- AutorOdp.
- 6 października 2012 at 18:54
Witam
czy moge was prosic o otwarcie oczu??
chyba wiekszosc jest zawarta w temacie
MOja dziewczyna nagle oznajmia na przyjemnej kolacji ze przeprowadza sie do kolegi. 🙂
wczesniej wspominala ze zmienilaby mieszkanie bo zycie z kolezanka w pokoju jej nie odpowiada ( w ktorym w ogole nie przebywa bo pracuje 16 h dziennie)
ja nigdy nie podjalem tego tematu bo znamy sie dopiero jestesmy ze soba dopiero 2 miesiace (znamy sie od kwietnia)
wie ze sam szukam nowego mieszkania
no i co o tym myslicie
ja mysle o tym tak
powiedzialem jej od razu ze stawia mnie w sytuacji dokonanej. nie pytajac o zdanie i nie badajac opini wykazuje brak szacunku
a decydujac sie na tak zmiane pokazuje jak bardzo jej nie zalezy na nas
skoro takie krzywe zagrywki sa na poczatku to potem bedzie jeszcze gorzej
na koniec wrzucilem ze w takiej sytuacji nie mozemy byc ze soba i wyszedlem
niestety zagralem nie czytsto i nie dalem jej sie do konca wytlumaczyc bo sprawa byla dla mnie jasna
powiedziala tylko ze stawiajac mnie w takiej sytuacji chciala sie dowiedziec jak sie na to zapatruje. czyz to nie zabawne( juz jest po uzgodnieniu szczegolow zamieszkania)
powiedziala tez ze ja mam duzo kolezanek i jej nic do tego ( przypominam ze moje zachowanie nie jest poparte zazdroscia)
co o tym mysle- mysle ze wszytko to co jej powiedzialem
ale teraz sie zastanawiam czy to nie mogla byc jej jakas gra
mogla czuc spora zazdrosc obserwujac moj fb z ktorego moglo wynikac ze z niektorymi kolezankami dogaduje sie troche lepiej niz z nia
no i chodzi mi po glowie czy jej zalezy czy nie
dodam…ze nie pisze i nie dzwoni(moze lepiej )
a rzecz sie stala dwa dni temu
ratujcie 🙂 musze wszystko poukladac
8 października 2012 at 05:28Szczeniackie zagrywki z obu stron 😛
Jeżli nie jesteż zazdrosny, ona nie jest to o co chodzi? Po co robić jej wyrzuty?BOże, czy ludzie dzisiaj nie potafią rozmawiać, tylko wszyscy wszystko załatwiają poprzez rady osób trzecich? To wasze życie i nikt na żadnym forum nie może nim kierować.
17 października 2012 at 21:29Ja to widzę tak… Chciała wzbudzić w Tobie zazdrożć, więc rzuciła taki pomysł… Poza tym pewnie chciałąby z Tobą zamieszkać i może czekała, że ty jej to zaproponujesz…. Wkurzające ją Twoje koleżaneczki na Twoim facebooku zapewne też się do tego przyczyniły… Może zapragnęła, żebyż ty o nią był zazdrosny i zamartwiał się, że ona mieszka z tym kolegą tak samo jak ona stresuje się twoimi psiapsiółami facebookowymi… No ale oczywiżcie to tylko moja hipoteza…. Więc jak tam dokładnie jest tego ja nie wiem…
- AutorOdp.