- AutorOdp.
- 10 sierpnia 2008 at 12:05
Moje kolezanki w ostatnim czsie oszalaly na punkcie dermokosmetykow.Dostalam od nich kilka probek i przyznaje,ze sa naprawde swietne ale chcialam wiedziec czy wy rowniez ich uzywacie i co o nich sadzicie?Mi naprzyklad podoba sie to,ze sa hipoalergiczne i zaden jeszcze mnie nie uczulil i dzialaja tak jakbym sobie tego zyczyla 馃榾
29 sierpnia 2008 at 09:18ja uzywam tylko dermokosmetyk贸w i bardzo je sobie chwal臋. mam bardzo wrazliw膮 skor臋 i on swietnie si臋 sprawdzaja w moim przypadku. nie mam juz podraznionej sk贸ry, nic nie piecze, nie jest zaczerwienione.sk贸ra wyglada o niebo lepiej, niz jak stosowalam zwykle kosmetyki 馃檪
27 grudnia 2014 at 21:10Dermokosmetyki powinny by膰 hipoalergiczne, bezzapachowe i pozbawione potencjalnie uczulaj膮cych barwnik贸w. Codzienne, regularne nawil偶anie i nat艂uszczanie sk贸ry preparatami zawieraj膮cymi emolienty mo偶e poprawi膰 jej stan.
5 stycznia 2015 at 13:45Co prawda takie kosmetyki s膮 o wiele dro偶sze,ale moim zdaniem warto- szczeg贸lnie je偶eli mamy bardzo wra偶liw膮 sk贸r臋 podatna na uczulenia i alergi臋,wtedy uwa偶am 偶e warto je wypr贸bowa膰.
24 stycznia 2015 at 13:36Dok艂adnie, czasem lepiej zainwestowa膰 wi臋cej, ale w co偶 wysokiej jako偶ci 馃槈
- AutorOdp.