- AutorOdp.
- 16 czerwca 2015 at 13:53
Hej 馃槈 Zastanawiam si臋 nad jakim偶 nowym, ciekawym urozmaiceniem do kuchni. Trafi艂am ostatnio na ziarno konopi. Co o tym my偶licie?
18 czerwca 2015 at 14:25Liceali偶ci i gimnazjali偶ci b臋d膮 w si贸dmym niebie 馃榾 a tak na powa偶nie, u mnie w domu wszelkie prowansalskie zio艂a, jaka偶 rukola czy inne tego typu s膮 urozmaiceniem 馃檪 m膮偶 n****臋tniej jad艂by non stop typowo 偶l膮skie 偶arcie albo hamburgery 馃槈
22 lipca 2015 at 11:56moj膮 wigilijn膮 zup臋, siemiotk臋, robi si臋 z ziaren konopi 馃檪
24 lipca 2015 at 15:36W mojej kuchni ostatnio kr贸luj膮 potrawy ostre, z dodatkiem chilli. Musz臋 powiedzie膰, 偶e s膮 bardzo smaczne, a do tego chilli wspomaga odchudzanie 馃槈
27 lipca 2015 at 12:16Te偶 lubi臋 ostre potrawy – wol臋 jak dania s膮 dobrze doprawione.
27 sierpnia 2015 at 11:39Ziarna konopi jako偶 mnie nie przekonuj膮. Urozmaicon膮 kuchni臋 lubie, ale raczej sk艂adniki niech nie b臋d膮 a偶 tak oryginalne.
31 sierpnia 2015 at 10:54Te偶 lubi臋 ostre potrawy – wol臋 jak dania s膮 dobrze doprawione.
Och, tak, zdecydowanie tak. Stawiam na bardzo pikantne smaki ostatnimi czasy. I faktycznie waga leci w d贸艂.
5 wrze艣nia 2015 at 15:12@W艂贸czykij wrote:
Ziarna konopi jako偶 mnie nie przekonuj膮. Urozmaicon膮 kuchni臋 lubie, ale raczej sk艂adniki niech nie b臋d膮 a偶 tak oryginalne.
Ja lubi艂am dodawa膰 ziarna konopii to p艂atk贸w 偶niadaniowych, ciasteczek otr臋bowych itp.
7 wrze艣nia 2015 at 13:50U nos ostatnio zacz臋艂a dominowa膰 kuchnia 偶r贸dziemnomorska – du偶o warzyw, owoc贸w, oliwa z oliwek oraz ryby. Nie ka偶demu to odpowiada, ale zdrowe przynajmniej.
- AutorOdp.