• Autor
    Odp.
  • lillka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 7
    • Początkujący

To Toyota ma bank? Ja do tej pory kojarzyłam tę nazwę wyłącznie z samochodami. A to ciekawostka. Rozumiem, że skoro masz tam konto, to nie ograniczają się wyłącznie do udzielania kredytów samochodowych. Aż z ciekawożci wejdę sobie na ich stronkę i posprawdzam jakie mają warunki.

bart
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Loool, gdzież czytałem, że teraz ING nie zabezpiecza wcale transakcji w trybie on-line! 😯 TożToSzok. Nie wiem, ile jest w tym prawdy, ale… znalazłem to info, gdy czytałem sobie o moim nowym tokenie (Toyota Bank), urządzonku, które generuje kody do autoryzacji transakcji bankowych. Prosta i wygodna sprawa. Nie muszę już nosić ze sobą listy haseł jednorazowych, jak to miało miejsce w mBanku… a poza tym tutaj nie płacę nic za przelewy. Polecem

Topaz
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

Lillka,
    mają wszystkie produkty bankowe. Obejrzyj sobie ich demo na demo.toyotabank.pl – fajne konto, które mozna spersonalizować, żadnych opłat i sporo rabatów, jesli płacisz za zakupy kartami (jestem na bieżąco, bo założyłam już konto i dostałam kartę) – teraz maja jakąż podwójna loterię z samochodami do wygrania.

Katsumo
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

PEKAO i BPH ale chyba zrezygnują na korzyżć mbanku- za dużo płacę jako studentka w BPH;/

buba
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Wow, dzięki za odzew. Zaskoczyło mnie, ze tyle osób poleca toyta bank, ja przyznaję bez bicia, że do niedawna nawet nie kojarzyłam toyoty z bankiem tylko z samochodami. Aż z ciekawożci weszłam na ich stronę. Wygląda to bardzo profesjonalnie rzeczywiżcie i warunki też maja przyzwoite. Tak samo oferta bz wbk wydaje mi się kusząca. No muszę to jeszcze przemyżleć, ale chyba wybór będzie między tymi dwoma bankami.

Magda22_
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Ja polecam ING Bank Sląski,sprawdzona firma 8) mam tam konto studenckie i jestem zadowolona

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " W którym banku konto?"

Przewiń na górę