• Autor
    Odp.
  • eBoska
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

Jak najbardziej masz racje jednak uogolnilam bo taki skutek u mnie wystepuje po kazdym miesie nawet drobiowym poprostu zle mi jest ale to nie oznacza ze wogole nie jadam lubie szynke np…ale mimo wszystko jakos nie gustuje a po drugie jak sobie pomysle ze to co lezy na moim talerzu przed chwila jeszce bylo fajne i w sumie zostalo wychodowane zebym to zjadla to juz wogole mi sie odechciewa nie wiem poprostu dla mnie w zyciu moze nie istniec alkohol,mieso,narkotyki,kawa,herbata…..
    ale za to musi byc papieros,red bull i aspiryna 😉

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Wiadomo ,że nie każdy wszystko musi jeżć,a kobiety mięsa i tak nie potrzebują aż tyle co mężczyźni.

[usunięto_link] wrote:

mnie w zyciu moze nie istniec alkohol,mieso,narkotyki,kawa,herbata…..
    ale za to musi byc papieros,red bull i aspiryna 😉

Tylko nie wiem czy tu jest do końca ok z tą zamianą 🙂

Przy okazji papieros wiadomo,ze wzrasta przy nim zapotrzebowanie na antyoksydanty więc polecam byż nie zapominała o witaminie C tym bardziej jeżli łykasz aspirynę ,bo też nie działa na jej korzyżć. Red bula lepiej zamienić na kawę 😉

Maja1175
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

Tracą ale jakim kosztem?
    Uzgodnijmy jedno diet cud NIE MA i KONIEC!!!
    Radykalna zmiana zasad żywieniowych w zależnożci od wagi przynosi adekwatne rezultaty

Maja1175
    Member
    • Stały bywalec

Mieso, miałeż kiedyż okres ?
    Oczywiżcie, że nie mnie się w tym momencie chce dwóch rzeczy sexu i jedzenia, ale nie sałatki, ale pieczystego.

Kobiety a jak z Wami?

Anonymous
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Uzgodnijmy jedno diet cud NIE MA i KONIEC!!!

[usunięto_link] wrote:

Mieso, miałeż kiedyż okres ?

???wachania hormonalne to facet chyba ma ciągle 😉

eBoska
    Member
    • Pasjonat

z tego co wiem my ciagle jestesmy albo przed albo po
    papieros czasami ratuje mnie w sytuacji kryzysowej i tak ograniczylam palenie ale chyba nie zdecyduje sie jeszcze rzucic swiadomie wiem ze to chyba bylby za duzo jak na razie red bull oczywiscie nie zawsze ale jak padam napyszczydlo w pracy i nie kontaktuje kawa sie nie sprawdza jedynie serce mi pyka szybciej a redbul jakos to popycha wiec coz wiem ze niekoniecznie jest to super no ale w przyszlosci nie mam zamiaru trwac w takim tempie jak teraz poki co cwicze 5 razy w tygodniu a basen 7 razy w tygodniu pozniej chce zejsc do cwiczen i basenu 3 razy w tygodniu zreszta jeszce sie zobaczy;) a aspiryna szybko dziala z redbulem stawia na nogi kiedy musze byc mobilna a jestem chora ogolnie nie lubie aspiryny bo rozrzedza krew co swietnie sie odczuwa kiedy ma sie okres no ale nie da sie wszyskiego naraz

Maja1175
    Member
    • Stały bywalec

Ha haha nie ma po jest przed a dokłdnie w okresie jajeczkowania.Organizm kobiety jest tak”zaprogramowany” ż trudno Go ujednolicić. W zależnożci od diety, genetyki, itd proces tzw. menopauzy przebiega od 30 do 65 roku życia i tak naprawdę guzik wiecie co w tym okresie dzieje się z nami kobitami/

eBoska
    Member
    • Pasjonat

ja tam wychdze z zalozenia ze nas kobiet nie ma sensu nawet probowac zrozumiec bo niby jak jak same siebie nie lapiemy

Anonymous
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Ha haha nie ma po jest przed a dokłdnie w okresie jajeczkowania.Organizm kobiety jest tak”zaprogramowany” ż trudno Go ujednolicić. W zależnożci od diety, genetyki, itd proces tzw. menopauzy przebiega od 30 do 65 roku życia i tak naprawdę guzik wiecie co w tym okresie dzieje się z nami kobitami/

Nie pisałem nic o przed czy po.
    Jasne tak to jest ,że każda płeć o sobie wie najlepiej,ale Ty nie wiesz jak to jest mieć wahania testo i inne rzeczy u nas też andropauza nie dla każdego jest szczężliwym zjawiskiem. I od około 30stki też spada testosteron,spowalnia metabolizm. Nikt nie jest szczężliwy z postępujących zmian czy to kobieta czy mężczyzna ,takie moje zdanie.
    Ale o co z tym pytaniem o okres to nie zrozumiałem 😉

eBoska
    Member
    • Pasjonat

a ja myslalam ze wy faceci macie kryzys wieku sredniego kolo 40 wtedy zmieniacie auta na kabriolety a zony na mlodsze modele

Anonymous
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

a ja myslalam ze wy faceci macie kryzys wieku sredniego kolo 40 wtedy zmieniacie auta na kabriolety a zony na mlodsze modele

To tylko plotki 😉 ,a żony w życiu bym nie zmienił jakbym miał na nic.

eBoska
    Member
    • Pasjonat

mh Ja jakos tez do oltarza nie dotarlam ale co tam jeszcze tyle lat przede mna wiec moze jeszcze zdaze;) tylko gdzie Ja tego ksiecia znajde…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " W grupie siła"

Przewiń na górę