- AutorOdp.
- 18 kwietnia 2008 at 10:57
ja r贸wnie偶 od ksi膮偶ek
od kawy
i od kupowania b艂yszczyk贸w do ust 馃檪18 kwietnia 2008 at 16:11od kawy, komputera, but贸w, torebek, babskich pisemek, czekolady, sera z贸艂tego, pizzy, fast food贸w
18 kwietnia 2008 at 16:24od ksi膮偶ek i komputera, kota i mi艂o偶ci, kupwania bielizny i but贸w 馃檪 dobrego wina i muzyki 馃檪 s艂o艅ca i pla偶y 馃檪 wieczor贸w we dwoje i zachod贸w s艂o艅ca, achh
28 kwietnia 2008 at 12:12Jestem uzale偶niona od:
– od internetu.
– od kom贸rki,
– od ksi膮偶ek,
– od owocowych mentos贸w,
– od przytulania 馃檪
– od imprezowania 馃檪Hmmm… I nie wiem od czego jeszcze… 馃槢
EDIT: Oooo, jeszcze od kot贸w i zakup贸w 馃檪
28 kwietnia 2008 at 18:00*b艂yszczyk do ust
*kom贸recka
*soczki marchewkowe
*krem do r膮k
*torebka
*okulary przeciw s艂oneczne
*S艂O艅CE
*u偶miech 馃榾28 kwietnia 2008 at 18:34ja tylko od powietrza.
28 kwietnia 2008 at 19:14to pogratulowa膰
28 kwietnia 2008 at 19:31od:
-internetu
-posiadania portfela, komorki i paczki husteczek zawsze przy sobie ;p
-muzyki a konkretniej hip hopu – leci zawsze jak siedze przy kompie, jak leze i sie relaksuje i jak tylko wychodze z domu nawet do sklepu na dol po bulki to zawsze mp3 ze soba ;p
-wydawania pieniedzy – dlugo sie mnie nie trzymaja
-od dyskutowania z kobietami ;p
-gumy orbit (zawsze przy wyjsciu z domu, po posilku i po piwie ;p)
-od lansowania haha ;pa no i jeszcze od wulgaryzmow ale to akurat mi przeszkadza i staram sie to zmienic – wiec jak cos to zwracac mi uwage ;p
1 maja 2008 at 11:08[usuni臋to_link] wrote:
(…)
-od lansowania haha ;p
(…)hahaha, to ja te偶 sobie to dopisze…
I jeszcze mi si臋 przypomnia艂o a mo偶e w艂a偶nie dopiero teraz sobie to u偶wiadomi艂am, 偶e jestem uzale偶niona od SMS贸w od mojego przyjaciela… 馃檮
9 czerwca 2008 at 16:18jestem uzale偶niona od spotykania na swojej debili. Chodze na specjalne terapie, aby unikn膮膰 debilizmu, kt贸ry osacza mnie i wprowadza w sza艂.
poza tym uzale偶niona jestem od drogich kosmetykow, firmowych ciuszk贸w, luksusowych samochod贸w oraz wzroku po偶eraj膮cych mnie m臋偶czyzn.
9 czerwca 2008 at 16:20hahaha ktos sie w koncu zbulwersowal i postanowil zemscic!! ;p
dobry fejk ;p9 czerwca 2008 at 16:22Ach miszczu. „ograne艂am si臋”, jak to ty mowisz i stwierdzilam po prostu, 偶e zaczn臋 od nowa :))))
9 czerwca 2008 at 16:38-Minia mojego 偶licznego;*
-imprezowania
-dobrej nutki;]
-p艂ywania
-siatk贸wki
-wody gazowanej
-od rodzaju moich studi贸w10 czerwca 2008 at 13:30Ja jestem uzale偶niona od moich s艂abo偶ci. 馃檮
10 czerwca 2008 at 15:27*lody
*g艂upie ankiety
*woda mineralna - AutorOdp.