. Będzie to dla Was takie małe spotkanko przy telefonie. 🙂
3 września 2009 at 11:43heh znam go aż za dobrze i wiem,że bym na darmo pisała te smsy do niego bo by nie odpisywał(jest strasznie obliczalny) napisał do mnie w niedziele po przyjezdzie i we wtorek jak prosił o moj kod pocztowy bo chciał mi wysłać pocztowkę.Napisze chyba do niego jutro,żeby nie było 😉
Chcę zebyżmy od siebie odetcheli a zdaje sobie sprawe,że takie smsy i dzwonienie tez bywają uporczywe i tak zostały 3 dni do jego przyjazdu 😀
3 września 2009 at 12:20Jeżli ,masz powody zeby sie bac o to ze cie zdradzi to sie boj, ale jesli do tej pory nie mial zadnych krzywych akcji to uwierz w niego i zaufaj ze cie nie zdradzi
3 września 2009 at 12:47[usunięto_link] wrote:
heh znam go aż za dobrze i wiem,że bym na darmo pisała te smsy do niego bo by nie odpisywał(jest strasznie obliczalny) napisał do mnie w niedziele po przyjezdzie i we wtorek jak prosił o moj kod pocztowy bo chciał mi wysłać pocztowkę.Napisze chyba do niego jutro,żeby nie było 😉
Chcę zebyżmy od siebie odetcheli a zdaje sobie sprawe,że takie smsy i dzwonienie tez bywają uporczywe i tak zostały 3 dni do jego przyjazdu 😀
Sluchaj wlasnie dostalem smsa od twojego chlopaka. Napisal mi, ze juz zaliczyl z tego co pamieta 4 panienki. Mowil, ze byly strasznie nagrzane…
3 września 2009 at 12:49fajnie ze sie nabijasz z czyjegos problemu:/żaaaal
3 września 2009 at 16:45napisalam do niego przed chwila smsa i nie dostlam raportu doreczenia czyli ma wylaczony telefon przepraszam ze panikue ale juz myslę o najgorszym
- AutorOdp.