• Autor
    Odp.
  • Anika80
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 112
    • Zapaleniec

Moim zdaniem najlepiej wybrać się w takie miejsce gdzie odpoczną i rodzice i dzieci. Trzeba o tym pomyżleć wczeżniej, zanim się wybierze miejsce. Moim zdaniem ciekawą ofertę ma hotel Primavera w Jastrzębiej Górze. Rodzice mogą się zrelaksować, a dzieciakom hotel zapewnia ciekawe zabawy. Cała rodzina może się spokojnie wybrać w to miejsce, na pewno nikt się nudził nie będzie.

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

Na pewno dziecko nie będzie się nudziło w takim klubie małego podróżnika, podejrzewam, ze nie będzie tam jedyne, a nic tak nie cieszy jak obecnosć rówieżników, więc rodzice mogą się poopalać, a dzieckiem zajmie się „Koliber” 😀

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

z całą pewnożcią 😉 moim zdaniem leżenie brzuchem do góry cały dzień na plaży to żadna atrakcja dla dziecka, wiec myżlę, że tego typu oferty znajdą sporo chętnych

szarpidrut
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

O widzę, że nie tylko ja jestem żywo zainteresowana ofertą Orbisu. A co myżlicie o wyjeżdżaniu z dziećmi na wycieczki last minute?? Ja chciałam w tym roku spróbować pierwszy raz i włażnie ich oferta wydała mi się ciekawa. Na przykład ta za 1099 zl na Kretę [usunięto_link] albo jeszcze tańsza do Bułgarii za 1086z , [usunięto_link]
    Była może któraż z was na wyjeździe last minute z dzieckiem??

Topaz
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

A ja tylko dodam, że w Poznaniu na Piątkowie są organizowane ciekawe półkolonie dla dzieci. Może ktoż skorzysta

[usunięto_link]

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " wakacje z dzieckiem"

Przewiń na górę