- AutorOdp.
- 19 marca 2007 at 13:36
Czy lubicie zostawiać opisy ??
Może uważacie to za zbędne??
Ja rzadko kiedy zostawiam opis ale jak już mnie natchnie to przeważnie pisze o swoim nastroju w danym momencie. Np teraz mam :
” Obudziło się we mnie zwierzę……. szkoda że to leniwiec 🙂 „
19 marca 2007 at 15:20hehe – fajny opis
Ja tez rzadko mam opis – najczesciej jestem „niewidoczna” jesli juz jakis sie pojawi to najczeszecsiej o moich nastrojach albo o wydarzeniach sportowych – szczegolne miejsce pożwiecam siatkarzom- wyobrazcie sobie co sie działo na Mistrzostwa Swiata w siatkówke
😆 😆
Czasem jeszcze fargmenty piosenek, które mi sie podobaja19 marca 2007 at 15:22„Hell was full so I came back” 🙂 ja mam taki,
czasami jak sie pojawiam to daje:
„wasza Pani jest dostępna możecie pisać” 🙂 znajomym sie podoba 🙂
19 marca 2007 at 16:50A ja zawsze mam jakiż opis na gg.Kiedy już mi się zdazy go nie miec,wtedy zawsze znajomi sie niepokoją 😉 Zazwyczaj jest to jakis aforyzml ub fragment piosenki.Zdaża mi się też wyrażac opisem swój nastruj.Teraz mam np:
„Jakoż to będzie,bo jeszcze tak nie było,żeby jakoż nie było” 😀18 kwietnia 2007 at 12:58Ja rzadko miewam opisy na gg.
Ale jak juz sie jakis pojawi to najczesciej jego tresc zalezy od mojego nastroju…..Czasem cos mi tez wpadnie w oko jak majstruje po necie…
A swoja droga….spotykam sie czasem na gg z takimi opisami, ze boki idzie zrywac…heheh 🙂
Ludzie to maja pomysły!usciski dla wszystkich!!
18 kwietnia 2007 at 15:27opisy ?! bywają ale w szczegolnosci zależa od mojego nastroju!!Czasem jakies aforyzmy ,albo zwyczajnie jakas buzka i tyle
18 kwietnia 2007 at 16:38„Jakoż to będzie,bo jeszcze tak nie było,żeby jakoż nie było”
fajny, pozyczam 😀
Te które mi sie podobają:
*Mądry…ustąpuje głupszemu… i tak powstał nasz rząd.
*przeżyliżmy 3 zabory-przeżyjemy i Kaczory!
*Widocznie niewidoczna
*tum tum, tu tu tum tum, tu tu tum tum, tum tum, tum ktos zna ta piosenke ?
*Jak chcesz zobaczyć mój opis wciżnij F13
*Nie to piekne co piekne, ale to co sie komu podoba.
*Polska dla Polaków, ziemia dla ziemniaków, toyota dla ksiedza.
*jest taki kraj gdzie dwie kaczki wypędziły milion ludzi za granice
*…a w 7 dzień Bóg stworzył Internet18 kwietnia 2007 at 17:04Pożyczaj,prosze bardzo 😀 tylko wiesz,nie zapomnij oddac 😉
18 kwietnia 2007 at 17:59Oddam w przyszłym tygodniu 😉
18 kwietnia 2007 at 19:02Xena….a podzielisz sie tym opisem ze mną ❓
🙂 🙂 🙂19 kwietnia 2007 at 16:07Jasne ale pół na pół 😉
20 kwietnia 2007 at 11:35Tak..czasami coż tam wpisuję….ostatnio spodobał mi się taki opis….
„Wszystko na co mam ochotę jest…..niemoralne, nielegalne lub tuczące..” 😉
27 kwietnia 2007 at 06:17😈 „Mały szu podbija żwiat” 😈
30 kwietnia 2007 at 19:25Moralnożć jest względna
nielegalnożc – heh mamy absurdalne prawo 🙂
tuczące – hmmmm, no i ? 😉Tym wiecej energii do spalania 🙂
Mały szu – jest chyba taka kapela, ale nie wiem czy pachniała ona axe,
a ty lubisz axe czy ta babkę z ich stronki? ;)))))))
2 maja 2007 at 12:46uwielbiam jako opis zacytować, jakąż komiczną wypowiedź naszych polityków (a jest w czym wybierać), zasłyszaną w wiadomożciach 😆
- AutorOdp.