Walentynkowy prezent:)

• Autor
    Odp.
  • Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

no to nie takie 2 tygodnie:)

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

@Piter wrote:

Dodam,ze niejestem całkiem nrmalny:)

widać.. 😀 😀

hehe ja tam bym nie chciała dostać takiej foczki 😛 a zresztą do walentynek zostało ponad 3 miesiące.. 😯 a nie 2tyg..

Zielonooka
    Member
    • Guru

Ja nie wiem czy bym się cieszyła z tej foki, aczkolwiek zabawne to by było.

Jeffany
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 404
    • Pasjonat

Ehm, ciekawe.. Orginalne przede wszystkim -braku kreatywnożci na pewno Ci nie zarzuci. Pomyżl jednak nad czymż bardziej od serca 🙂

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Fajny pomysł ale nie wiem czy nauczycielka z, którą akurat będzie miała lekcje będzie zachwycona. Z drugiej strony odbieram to jako reklamę twojego wystawionego towaru 😯

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

@Piter wrote:

Witam wszystkie Panie

Jak wiecie pozostały jeszcze 2 tygodnie do walentynek i wpadłem na pewnien pomysł na prezent na walentynki dla mojej dziewczyny i chciałym się zapytać co o tym myslicie.A wieć chciałem podarowac mojej dziewczynie 11 róż które dostarczyl by miły pan do jej szkoły na lekcję z tym,że razem z różami dosatczy by też wielką dmuchaną fokę(taką do pływania na wodzie)z kokardeczką na szyji(taka żółta foka) coż takiego jak po kliknieciu linka poniżej.

[usunięto_link]

co wy na to dziewczyny??
    Dodam,ze niejestem całkiem nrmalny:)
    Pozdrawiam

😯 😆 No witam Pana nowego na forum. Hmm po pierwsze niezla reklama 😉 ,po drugie albo ja jestem naprawde mega zmeczona stale albo wydaje mi sie,ze Walentynki sa 14 lutego a nie za 2 tyg. ! 😆 😉 A tak na serio to jesli chodzi o prezent ta foke dmuchana to hmm nie uwazasz kolego,ze to dla dzieci?? No chyba,ze lubicie „tego typu zabawy” na dmuchanej ale foce hehe 😉 Jesli chodzi o duzy bukiet roz to jak najbardziej bo to poprostu dziala na Nas kobietki. Prawda dziewczynki?? 😉
    Pozdro

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Pomysł z bukietem jest fajny. A ta foczka? No cóz przynajmniej zapamieta te walentynki na całe zycie 😀 tym bardziej jak wręczysz jej ten prezent już za dwa tygodnie 😆

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Spadłam z krzesła z trzech powodów:
    -po pierwsze: walentynki z tego co wiem są w lutym,dokładnie 14,więc pozostały jeszcze dożc dłuuuugie dwa tygodnie 😉
    – po drugie: dostać butkiet czerwonych róż… pytasz co my na to,no to ja na to mówię nie!czerwone róże są banalne a gdybym była na miejscy tej dziewczyny to westchnęłabym cięzko mysląc sobie „co za frajer” (ale to moje prywatne zdanie na temat czerwonych róż:wink: )
    – trzeci powód: foka?! dmuchana?!? a cóż to za pomysł wogole?! nie wiem,to ma byc-jakiż fetysz czy jak?! jeżli to ma być zabawne,to moje poczucie humoru tego nieogarnia….

Podsumowując
    Jeżli chcesz,pozbyć się swojej dziewczyny to oczywiżcie daj jej bukiet czerwonych róż i dmuchną fokę za dwa tygodnie 😆
    A czy jesteż normalny?Hmmm…cóż,nie wypowiem się 😉

beehive
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 257
    • Zapaleniec

Khem, chyba bym się spaliła ze wstydu, jakbym dostała coż takiego i to jeszcze w klasie!!! Aaaa i jeszcze ta foka!

Mój chłopak też jest spontaniczny i cudowny, ale na szczężcie mam tę pewnożć, że nie zrobiłby mi czegoż takiego (zamordowałabym).

Aaa WarnGirl, moje poczucie humoru chyba to ogarnia, włażnie sobie wyobraziłam minę dowolnej z mojej koleżanek, która dostałaby na np. języku polskim 11 róż i dmuchaną fokę i po prostu parsknęłam żmiechem 😀 A później minę mojej polonistki… aah liceum, to były czasy *_*

Zielonooka
    Member
    • Guru

Jak o tym tak pomyżlałam to mnie by tez było straszliwie głupio 😯

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Co Wy chcecie od tych roz czerwonych? 🙄 Wedlug Was to jest glupie? Wg mnie to jest piekne i nie wazne gdzie daje te kwiaty,czy w szkole czy poza nia.A z ta foka to fakt daruj sobie chlopcze 😉

Magdus
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 582
    • Zasłużony
    WarnGirl wrote:
    trzeci powód: foka?! dmuchana?!? a cóż to za pomysł wogole?! nie wiem,to ma byc-jakiż fetysz czy jak?! jeżli to ma być zabawne,to moje poczucie humoru tego nieogarnia….

Dokładnie tak samo mi się skojarzyło.

baby22
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 298
    • Pasjonat

Ja bym zabiła chłopaka za takie coż, byłoby mi strasznie zle i smutno jak bym dostała dmuchaną foke i to jeszcze w szkole ! nie chciałabym tam już chodzić i być wyżmiewana ! a pozatym to jest napewno reklama produktu

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Co Wy chcecie od tych roz czerwonych? 🙄 Wedlug Was to jest glupie? Wg mnie to jest piekne i nie wazne gdzie daje te kwiaty,czy w szkole czy poza nia.

Dla mnie czerwone róże są banalne i nie uważam ich za symbol miłożci czy romantyzmu.Jest wiele innych kwiatków,które są piękniejsze i ładnie pachną 🙂 kiedy diotaje czerwoną róże to sie krzywie.Mnie tym żaden facet nie porwie.Cóż,można powiedzieć,że jestem nietuzinkowa 😉

Jeżli to jets reklama produktu,to kiepska 😛

Mniszka
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

WarnGirl ja mam podobnie jesli chodzi o roze. To juz jest tak oklepan,że aż nudne. Ja bym chciała dostawac za każdym razem inne kwiatki- im wiecej facet ma inwencji twórczej tym lepiej;)

Ja mam za to dylemat co w tym roku zafundowac swojemu facetowi. Wszystkie opcje juz wykorzystane… Czy np dobrym pomysłem byloby zainwestowanie w jakiejż telefonii w pakiet z darmowymi minutami dla dwóch osob na gadanie? My ciagle do siebie wydzwaniamy, wiec mialoby to ręce i nogi… Co myżlicie o tym pomyżle?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Walentynkowy prezent:)"

Przewiń na górę