- AutorOdp.
- 21 maja 2009 at 19:38
[usunięto_link] wrote:
taaa szczegolnie tracania i dzyndzania.
fajnie się wypowiedziałaż, Parvati – wezmę to pod uwagę….
ale u nas panuje spontan – idź w pierony, sztucznie nadmuchana lasko 😉uwielbiam, gdy jest na mnie, przy mnie, tuż obok…
coż wspaniałegoooo! czujesz to kiedykolwiek, Parvatiiii!?21 maja 2009 at 19:42[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
ale u nas panuje spontan – idź w pierony, sztucznie nadmuchana lasko 😉uwielbiam, gdy jest na mnie, przy mnie, tuż obok…
coż wspaniałegoooo! czujesz to kiedykolwiek, Parvatiiii!?weź i przestań dobrze?
21 maja 2009 at 19:50[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
coż wspaniałegoooo! czujesz to kiedykolwiek, Parvatiiii!?„sztucznie nadmuchana”?
😆 😆 😆 😆
staaary…to watek o kioskarzu. tu nie rozmawia sie o tym jak laska na tobie siada…
25 maja 2009 at 19:16😆 😆 😆 😆
ze ja tez tego watku wczesniej nie widzialam
bardziej od kryszaka rozsmieszyla mnie ta wasza konwersacja hahaha
„idz tracac i grzmocic samice” normalnie smieje sie na glos – podkradam bedzie to chyba moj tekst roku.
swoja droga caly seksowny jezyk naszego twardego faceta razem wziety wysiada przy tym zdaniu 😀25 maja 2009 at 19:31niestety…olgus to wymyslila, nie ja.
ale: tez mozesz odgapic:)))
mi tez sie spodobalo:)))25 maja 2009 at 20:28Widziałam to jakiż czas temu w necie. Całkiem spoko.
A ten, jako że nie mogę przemilczeć tej uroczej wymiany zdań – zauważyłam, że hard-man często sam zaczyna być złożliwy i dogryza (np. w tym wątku), gdy zauważa że większożć na niego naskakuje wtedy zmienia całkiem zdanie bo wie że nie przegada kilku osób a potem ROBI Z SIEBIE CIERPIĘTNIKA OGŁASZAJĄC WSZEM I WOBEC JAKI TO KTOś JEST CHAMSKI!!25 maja 2009 at 20:59najsmieszniejsze jest to, ze on jest zlosliwy…nieudolnie. wychodzi tym na idiote.
np. wchodzi w watek o kioskarzu, zeby napisac „co mnie to obchodzi?” lub o antykoncepcji hormonalnej, zeby wypisac bzdury obrazajace tych, ktorzy ja stosuja…no masakra jakas.
to jest kretyn:)))
25 maja 2009 at 22:10No mnie razi wszystko co on pisze i to w jaki sposób pisze.
25 maja 2009 at 22:56[usunięto_link] wrote:
weź i przestań dobrze?
Cleo, wiesz, dla Ciebie akurat porzestanę 😆 no dobra “ niech tam Ci będzie 😉
[usunięto_link] wrote:
zauważyłam, że hard-man często sam zaczyna być złożliwy i dogryza (np. w tym wątku), gdy zauważa że większożć na niego naskakuje wtedy zmienia całkiem zdanie bo wie że nie przegada kilku osób a potem ROBI Z SIEBIE CIERPIĘTNIKA OGŁASZAJĄC WSZEM I WOBEC JAKI TO KTOś JEST CHAMSKI!!
wow, iwyl, ależ Ty jesteż strasznie spostrzegalska, kochanie 😆 jesteż uważam naprawdę niezmiernie dobra “ lecz się mylisz “ tak doprawdy nie jestem aż taki surowy 😉 masz coż przeciwko temu, psycholożko? 😀
[usunięto_link] wrote:
najsmieszniejsze jest to, ze on jest zlosliwy…nieudolnie. wychodzi tym na idiote.
ach, parvato, strasznie się pomyliłaż, Ty się zreszt ą nieustannie mylisz, kochanie 😆 wybaczam!
