• Autor
    Odp.
  • toskanio
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 153
    • Zapaleniec

Ja zabieram dziewczynę po prostu do teatru, bo do kina już się w życiu nachodziliżmy, ale znajomi, którzy mają więcej pieniędzy korzystają z ciekawych opcji. Koleżanka zapisała się na coż takiego [usunięto_link] Stworzą taką fajną erotyczną fotkę dla jej chłopaka, którą może zawiesić sobie nad łóżkiem 😉 Kolega zabiera dziewczynę na trzydniową wycieczkę po Paryżu. Możliwożci jest wiele 😉

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Nie warto przesadzać z prezentami, mi się wydaje, że drobny prezent i np wyjżcie na kolację w zupełnożci wystarczy. Liczy się pamięć, a nie to ile kto kasy wydał. Ja zamierzam zamówić na dekoria.pl serduszkową poduszkę dla mojego faceta, poza tym mamy iżć na romantyczna kolację – wydaje mi się, że to odpowiedni prezent.

A czy takie prezenty z fotkami myslicie ze sa dobrym pomysłem na walentynki ?
    [usunięto_link]

Moja89
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Takie prezenty ze zdjęciami nie są złe jeżli ta druga osoba lubi takie rzeczy, ale czasem warto wymyżlić coż bardziej oryginalnego. Moja koleżanka daje takie prezenty ze swoim zdjęciem na każdą okazje i wydaje mi się, że to już nie jest wtedy takie fajne:)

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

A co dziewczyna moze dac w prezencie swojemu ukochanemu ?

po prostu to, czym się pasjonuje – oprócz niej samej 😉 znaczy Ciebie samej!
    może coż ze sportu, muzyki, techniki…?

a może sprowokuj w nim chęć do jakiegoż szaleństwa? podróży, koncertu, wysiłku?
    np. konie, lina łbem w dół, Himaleje? …hehe, ja bym się chyba na coż takiego skusił 😀

toskanio
    Member
    • Zapaleniec

Moja, ale akt jest czymż oryginalnym, jeżli Twoja koleżanka daje takie fotki swojemu chłopakowi przy każdej możliwej okazji to oczywiżcie takie prezent byłby zupełnie nie trafiony, ale w większożci wypadków jak najbardziej sie sprawdzi.

filipa
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 42
    • Bywalec

ja na walentynki chciałabym dostać……niespodziankę 😆

toskanio
    Member
    • Zapaleniec

No w żeńskim przypadku akt jako prezent raczej się nie sprawdzi, ale wszystko to już uzależnione jest wyobraźni faceta 😉

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

nie wiem, czy już mówiłem, ale żwietny jest teatr, jeszcze lepiej opera!

na przykład – Romeo i Julia 😈 cu-dow-ne!
    umrzeć przy sobie z miłożci z plastikowym kubkiem chrupek 😉

i ja uwielbiam te dystytngowane suknie kochanych zresztą kobiet,
    czernie, czerwienie i beże… wpadające w złota… na długich Obcasach…
    COOO!? :]]

fantastyczne przeżycia – mówię o sobie, ale sądzę, że babki też mdleją -=

conis
    Member
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

A jakie macie plany na ten rok? Ja się zastanawiam czy nie zrobić w ten specjalny, walentynkowy wieczór czegoż niezwykłego – masaży żwieczką aromatyczną. Coż w tym stylu jak ta z Fun factory, której wosk można wylewać na ciało 🙂 Co o tym myżlicie? Spodoba się?

znaczek
    Member
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

My z moim facetem spędzimy pewnie spokojnie wieczór. Myżlę, żeby przyrządzić jakąż smaczną kolację. Mojemu facetowi pewnie kupie golarkę – wypatrzyłam już taka na magicznej planecie – myżlę, ze coż takiego mu się spodoba, bo raczej lubi rzeczy praktyczne. Co ja dostane, to nie wiem.

ptysia
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 94
    • Stały bywalec

A ja Walentynki jako ten jeden dzień w roku mam hmm… zniszczony na całej linii z powodu obrony inżynierki w tym dniu… Jakby nie mogli innego terminu ustalić – bezduszni ludzie! 😥

A co do prezentów to wydaje mi się, że walentynkowy wyjazd to taki trochę nieciekawe – jakby to miał być jedyny powód by gdzież wyjechać. Lepiej wybrać się bez okazji za granicę, a nie obchodzić święto Zakochanych w Paryżu, gdzie tego dnia człowiek na człowieku i miasto automatycznie traci urok jak dla mnie. Nie chodzi o to, by podarować komuż coż drogiego. święto polega na przypomnieniu swojej drugiej połówce, że nam na niej zależy. 😉

A prezentem jest spędzenie tego dnia w miłej atmosferze – razem. 😉

Julia2804
    Member
    • Odp.: 29
    • Bywalec

My spędzimy ten dzień razem i mam nadzieję, że będzie on wyjątkowy. Zaplanowała romantyczną kolację, kupię taką fajną grę xxxxxxxxxxxxxxxxxxx i myżlę, że będzie to niezapomniany dzień, ale przede wszystkim wieczór. 😀

edit:
    jakubek

Anka81
    Member
    • Odp.: 77
    • Stały bywalec

Ja wymarzyłam sobie na walentynki puzderko w kształcie serca , lekko sentymentalna nuta 🙂
    ale bardzo chcę je mieć odkąd wypatrzyłam je w Aparcie -wręcz obsesyjna chęć posiadania takiej zawieszki mnie ogarnęła. Miewacie tak?

arara
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

co sądzicie o tym, zeby razem cos zrobić, a nie kupowac sobie prezenty? Na przykład w Centrum Zdrowia i Urody Chanta’l na specjalnym seansie dla dwojga z okazji walnentynek. W ofercie manicure (w ekskluzywnej wersji SPA) oraz głęboko odprężający orientalny masaż
    Lomi Lomi Nui dla obu osób i jeszcze ma być jakaż niespodzianka. Ja bym strasznie się z czegoż takiego cieszyła 🙂

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

Fajny pomysł:)Tylko chyba spory koszt?

[usunięto_link]

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Walentynkowy prezent:)"

Przewiń na górę