- AutorOdp.
- 11 czerwca 2007 at 06:53
No wlasnie jakie macie marzenia?? 馃榾 Ja mam ich sporo ale jedne z nich to to,ze chcialabym kiedys wyjsc za maz za obecnego mojego skarba,mieszkac w duzym,slicznym domku z wielkim ogrodem,zwierzatkami i najlepiej z widokiem na mroze hehe wiem wiem przesadzam z lekka;p 馃槢 馃槅 reszte swoich marzen pozniej napisze. 8)
A Wy jakie macie marzenia? 馃槅
11 czerwca 2007 at 08:09W sumie podobnie. 呕ycie u boku ukochanego w domku na przedmie偶ciach. Dw贸jka zdrowych dzieci. Dobra praca – w艂asna firma. Spe艂nienie.
A z tych bardziej nietypowych to kontynuowanie nurkowania. Ju偶 jedno marzenie spe艂ni艂am w zesz艂ym roku! Nurkowa艂am z delfinami!
11 czerwca 2007 at 10:53Ahh jak CI zazdroszcze! Kocham delfinki! 馃槅 Wrecz mam zdeklem na ich punkcie!Widzialam je pare razy w delfinarium we Wloszech i raz glaskalam ,ale nie plywalam jak Ty.Zazdroszcze.:) A tak pozatym to mam na pulce mase roznych delinkow,figurek,kulek ,zdjec ,pocztowek,itp. 馃榾
13 czerwca 2007 at 13:54Ja mam podobne marzenia.
Sko艅czy膰 studia, znale藕膰 interesuj膮c膮 prac臋, dobrego m臋偶a i mieszka膰 w domu nad wod膮 – rzek膮, jeziorem lub morzem, ojej jak mi sie to marzy 馃榾 I mie膰 dzieci.
A poza tym chcia艂abym podr贸偶owa膰, marzy mi si臋 po艂udniowa Afryka lub Ameryka.[/i][/b]13 czerwca 2007 at 16:04Ja bym chcia艂a,chyba jak ka偶da kobieta po prostu znalezc swoje miejsce na ziemi.Miec m臋偶a
, dzieci
, prac臋 i egzystowa膰 sobie w spokoju i szcz臋偶ciu
13 czerwca 2007 at 18:511. Byc z moim wspamialym mezczyzna juz na zawsze – z 2 dzieci:P
2. Pojechac do Afryki -poznac kulture, ludzi…i zobaczyc zwierzaczki :]
3. Australia i cieple kraje… -podrozowac:D
Moze kiedys sie spelni….
14 czerwca 2007 at 08:26Zobaczcie jak podobnie 馃檪
Rodzina a zaraz potem… 馃槈 podr贸偶e. Ciekawskie 艣wiata z nas Kobietki 馃槈
15 czerwca 2007 at 10:47A ja chc臋 zawsze by膰 niezale偶na. 馃檪
10 maja 2021 at 11:53ja chcia艂bym zy膰 d艂ugo w zdrowiu z najbli偶szymi, to tyle i a偶 tyle 馃檪
- AutorOdp.