- Ten temat ma 20 odpowiedzi, 18 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 18 lat, 6 miesięcy temu przez
Magda22_.
- AutorWpisy
- 25 października 2007 o 16:30 #89251
To Toyota ma bank? Ja do tej pory kojarzyłam tę nazwę wyłącznie z samochodami. A to ciekawostka. Rozumiem, że skoro masz tam konto, to nie ograniczają się wyłącznie do udzielania kredytów samochodowych. Aż z ciekawożci wejdę sobie na ich stronkę i posprawdzam jakie mają warunki.
29 października 2007 o 00:56 #89252Loool, gdzież czytałem, że teraz ING nie zabezpiecza wcale transakcji w trybie on-line! 😯 TożToSzok. Nie wiem, ile jest w tym prawdy, ale… znalazłem to info, gdy czytałem sobie o moim nowym tokenie (Toyota Bank), urządzonku, które generuje kody do autoryzacji transakcji bankowych. Prosta i wygodna sprawa. Nie muszę już nosić ze sobą listy haseł jednorazowych, jak to miało miejsce w mBanku… a poza tym tutaj nie płacę nic za przelewy. Polecem
29 października 2007 o 21:46 #89253Lillka,
mają wszystkie produkty bankowe. Obejrzyj sobie ich demo na demo.toyotabank.pl – fajne konto, które mozna spersonalizować, żadnych opłat i sporo rabatów, jesli płacisz za zakupy kartami (jestem na bieżąco, bo założyłam już konto i dostałam kartę) – teraz maja jakąż podwójna loterię z samochodami do wygrania.30 października 2007 o 21:57 #89254PEKAO i BPH ale chyba zrezygnują na korzyżć mbanku- za dużo płacę jako studentka w BPH;/
5 listopada 2007 o 11:36 #89255Wow, dzięki za odzew. Zaskoczyło mnie, ze tyle osób poleca toyta bank, ja przyznaję bez bicia, że do niedawna nawet nie kojarzyłam toyoty z bankiem tylko z samochodami. Aż z ciekawożci weszłam na ich stronę. Wygląda to bardzo profesjonalnie rzeczywiżcie i warunki też maja przyzwoite. Tak samo oferta bz wbk wydaje mi się kusząca. No muszę to jeszcze przemyżleć, ale chyba wybór będzie między tymi dwoma bankami.
23 listopada 2007 o 14:50 #89256Ja polecam ING Bank Sląski,sprawdzona firma 8) mam tam konto studenckie i jestem zadowolona
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.