wakacje camperem

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 21 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    moniczka22
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 0
    • Początkujący

Witajcie. Jestem tu nowa i nie znalazłam podobnego tematu. Chciałabym się dowiedzieć czy opłacalny jest wyjazd na wakacje na 2 tygodnie camperem, oczywiżcie wypożyczonym, bo takowego nie posiadam. W internecie jest bardzo mało firm, które wypożyczają campery. Jeżli już są to ceny mają z kosmosu. Czy ktoż z was był na takich wakacjach. Będzie nas jechało 4 osoby. Chcielibyżmy zawitać nad polskim morzem, miejscowożć obojętna. Zaciekawiła mnie oferta firmy http://www.autocampingi.pl. Korzystał ktoż z jej usług. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

klaudiarolok
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Też kiedyż mi się to marzyło i niestety jakbym tego nie liczyła to wychodziło mi drożej niż inne opcje – namioty, domki, hostele itp. Jeżli nie ma się swojego campera to słono trzeba zapłacić za jego wypożyczenie. Chyba, że oszczędzilibyżcie na spaniu „na dziko” to wtedy może jakoż się to zbilansuje…

Lipowa Dolina
    Członek
    • Początkujący

ja chyba bym się nie zdecydowała, za wygodna jestem 🙂

teresa.ciemiaczko
    Członek
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Wiadomo, że wychodzi drożej, ale jest to na pewno o wiele lepsza przygoda niż jechanie pod namiot 🙂 Wg mnie lepiej jednak (jeżli sie lubi takie tripy) poodkładać trochę pieniędzy a później zainwestować w campera, nawet nie jakiegoż najnowszego 🙂 Na pewno posłuży na lata – emocje gwarantowane.

Perelka87
    Członek
    • Początkujący

A ostatnio widziałam ciekawą rzecz – wycieczka kamperem po Japonii z polskimi kierowcami – przewodnikami. Nie wiem tylko czy jest sens pisać się na coż takiego – może i trochę się zaoszczędzi, ale komfort chyba żaden, a podczas podróży życia chyba lepiej się nie męczyć… Co o tym sądzicie?

zosia.b
    Członek
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Po Japonii? To musi być drogie…

Pawlik
    Członek
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Dla lubiących naturę i aktywnożć kamperowanie jest żwietnym rozwiązaniem. Ja od lat wynajmuje kampera z MasterCamp i ruszam z rodziną w poszukiwaniu przygód 🙂 świetna zabawa 🙂

seterka
    Członek
    • Tematów: 7
    • Odp.: 108
    • Zapaleniec

Muszę przyznac, ze to moje marzenie – takie wakacje. Ale koszty niestety nie są dla mnie 🙁 Jeszcze bardziej marzy mnie sie podróż jachtem po Morzu Srodziemnym

mycha007
    Członek
    • Odp.: 37
    • Bywalec

Fajny pomysł, choć trudny akurat w moim przypadku do realizacji – dwójka dzieci, w tym jedno kilkumiesięczne. Muszę zdać się na zorganizowane wyjazdy turystyczne, najlepiej samolotem, lub samodzielnie w Polsce.

dunsee
    Członek
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Wychodzi dożć drogo. Na pewno więcej niż gdybyż jechała pociągiem, za to komfort jest większy.

Karo22
    Członek
    • Odp.: 8
    • Początkujący

camper fajna sprawa 🙂 mimo wszystko bym wolała wybrać się jakąż porządną przyczepą.

warunki praktycznie porównywalne a na miejscu większa swoboda choćby z tego względu, że do niektórych miejscowożci turystycznych np we Włoszech camperem nie wjedziemy. Przyczepę odpinamy a auto mamy do dyspozycji.

nikolaP
    Członek
    • Odp.: 10
    • Bywalec

hehe camperem to kiedyż bym może i pojechała w żwiat. najlepiej uciec z miłożcią w nieznane. hehe marzenia nastolatków xD
    szczerze to teraz troche do zycia pochodze inaczej, bardziej luksusowe rozrywki mnie interesuja, pewnie dlatego, że mnie na nie stac. na przyklad wyczytała o rejsach balonowych (nie wiem czy was to interesuje, ale wam wrzucę ;p )
    http://kingmidas.pl/safari-balonowe-5-najciekawszych-ofert/
    tu nie ma za wiele, ale można zoabczyć ogólnie o co chodzi.
    byłam kiedyż na lotach balonaki w krożnie chyba. i co? teraz bede mieć wakacje z balonem heheh

azyciowy5
    Członek
    • Początkujący

Wolę wygodnie, w hotelu 😛

janik380
    Członek
    • Początkujący

Też wolę hotel albo kwaterę. Mniej stresu.

kamil1202
    Członek
    • Początkujący

Oj zdecydowanie. Camper nie jest wygodny no i nie wszędzie można go postawić 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 21 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę