Wasza najczesciej przesluchiwana piosenka

• Autor
    Odp.
  • the_best_anna
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Witam, wlasnie sie zastanawialam nad lista 10 moich ulubionych piosenek, no i z trudem, ale udalo mi sie ulozyc taka 馃檪 Zastanawia mnie tez, ktora z piosenek sluchalam najwiecej razy. Czesto jest tak, ze jak jakas piosenka mi sie spodoba to mojej jej sluchac dzien i noc 馃榾 … no i po kilku dniach takowa piosenka juz mi sie przestaje podobac 馃檨 – takie „przejedzenie”. Hm, moja piosenka, ktora przesluchiwalam najwiecej razy to Nena – 99 Luftballons

a Wasze?

Loona
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 38
    • Bywalec

ja najcz臋偶ciej s艂ucham to be with you- mr.big i rolling in the deep -adele;)

Fenris
    Member
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 753
    • Zas艂u偶ony

[usuni臋to_link] wrote:

Hm, moja piosenka, ktora przesluchiwalam najwiecej razy to Nena – 99 Luftballons

a Wasze?

Tej piosenki wol臋 wersj臋 od Bjork 馃槈 A ja w zasadzie nie mam jednej najcz臋偶ciej przes艂uchiwanej piosenki. S艂ucham r贸偶nych gatunk贸w i du偶o r贸偶nych zespo艂贸w i wszystko zale偶y od humoru i co mi si臋 w g艂owie za melodia b艂膮ka 馃槢

joanna23
    Member
    • Odp.: 6
    • Pocz膮tkuj膮cy

Dire Straits – Money for Nothing – genialna 馃檪

boziga
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 7
    • Pocz膮tkuj膮cy

Adele – someone like U slucham nieprzerwanie od kiedy znalazlam 馃檪

Tusiak
    Member
    • Odp.: 44
    • Bywalec

U2 – Pride, od wielu lat ulubiona piosenka :).

myosotis
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 8
    • Pocz膮tkuj膮cy

DJ cam – Summer in Paris (feat. Aggun) – idealna gdy id臋 do pracy, wracam z pracy, do czytania – idealna do wszystkiego 馃檪 Bardzo delikatna i pozytywna 馃檪

MamaWSzpilkach
    Member
    • Odp.: 9
    • Pocz膮tkuj膮cy

Oj, tutaj mog臋 si臋 rozwin膮膰. Czasem, jak co偶 mi wpadnie w ucho, to jestem w stanie non stop tego s艂ucha膰. Do znudzenia. pr臋dzej mojego m臋偶a, bo jak ten sam kawa艂ek us艂yszy po raz trzeci pod rz膮d, to ju偶 zaczyna si臋 na mnie boczy膰 馃檪

jagoda4
    Member
    • Temat贸w: 21
    • Odp.: 863
    • Zas艂u偶ony

Za mn膮 te偶 ostatnio chodzi tylko Adele:)Wed艂ug mnie jedyna,kt贸ra dor贸wna艂a rockmenom g艂osem.Miks z AC/DC genialny:)

blizz
    Member
    • Temat贸w: 10
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Meren re (Akt ostatni).

Anadiya
    Member
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Paradise city, Time to pretend i Pr膮d sta艂y/ pr膮d zmienny

vajola
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 113
    • Zapaleniec

Wszytko zale偶y od tego jakim zespo艂em si臋 aktualnie 'jaram’:) Utworem, kt贸ry przes艂uchuje teraz najcz臋偶ciej jest Something good zespo艂u alt+j

Canald
    Member
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

zdecydowanie Adele – Rolling In The Deep

[usuni臋to_link]

:mrgreen: :mrgreen:

mloda999
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Ewelina Lisowska – W Stron臋 S艂o艅ca 馃榾

Panienka2
    Member
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

Lubi臋 muzyk臋, cz臋sto slucham po kilka razy jednej i tej samej, ale ostatnio puszczam na You Tube na okr膮g艂o piosenk臋 w wykonaniu finalisty X-Factora Wojciecha Ezzata „Angels”, polecam:
    [usuni臋to_link]

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Wasza najczesciej przesluchiwana piosenka"

Przewi艅 na g贸r臋