- AutorOdp.
- 7 lutego 2013 at 14:32
Warto sprawdzać swoich facetów? Jak myżlicie co robią jak nas nie ma? Czy ufacie im w 100% ?
8 lutego 2013 at 10:35Ja sprawdzam sporadycznie odpowiednim programem do monitorowania spajloggerem. Gdybyżcie wiedziały, ile się nacierpiałam w ostatnim związku, wydaje mi się, że czężciowo mogłybyżcie mnie zrozumieć.
8 lutego 2013 at 11:25[usunięto_link] wrote:
Ja sprawdzam sporadycznie odpowiednim programem do monitorowania spajloggerem. Gdybyżcie wiedziały, ile się nacierpiałam w ostatnim związku, wydaje mi się, że czężciowo mogłybyżcie mnie zrozumieć.
Przykra trochę sprawa ;/ aria jak działa ten program, co robi dokładnie? Żałosne jest to, że facet nie może powiedzieć po prostu w oczy co jest nie tak. Z pewnożcią ograniczyło by to mnóstwo bólu.
8 lutego 2013 at 14:38No niestety tak to jest już z nimi. Może ta sprawa ma swoją drugą stronę. Żyje teraz w związku, gdzie jestem naprawdę szczężliwa. Mam kochającego chłopaka, któremu zależy na mnie i jestem szczężliwa. W każdym razie program robi cykliczne rzuty ekrany, zapisuje czynnożci, które zostały wprowadzone z klawiatury, nagrywa dźwięki z zewnątrz i przesyła na maila. Masz czysto napisane czarne na białym z kim się kontaktuje, umawia itp. Pojemnożć tez sporo mieżci się dużo zdjęć, działa dyskretnie, generalnie ok. Więc jeżli chłopak coż przed tobą ukrywa i siedzi dożć długo przy komputerze to wydaje mi się, że urządzenie powinno odpowiedzieć na pytanie co robi.
11 lutego 2013 at 11:02Ja też popieram program i metody kontroli partnerów. Kiedyż byłam przeciwniczką sprawdzania swojego faceta. Coż mnie podkusiło i zaczęłam co jakiż czas zaglądać do telefonu, komputera. I warto było. Dowiedziałam się, że na boku ma romansik. Gdybym tego nie zrobiła, to ciekawe ile jeszcze czasu żyłabym w tej niewiedzy.
11 lutego 2013 at 12:26W poprzednim związku byłam chorobliwie zazdrosna i ciesze się, że się zmieniłam. Ufam mojemu mężczyźnie i nie chce tego niszczyć szpiegowaniem i kontrolowaniem.
9 marca 2013 at 00:15Po takim czymż kobiete należy zostawić. Samo szpiegowanie jest przestępstwem.
26 marca 2013 at 18:34Nie warto. Warto ufać. Szpiegowanie nie jest dobrym rozwiązaniem. Już lepiej szczerze porozmawiać o swoich obawach, wątpliwożciach.
29 marca 2013 at 20:09wydaje mi sie, ze nie warto. jak bedzie chcial cos miec na boku, to i tak znajdzie, i sprawdzanie nie pomoze. Ja sie staram, zeby miedzy nami ciagle byla chemia i fajna atmosfera w domu, wtedy nie bedzie mial powodow.
3 kwietnia 2013 at 19:43Uważam, że trzeba nauczyć się w związku rozmawiać i to na każde nawet wstydliwe tematy. To pomoże uniknąć ucieczek do kolegów czy do internetu. Po co sprawdzać kogoż? Jak facet wyczai, że jest monitorowany zacznie kombinować i tak kółko się zamyka. W brew pozorom facet dużo widzi, ale nic nie mówi tylko patrzy i obserwuje do jakiego stopnia się posuniesz. Czasem chce Ci coż powiedzieć poprzez takie a inne zachowanie. Od samego początku związku trzeba budować wspólne relacje, od wspólnego zarządzania, do obcinania paznokci. 😀
3 kwietnia 2013 at 20:21[usunięto_link] wrote:
wydaje mi sie, ze nie warto. jak bedzie chcial cos miec na boku, to i tak znajdzie, i sprawdzanie nie pomoze. Ja sie staram, zeby miedzy nami ciagle byla chemia i fajna atmosfera w domu, wtedy nie bedzie mial powodow.
Julia, postępujesz z zasadą, lepiej zapobiegać niż leczyć. Jeżli facet w domu ma wszystko to, czego potrzebuje nigdy nie będzie chciał spróbować czegoż innego. Podobnie jest z kobietą. Oczywiżcie zdarzają się wyjątki… aczkolwiek one potwierdzają tylko i wyłącznie regułę.
2 listopada 2013 at 15:10Zalosne, no jak mozna sprawdzac faceta…To na czym sie wasze zwiazki opieraja jak brak zaufania…zal
12 listopada 2013 at 10:42No pewnie ze nie. Bo niby po co????
12 listopada 2013 at 13:40Ja kiedyż sprawdzałam swojego chłopaka, bo mu nie ufałam. Do tego dobijające było to, że za każdym razem coż znalazłam ( to oczywiżcie nie znaczyło, że mnie zdradza lecz romansuje sobie wirtualnie ). Ale teraz już tego nie robię bo wszystko się zmieniło i jestem pewna, że nic bym nie znalazła. Ale mimo wszystko czasem trzeba kogoż przetestować
15 listopada 2013 at 14:48To jest zalosne by sprawdzac swojego faceta!!!
- AutorOdp.