- AutorOdp.
- 6 sierpnia 2007 at 07:21
Jestem ciekawa w jakim wieku chcieliżcie by mieć dziecko ?
Co byżcie zrobili gdybyżcie wpadli, i komu by najpierw o tym powiedzieli?Jeżeli chodzi o mnie ja bym już chciała mieć dziecko ale muszę jeszcze poczekać rok do żlubu, a jeżeli bym wpadła prędzej to bym Bardzo się cieszyła z tego powodu, mój chłopak również Już raz mieliżmy taką sytuacje okres się spóżnił 10 dni ale niestety nic nie było? A jak u wasz ? 😀
6 sierpnia 2007 at 07:43a ile masz latek?
Ja zaszłam w ciążę mając 21 lat.
Dziż myżlę że byłabym gotowa na jeszcze jedno ale, ale nie wytrzymałabym kolejnych 4 lat w domu ograniczona od żwiata 🙂6 sierpnia 2007 at 11:15my tak do 25 roku by mieć dzidzie 🙂 a mam 21 🙂 no jak byżmy wpadli.. pewnie nie byłabym zachwycona an początku ale jak bym to „przetrawiła” to byłabym szczężliwa… komu bym powiedziała.. 1 osoba chłopak, 2 osoba mama 🙂 i rodzina 🙂
6 sierpnia 2007 at 11:49Ja bym chciala miec tak w w wieku 23-24 lat. Teraz mam 19,5 takze jest jeszcze czas 😉
Pierwszemu bym powiedziala mojemu Miskowi a potem to nie wiem…pewnie mamie 😉6 sierpnia 2007 at 13:19hmm mam 20.5 latek i chyba najbardziej chciałabym miec docko po skonczeniu studiów czyli gdzies za dwa latka 🙂 najpierw oczywiscie chłopak potem mama tata siostra rodzina:D
6 sierpnia 2007 at 13:47planuję po 25 roku życia, ale nigdy nic nie wiadomo:P tzn. nie byłabym zadowolona (nawet bardzo) gdyby się teraz okazało, że jestem w ciąży, choć wiem, że mój facet by sie cieszył:P Ale mam po 20/21 lat więc jeszcze trochę 😉
6 sierpnia 2007 at 19:52Tak do 25 lat.Ale chciałabym mieć dziecko z kims,kogo będę kochała,kto będzie odpowiedzialny i dorobiony 🙂 Póki co się nie zanosi,a rodzice już marudzą,że dziadkami chcą być… 😀
7 sierpnia 2007 at 15:22kolo 30-stki, aczkolwiek nawet teraz nie bylaby to jakas wielka tragedia:)
7 sierpnia 2007 at 18:03Tak 26-27 lat, teraz mam 20.5 i dwa kierunki na karku wiec nie bylabym wniebowzieta gdybym zaliczyla wpade 😉 no…ale w sumie to tatus moglby sie zająć ;P
8 sierpnia 2007 at 08:00W pazdzierniuku skoncze 22 lata i dzieci chcialabym miec tak 26-27 lat.Najpierw studia,przyjemnosci,wyjazdy,pozniej zakladanie rodziny.:) Nie wszystko odrazu.Na wszystko przyjdzie czas! 😀 A zkim dzieci? Z moim naukochanszym skarbem obecnym:) :** ktoremu nic nie brakuje.:)
O ciazy pierwszy dowiedzialby sie oczywiscie moj Piotrus,nastepnie moja mamcia,tata,no a potem przyjaciele wierni. 😆9 sierpnia 2007 at 06:36na razie jestem na etapie, ze w ogole nie chce miec dzieci 😉
jednak jakby juz miala mi sie przydazyc jakas wpadka, to mam nadzieje, ze bedzie to po 30tce, bo teraz mam za duzo zawodowych planow, by sobie tak komplikowac zycie 😉
9 sierpnia 2007 at 09:02Anonymous
Guest- Tematów: 10
- Odp.: 102
- Zapaleniec
ja chcialabym tak po skonczeniu studiow(czyli za cztery lata najwczesniej).Teraz mam 20 lat,moj Misiek 22.Gdybysmy wpadli teraz na pewno dalibysmy jakos rade.Na studiach zawsze dziekanke mozna wziac,a Kochanie do pracy tez juz spokojnie moze isc.
10 sierpnia 2007 at 05:39powiem wam że późno chcecie mieć te dzieci ale oczywiżcie to jest wasza decyzja ja bym już chętnie teraz chciała mieć ale muszę poczekać jeszcze roczek niestety 😆 a po żlubie wtedy już tak, narazi to muszę nacieszyć się siostrzeńcem 3 letnim i drugim dzieckiem które moja siorka nosi pod brzuchem ale do stycznia dużo czasu heh,
11 sierpnia 2007 at 20:47mam 22 lata i ciagle czuje, ze sama jestem jeszcze dzieckiem i szybko mi sie raczej nei odmieni, wiec 'rozmnozyc sie’ 😉 planuje dopiero kolo 30. chcialabym miec juz troche ulozone zycie, sprecyzowana sytuacje zawodowa i rodzinna, by miec pewnosc, ze bede mogla zapewnic maluchowi wszystko, czego potrzebuje. ale wiadomo… zycie wszystko zweryfikuje 🙂
12 sierpnia 2007 at 07:57ja mam 19 i staram sie o drugie, rowniczesnie bede sie uczyc zaocznie – juz wiem z doswiadczenia ze wszystko da sie pogodzic 🙂
- AutorOdp.