• Autor
    Odp.
  • kikutek
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 21
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Ja mam za to dylemat co w tym roku zafundowac swojemu facetowi. Wszystkie opcje juz wykorzystane… Czy np dobrym pomysłem byloby zainwestowanie w jakiejż telefonii w pakiet z darmowymi minutami dla dwóch osob na gadanie? My ciagle do siebie wydzwaniamy, wiec mialoby to ręce i nogi… Co myżlicie o tym pomyżle?

Moim zdaniem to fajny pomysł, bo Walentynek nie trzeba trakotowac tak doslownie zeby ciagle sie sercami i rozami obrzucac. Jeżli jestes w Plusie to polecam pakiet gorace popołudnia i weekendy- sama go używam tyle, że ja to rozmawiam głównie z koleżanką;P
    Mój facet w tym roku dostanie sexowna pizame z satyny^^

laka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 25
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Ja mam za to dylemat co w tym roku zafundowac swojemu facetowi. Wszystkie opcje juz wykorzystane… Czy np dobrym pomysłem byloby zainwestowanie w jakiejż telefonii w pakiet z darmowymi minutami dla dwóch osob na gadanie? My ciagle do siebie wydzwaniamy, wiec mialoby to ręce i nogi… Co myżlicie o tym pomyżle?

Moim zdaniem to fajny pomysł, bo Walentynek nie trzeba trakotowac tak doslownie zeby ciagle sie sercami i rozami obrzucac. Jeżli jestes w Plusie to polecam pakiet gorace popołudnia i weekendy- sama go używam tyle, że ja to rozmawiam głównie z koleżanką;P

Genialnie wymysliliscie z tymi pakietami. Ja kompletnie nie wiem jak spedze ten wieczor, bo aktualnie jestem poklocona z chlopakiem…

rusalka
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

ja narazie mam w glowie jeden pomysl na prezent szczoteczke elektryczna brauna

kimmuriel
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 150
    • Zapaleniec

No fakt róże są oklepane. Ale moja dziewczyna się cieszy jak jej przyniose jaki kolwiek kwiat.

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

wiadomo, ja też się cieszę, bo to miły gest, ale mój już nie przynosi często.

Dominika29
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 12
    • Bywalec

a ja uwazam że walentynki to dobra okazja do obdarowywania się prezentami i nie koniecznie musza to być czerwone róże i poduszki w kształcie serca.
    chodzi o to by okazac ukochanej osobie ze ci zalezy 😀 w zeszłym roku podarowaliżmy sobie z narzeczonym ksiązki. wcale nie o miłożci
    co o tym sądzicie?

kimmuriel
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 150
    • Zapaleniec

Ja w zeszłym roku otrzymałem od mojej dziewczyny ramkę na nasze zdjęcie, a moja dziewczyna jakiż kwiatek doniczkowy.

belzebub
    Member
    • Odp.: 18
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Genialnie wymysliliscie z tymi pakietami. Ja kompletnie nie wiem jak spedze ten wieczor, bo aktualnie jestem poklocona z chlopakiem…

Mam nadzieję, że juz sie pogodziłas, a jesli nie to trzymam kcuki, jeszcze jest czas do czwartku;)

Ja uważam, że Walentynki są pozytywnym żwietem i może bez wielkiej pompy, ale zawsze staramy sie je obchodzic. I tak jak piszecie- nie trzeba przesadzac z prezentami- jakas różyczka, serduszko, smieszne bokserki czy taki pakiet do telefonu- to wszystko kojarzy mi sie z miłym gestem w stronę ukochanej osoby.

Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

Ja w tym roku kupilam mojemu kochanemu spinki do mankietow,zapakowalam je w czerwone, swiecace pudeleczko z czerwona kokarda,a do tego dam mu wielgachna kartke z zyczeniami i tysiace buziakow… 😈

A od niego chcialabym bukiet kwiatow i czekoladki bo wydaje mi sie to takie romantyczne…w sam raz na walentynki.

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Oooooooo dziż walentynki. Wszystkiego najlepszego dla zakochanych 😉 szczescia z ta druga osoba no i zajefajnych prezentow 😉

A ja walentynek nie obchodze, bo jestem sama. A nawet jesli bym nie byla to i tak bym nie obchodzila…. no ale skoro żwietowac to swietowac. Jako ze sama dla siebie jestem najwazniejsza osoba 😆 to dzis musze okazac sobie wiele uczucia. Zaraz sie wypieknie i wyjde z domu, wieczorem wanna pelna piany i oczywiscie jakies romansidlo, albo nawet kilka. Z pewnoscia bedzie wsrod nich „nigdy w zyciu”. To beda moje najlepsze walentynki 😆 😆

I jeszcze raz calej reszcie zycze duzo milosci 🙂

Magdus
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 582
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

wieczorem wanna pelna piany i oczywiscie jakies romansidlo, albo nawet kilka. Z pewnoscia bedzie wsrod nich „nigdy w zyciu”. To beda moje najlepsze walentynki 😆 😆

Chyba zaczerpnę ten pomysł na dzisiejszy wieczór 😉

ola57777
    Member
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

Wracajac do tematu w tym roku- jak stoicie z prezentami ?
    sa juz jakies pomysły ?

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

jestem za Svarowskim oraz
    koniecznie kwiaty – i to przepiękne! – dla kobiet to jest podstawa 😉

ola57777
    Member
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

jestem za Svarowskim oraz
    koniecznie kwiaty – i to przepiękne! – dla kobiet to jest podstawa 😉

no tak,ale tutaj mówimy juz o jakims naprawe drogim prezencie…
    A co dziewczyna moze dac w prezencie swojemu ukochanemu ?

Anika80
    Member
    • Odp.: 112
    • Zapaleniec

Nie warto przesadzać z prezentami, mi się wydaje, że drobny prezent i np wyjżcie na kolację w zupełnożci wystarczy. Liczy się pamięć, a nie to ile kto kasy wydał. Ja zamierzam zamówić na dekoria.pl serduszkową poduszkę dla mojego faceta, poza tym mamy iżć na romantyczna kolację – wydaje mi się, że to odpowiedni prezent.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Walentynkowy prezent:)"

Przewiń na górę