- AutorOdp.
- 2 wrze艣nia 2007 at 11:09
…. a ja mam dzi偶 „dzie艅 pi偶amowy” 馃槙 mam granatow膮 pi偶amk臋 w kwiatki i 偶贸艂ty ciep艂y szlafrok … jako偶 na razie nie chce mi si臋 ubiera膰 i nosa z domu wystawia膰 … 馃槙
2 wrze艣nia 2007 at 19:19Ciemne rurki, zielona bluzka z mini dekoldem 馃槇 i r贸偶owe kapcie.
2 wrze艣nia 2007 at 21:08jasne jeansy, bia艂y sweterek z kapturem i fioletowe skarpetki no i oczywiscie jak zawsze przed kompem okularki 馃槢
3 wrze艣nia 2007 at 06:27Czarne eleganckie rurki, bia艂a bluzeczk i ciemne buciki 馃榾
3 wrze艣nia 2007 at 08:43Moj ulubiony stroj a wiec: Biale spodnie 8) ,czarny pasek z cykinkami 馃槅 ,jasno rozowy sweterek bo zimno brrrr , pod spodniami rajstopki cienkie 馃槢 ,pozniej jak bede wychodzic dojdzie biala kurtka i czarne szpilki + biala moja torebeczka. 馃檪
3 wrze艣nia 2007 at 18:49No to Tigerka,wygl膮dasz jak snie偶ynka 馃槈
A ja mam na sobie proste jeansy,d艂ug膮,偶贸艂t膮 bluzk臋 z kr贸tkim r臋kawem i branzoletk臋 br膮zow膮 馃檪 wczesniej mia艂am balerinki i br膮zowy 偶akiecik jeszcze.Niestety juz nie jest tak cieplutko,偶eby mo偶na by艂o 偶miga膰 w kr贸tkim r臋kawie… 馃檨
3 wrze艣nia 2007 at 19:15[usuni臋to_link] wrote:
No to Tigerka,wygl膮dasz jak snie偶ynka 馃槈
A ja mam na sobie proste jeansy,d艂ug膮,偶贸艂t膮 bluzk臋 z kr贸tkim r臋kawem i branzoletk臋 br膮zow膮 馃檪 wczesniej mia艂am balerinki i br膮zowy 偶akiecik jeszcze.Niestety juz nie jest tak cieplutko,偶eby mo偶na by艂o 偶miga膰 w kr贸tkim r臋kawie… 馃檨
Hihihi sniezynka jak ten moj kotek, avatarek hihi 馃槅 馃槈 Ty rowniez Warn masz fajny styl ubiory podobny do mojego. 馃檪 Tez lubie zolte bluzeczki jak sloneczko koniecznie polaczone z brazem bo pasuje.Daje wtedy to takie ciepelko.:wink:
Pozdrawiam „wink”
8 wrze艣nia 2007 at 15:05jeansy (funkel 贸wki 8) ) i ordynarna koszula flanelowa 馃榾
ulubiona koszula mojego 馃榾 tzn jest moja, al eon j膮 badzo lubi. a raczej mnie w niej… a najbardziej to bez niej… bo wiecie co najlepiej na mnie le偶y?? ON 馃榾8 wrze艣nia 2007 at 21:47Ja mam na sobie ciemne jeansy rurki, jasno偶贸艂t膮 koszulk臋 i dzianinowy sweterek wi膮zany w talii. Plus jestem owini臋ta kocem i tak siedz臋 przy laptopie, a powinnam by膰 ju偶 w pi偶amie…
9 wrze艣nia 2007 at 09:28a ja mam dresik 馃槢 podomowy 馃槢
Ale zaraz musz臋 si臋 ubra膰 bo do babci na obiadek 馃榾 ale co ubiore to nie mam poj臋cia 馃槙
10 wrze艣nia 2007 at 08:16Cienka bluzka niebieska,na to niebieski ,gruby golf,a jak bede wychodzic to kremowy polar (bo zmarzluch ejstem o takiej porze roku).DO tego ciemne dzinsy,granatowe,pod spodem cienkie rajstopki i biale butki do latania. 馃槅
10 wrze艣nia 2007 at 11:59Mam na sobie jeansowe rybaczki,grube rajstopy,偶贸艂to-szar膮 bluzk臋 za ty艂ek,szary sweterek z dekoltem w 艂贸dk臋,r膮zowe baleriny i czarne drewniane kolczyki 馃榾 aha no i mam czarn膮 r贸偶臋 wpi臋t膮 w koczka 馃榾
11 wrze艣nia 2007 at 06:58porozci膮gane pi偶amki 馃榾 ale chyba zaraz p贸jd臋 si臋 ubrac jak cz艂owiek 馃槈
11 wrze艣nia 2007 at 17:28Ciemne d偶insy, czerwona bluzka i czerwona bielizna 馃榾
11 wrze艣nia 2007 at 20:03bamboszki z ko偶uszkiem, skarpetki z misiem, pid偶amka w kwiatuszki, r贸zowe stringi i niebieski szlafrok 馃槈
- AutorOdp.