- AutorOdp.
- 26 maja 2009 at 05:55
[usunięto_link] wrote:
Ale mnie chcesz rozszyfrować!? “ to skandal! “ nie da się! “ jestem niezdobyty, moja Droga! Paaa 🙄
Po prostu wolny, nieosiągalny, nieokreżlony MAN 😀 ślę całuski 😉Miekki idioto, proponuję ci nie używać tylu użmieszków i nie wypisywać „całusków, pozdrowionek” i tego typu rzeczy, bo to w połączeniu z twoimi przesiąkniętymi jadem wypowiedziami, do osób to czytających ani trochę to nie przemawia. Gołym okiem widać, że użmieszki są wymuszone przez sfrustrowanego pajaca, który stara na siebie narzucić powłokę luzaka nie podchodzącego zbytnio emocjonalnie do forum.
Poza tym, ciebie nie da się rozszyfrować? ty jesteż nieosągalny i nieokreżlony? Przecież ty nam swoje całe intymne życie odsłaniasz. Jesteż bardzo osiągalny. Całe szczężcie, że nie ma tu działu przeznaczonego głownie na wklejanie zdjęć, bo podejrzewam, że uraczyłbyż nas fotką z aktu dzyndzania i grzmocenia samicy (też mi się ten tekst podoba :D)
Idioto, jeżli nie jesteż totalnym poje*em, to musi ci być choć trochę wstyd gdy czytasz wczeżniej, pod wpływem emocji napisane przez siebie posty. To jest jakaż totalna masakra. Zachowujesz się jak desperat.
26 maja 2009 at 06:40chyba bywa mu wstyd…w koncu zwykle kasuje swoje glupoty 😆
29 maja 2009 at 20:03kasuje, bo nie moze przeciez pozwolic aby jakakolwiek skaza padla na jego subtelne oblicze… przeciez tacy poukladani chlopcy nie umieja przeklinac:)
swoja droga az mnie dziwi ze taki lalus potrafi tak niezwykle kwieciscie opowiadac o zwyklym rypaniu 😆
29 maja 2009 at 21:29[usunięto_link] wrote:
kasuje, bo nie moze przeciez pozwolic aby jakakolwiek skaza padla na jego subtelne oblicze… przeciez tacy poukladani chlopcy nie umieja przeklinac:)
swoją drogą aż mnie dziwi, że taki laluż potrafi tak niezwykle kwieciżcie opowiadać o zwyklym rypaniu 😆Po trzech dniach z hakiem jeszcze Ci się chciało 😉 ?
Masz niesamowity 'kompleks hard-mana’, wow, ojej, hej 😆
Niebożę, przytulę Cię nieco, byż naprawdę nie wpadła w jaką nerwicę 😈A w ogóle – okropnie lubię Twoje posty 😉
PS. No i wybacz – poprawiłem Twoje 'niepolskie znaki’.
Nie wiem doprawdy dlaczego mamy się ich wyrzekać! A Ty wiesz? 🙄Hahaha, jak Ci się nie zgadza, lub Cię DZIWI to jednak lepiej wróć do początków…
Może sama coż nawiłaż od rzeczy i nie ma rzeczy, którą być dała za to 😀 ?30 maja 2009 at 07:11spoko loko
nie bardzo wiem o co ci chodzi w tych dwoch ostatnich zdaniach, moze wyjasnisz bo ja z rana to taka troche niekumata 😉
co do „niepolskich znakow” – czy ja sie ich wyrzekam? nie. tylko tak mi sie lepiej i szybciej pisze – z natury jestem troszke leniwa 8)
niestety przytulanie przez ekran nic mi nie da 🙁
zreszta nawet na zywca by nic nie dalo bo lekka nerwice juz mam :]2 czerwca 2009 at 14:52fajny pomysł, ale jeżli chodzi o kilka pierwszych odcinków. potem już naciągane i wyreżyserowane…
19 marca 2010 at 23:02sorry, że odlecę od tematu, ale nie mogłem… po prostu 👿
otóż w moim 'pobliżu’ jest kiosk – siedział tam fajny naprawdę facio, wiecie z dużym poczuciem humoru, miał ogrom 'skarbów’ – co kto potrzebował – i teraz już wiem, że mu nie zależało na many, ale żeby ulżyć życie każdemu, kto przechodził… Kochani…
ma czerniaka, za 6 do 9 miesięcy umrze – już nnie bywa – ale wciąż spotykam jego żonę – cierpliwie dalej z fajką w zębach kontynuuuje jego pomysły – m.in. nazwał swój kiosk „Babcia i Dziadek”…
cholera, szkoda, Kochani, nie? że życie jest takie kruche… i w sumie krótkie *)? uważam że lepiej by było 200-300… no ale na Boga nie zawsze mamy wpływ nie? 😉 zwłaszcza na tego Nieskończonego…
PS. chyba jeszcze zakupię w tym kiosku jakąż gazetę… no i krem do golenia – drogi jak cholera! no i gumę do żucia… żeby oduczyć się na zawsze palenia – i nie dostać raka! 👿 moe warto doczekać 85-ciu!? ale kto to wie? hej!
20 marca 2010 at 09:43faktycznie szkoda ” kioskarza „:(
- AutorOdp.