- AutorOdp.
- 25 października 2007 at 16:30
To Toyota ma bank? Ja do tej pory kojarzyłam tę nazwę wyłącznie z samochodami. A to ciekawostka. Rozumiem, że skoro masz tam konto, to nie ograniczają się wyłącznie do udzielania kredytów samochodowych. Aż z ciekawożci wejdę sobie na ich stronkę i posprawdzam jakie mają warunki.
29 października 2007 at 00:56Loool, gdzież czytałem, że teraz ING nie zabezpiecza wcale transakcji w trybie on-line! 😯 TożToSzok. Nie wiem, ile jest w tym prawdy, ale… znalazłem to info, gdy czytałem sobie o moim nowym tokenie (Toyota Bank), urządzonku, które generuje kody do autoryzacji transakcji bankowych. Prosta i wygodna sprawa. Nie muszę już nosić ze sobą listy haseł jednorazowych, jak to miało miejsce w mBanku… a poza tym tutaj nie płacę nic za przelewy. Polecem
29 października 2007 at 21:46Lillka,
mają wszystkie produkty bankowe. Obejrzyj sobie ich demo na demo.toyotabank.pl – fajne konto, które mozna spersonalizować, żadnych opłat i sporo rabatów, jesli płacisz za zakupy kartami (jestem na bieżąco, bo założyłam już konto i dostałam kartę) – teraz maja jakąż podwójna loterię z samochodami do wygrania.30 października 2007 at 21:57PEKAO i BPH ale chyba zrezygnują na korzyżć mbanku- za dużo płacę jako studentka w BPH;/
5 listopada 2007 at 11:36Wow, dzięki za odzew. Zaskoczyło mnie, ze tyle osób poleca toyta bank, ja przyznaję bez bicia, że do niedawna nawet nie kojarzyłam toyoty z bankiem tylko z samochodami. Aż z ciekawożci weszłam na ich stronę. Wygląda to bardzo profesjonalnie rzeczywiżcie i warunki też maja przyzwoite. Tak samo oferta bz wbk wydaje mi się kusząca. No muszę to jeszcze przemyżleć, ale chyba wybór będzie między tymi dwoma bankami.
23 listopada 2007 at 14:50Ja polecam ING Bank Sląski,sprawdzona firma 8) mam tam konto studenckie i jestem zadowolona
- AutorOdp.