- AutorOdp.
- 14 lutego 2014 at 16:37
Szukam nowego, interesującego zapachu na wiosnę. Jak do tej pory używałam zapachu Givenchy Got Couture, Eaudemoiselle. Ostatnio kupiłam nowy zapach Gucci Premiere w sklepie perfumytaniej.pl, może ktoż używał?
24 lutego 2014 at 11:26nie, nie uzywalam. Na wiosne polecam Incanto Charms, bardzo lekki fajny zapach.
28 lutego 2014 at 13:32mój ulubion y typ zapachów na wiosne to te z grupy zapachów kwiatowo-owcowych np. Gucci Flora, Givenchy Ange ou Demon Le Secret, Armani Acqua di Gioia. Uwodzą delikatnożcią, romantyzmem i delikatnym aromatem kwiaów.
9 czerwca 2014 at 16:40Mexx Black Woman- dla mnie jeden z lepszych zapachów taki typowo letni,orzeźwiający o kwiatowej nucie,uważam że warto,ewentualnie Lacoste różowe ale to juz kwestia gustu:)
6 lipca 2014 at 19:00Chanelki 5 – używam od dawno, ulubiony nie tylko na wiosne
7 lipca 2014 at 07:37A co powiesz na Ck Euphoria? Bo moim zdaniem to bardzo ładny zapach w sam raz na wiosnę i lato- jest lekki i zarazem wyzywający:)
23 sierpnia 2014 at 10:13Zarówno Ch np 5 jaki CK Euphoria to bardzo ciekawe zapachy na wiosnę oraz lato. To samo w przypadku nowego Armani Code,może któraż z Was miał okazję powąchać i napisze swoją opinię?
25 kwietnia 2018 at 12:32Myślę, że na wiosnę potrzebny jakiś lekki zapach. Mnie podoba się perfum Her Golden Secret, ale się wydaje, że ten zapach jest za słodki na wiosnę.
- AutorOdp.