- AutorOdp.
- 16 maja 2009 at 18:01
Kryszak gra kioskarza pracujacego przy sejmie, ma ukryta kamere i normalnie prowadzi kiosk, kozacko improwizuje i ma odpowiedz na kazde „ale” klientow, narazie widzialem tylko troche ale na prawde rozwala mnie, poprawi humor w kazdej sytuacji
a tutaj kanal YT z odcinkami:
[usunięto_link]polecam ;p
16 maja 2009 at 18:27program żwietny, a Kryszak tak przebrany, że często jest nie do poznania. 🙂
18 maja 2009 at 21:35może i żwietne, ale już trochę nudne
i wydaje mi się, że za bardzo wyreżyserowanePS. któż do tej pory nie wiedziałby, że pod Sejmem siedzi w kiosku Kryszak!?
19 maja 2009 at 06:00ja nie wiedzialem, nie ogladam telewizji, kumpel mi dal linka do youtube
19 maja 2009 at 06:31[usunięto_link] wrote:
ja nie wiedzialem, nie ogladam telewizji, kumpel mi dal linka do youtube
ja polskiej nie ogladalam ani razu przez ostatnie pol roku…i tez nie wiedzialam, wiec mnie to rozsmieszylo.
20 maja 2009 at 21:40[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
wiec mnie to rozsmieszylo.
a co mnie to obchodzi!
20 maja 2009 at 21:43[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
wiec mnie to rozsmieszylo.
a co mnie to obchodzi!
coz stary..to jest watek o filmach o kioskarzu, rozmawia sie tu o tym. nie obchodzi cie? to po co tu wchodzisz?
szoruj do innych watkow opowiadac jak tracasz i grzmocisz samice.21 maja 2009 at 06:40jak cie nie obchodzi to po kij tu zagladasz hahaha
przeciez nikt cie nie zapraszal
no mlot ;p21 maja 2009 at 17:59[usunięto_link] wrote:
coz stary..to jest watek o filmach o kioskarzu, rozmawia sie tu o tym. nie obchodzi cie? to po co tu wchodzisz?
szoruj do innych watkow opowiadac jak tracasz i grzmocisz samice.niesmaczne i okropnie prymitywne^
a co ma kioskarz Kryszak do trącania i grzmocenia samic?
każdy temat jest dla ciebie dobry do przypierniczania innym? żałosne!wiesz, STARA, powiem na ˜odwyrtkę:
˜trącania i grzmocenia mojej Samicy wcale się nie wstydzę “ ona też!
jestem dumny i szczężliwy, że mogę z nią to robić “ czule i w ogóle!złe słownictwo? wybacz “ twoje jeszcze gorsze
a włażciwie czemu moje takie złe “ przecież to język pełnego seksu
bez durnych ograniczeń[usunięto_link] wrote:
jak cie nie obchodzi to po kij tu zagladasz hahaha
przeciez nikt cie nie zapraszalnie TEMAT mnie nie obchodzi, lecz wypowiedzi CZY KOGOś TO ROZśMIESZYŁO, CZY NIE “ co to wnosi? myżlałem, że to oczywiste po zacytowaniu tekstu, do którego się odniosłem! dla Ciebie też!
a Ty, skoro to chętnie oglądasz, zamiast się tak buldoczyć “ opowiedziałbyż barwniej, co w tym Cię tak nęci “ może zachęciłbyż do czegoż fajnego tych, którzy nie przesiadują przed telewizornią godzinami?
21 maja 2009 at 18:26eee a po co miszczu ma cie zachecac do filmu o kioskarzu?
nas to smieszy, ciebie nie smieszy u nie obchodzi, bo wolisz teksty o kopulacji z przesliczna…a to jest dopiero meczace dla innych firumowiczow. miszczu zalozyl watek. ty o waszym rypaniu nadajesz na CALYM forum!!!
21 maja 2009 at 18:51na razie, Parvati, nie bede cie cytował, bo nie ma czego, hahaha…
no dobra, Parvati, nie żołądkuj się aż tak bardzo, bo jeszcze pękniesz 😆
na szczężcie Miszczu dosypał tu jakież soczyste linki z tego Kryszaka 😉 pooglądałem¦
bo wczeżniej miałem wyobrażenie zaledwie po dwóch, czy trzech¦ nie no, ujdzie w tłoku 😉ma gożć dar do improwizacji “ trzeba przyznać! jest wczuciowy, ale i myżli na wyrost “ bardzo dobrze! chyba jednak zaliczę parę innych filmików “ a co mi taaam!
Choć nie gwarantuję ekscytacji absolutnej “ mogę nawet wszystko to wykpić 🙄wow! niech żyje wolnożć wypowiedzi! zwłaszcza gdy chodzi o rzekomą twardożć Parvati 😉
21 maja 2009 at 18:53[usunięto_link] wrote:
na razie, Parvati, nie bede cie cytował, bo nie ma czego, hahaha…
no dobra, Parvati, nie żołądkuj się aż tak bardzo, bo jeszcze pękniesz 😆
na szczężcie Miszczu dosypał tu jakież soczyste linki z tego Kryszaka 😉 pooglądałem¦
bo wczeżniej miałem wyobrażenie zaledwie po dwóch, czy trzech¦ nie no, ujdzie w tłoku 😉ma gożć dar do improwizacji “ trzeba przyznać! jest wczuciowy, ale i myżli na wyrost “ bardzo dobrze! chyba jednak zaliczę parę innych filmików “ a co mi taaam!
Choć nie gwarantuję ekscytacji absolutnej “ mogę nawet wszystko to wykpić 🙄wow! niech żyje wolnożć wypowiedzi! zwłaszcza gdy chodzi o rzekomą twardożć Parvati 😉
a co mnie to obchodzi?
😆 😆 😆 😆 😆
21 maja 2009 at 19:13[usunięto_link] wrote:
trącić, dzyndzać taaak, to słownictwo aż kipi seksem 😆
21 maja 2009 at 19:31@Józia wrote:
[usunięto_link] wrote:
i bardzo dobrze – życzę ci tego samego! – zazdrożcisz? 😉 ?
Ty też tak możesz 😀 Józeczko 😆
21 maja 2009 at 19:32[usunięto_link] wrote:
@Józia wrote:
[usunięto_link] wrote:
i bardzo dobrze – życzę ci tego samego! – zazdrżcisz? 😉 ?
Ty też tak możesz 😀
taaa szczegolnie tracania i dzyndzania.
- AutorOdp.