Ale mnie chcesz rozszyfrować!? “ to skandal! “ nie da się! “ jestem niezdobyty, moja Droga! Paaa 🙄
Po prostu wolny, nieosiągalny, nieokreżlony MAN 😀 ślę całuski 😉[usunięto_link] wrote:
No mnie razi wszystko co on pisze i to w jaki sposób pisze.
ci Ty nie powiesz 😈
, Iwyl, hehehe¦ w przeciwnym razie byż tu się nie wysiliła “ a jednak coż Cię ciągnie do hard-mana 😀
Oooo… nawet to lubięęę 😉 Trzymaj tak dalej, Skarbie, to może coż z tego wyjdzieee 🙄25 maja 2009 at 23:02Do facetów twojego pokroju ciągnie mnie jedynie jedna rzecz- chęć nazwania go ciotą.
Mam na szczężcie inny gust, a kochanie to mów do swoich kolegów ok? 😀
Kolejny raz wytykasz mi moje wykształcenie! Kolejny raz udowadniasz, że jesteż po prostu żałosnym zazdrosnym babochłopem ❗25 maja 2009 at 23:04[usunięto_link] wrote:
Do facetów twojego pokroju ciągnie mnie jedynie jedna rzecz- chęć nazwania go ciotą.
Mam na szczężcie inny gust, a kochanie to mów do swoich kolegów ok? 😀
Kolejny raz wytykasz mi moje wykształcenie! Kolejny raz udowadniasz, że jesteż po prostu żałosnym zazdrosnym babochłopem ❗jestem szczężliwy, że mnie zauważasz, Skarbieeee 😆
widzę, że mnie mocno obserwujesz 😉25 maja 2009 at 23:05Już walisz? Czy jeszcze się nakręcasz? 😆
25 maja 2009 at 23:07[usunięto_link] wrote:
Już walisz? Czy jeszcze się nakręcasz? 😆
daję Ci po prostu – BUZI 😆
26 maja 2009 at 00:22[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
weź i przestań dobrze?
Cleo, wiesz, dla Ciebie akurat porzestanę 😆 no dobra “ niech tam Ci będzie 😉
[usunięto_link] wrote:
zauważyłam, że hard-man często sam zaczyna być złożliwy i dogryza (np. w tym wątku), gdy zauważa że większożć na niego naskakuje wtedy zmienia całkiem zdanie bo wie że nie przegada kilku osób a potem ROBI Z SIEBIE CIERPIĘTNIKA OGŁASZAJĄC WSZEM I WOBEC JAKI TO KTOś JEST CHAMSKI!!
wow, iwyl, ależ Ty jesteż strasznie spostrzegalska, kochanie 😆 jesteż uważam naprawdę niezmiernie dobra “ lecz się mylisz “ tak doprawdy nie jestem aż taki surowy 😉 masz coż przeciwko temu, psycholożko? 😀
[usunięto_link] wrote:
najsmieszniejsze jest to, ze on jest zlosliwy…nieudolnie. wychodzi tym na idiote.
ach, parvato, strasznie się pomyliłaż, Ty się zreszt ą nieustannie mylisz, kochanie 😆 wybaczam!
Ale mnie chcesz rozszyfrować!? “ to skandal! “ nie da się! “ jestem niezdobyty, moja Droga! Paaa 🙄
Po prostu wolny, nieosiągalny, nieokreżlony MAN 😀 ślę całuski 😉[usunięto_link] wrote:
No mnie razi wszystko co on pisze i to w jaki sposób pisze.
ci Ty nie powiesz 😈
, Iwyl, hehehe¦ w przeciwnym razie byż tu się nie wysiliła “ a jednak coż Cię ciągnie do hard-mana 😀
Oooo… nawet to lubięęę 😉 Trzymaj tak dalej, Skarbie, to może coż z tego wyjdzieee 🙄strasznie glupia jest Twoja wypowiedz hard-man, nie pograzaj sie.
26 maja 2009 at 05:54😆
jestes po prostu palantem.
twoja glowa jest tak na maksa pusta, ze trudno to nawet wyrazic.
staaary…kup se gumy, a nawet poddaj sie sterylizacji. bo naprawde istnieje ryzyko, ze zaplodnisz przesliczna i podasz dalej swoje koszmarne geny. masakra.
swoja droga…kazdej nocy przesiadujesz na forum…a twoje grzmocenie (spektakle erotyczne) do bialego rana? hehehehe
- AutorOdp.