- AutorOdp.
- 28 listopada 2011 at 21:32
Gdzies ostatnio czytalam o masażu watsu, podczas którego lezy się w wodzie. Czy ktoż wie, gdzie można z niego skorzystac w okolicach trójmiasta?
1 grudnia 2011 at 15:23W samym trójmieżcie nie wiem gdzie można wykonać taki masaż. Sama chciałam na niego pójżć bo kiedyż miałam okazje korzystać z niego, ale nie w Trójmieżcie ale we Władysławowie w Velavesie. Jak się dowiesz Gdzie w Gdańsku go wykonują to daj znać 🙂
5 grudnia 2011 at 21:56Ja to tylko słyszałam o velavesie – teraz była tam moja przyjaciółka z mężem i bardzo mi go poleciła! Słyszałam wczesniej,ze tam wykonuja ten masaz,wiec ja poinformowalam,zeby skorzystala;) Sama zamierzam sie tam wybrac i napewno sprobuje tej przyjemnosci;) Czy gdzies indziej jest wykonywany?-nie wiem, sama sie nad tym zastanawialam,ale teraz stwierdzialam,ze wole cos,co jest polecone. Podstawa dobrego masazu to jest dobry terapeuta – to jest najwazniejsze.
6 grudnia 2011 at 17:02Pisałam w innym wątku o Watsu. Słyszałam, że naprawdę warto z niego skorzystać. Może się wybiorę przed żwiętami przy okazji na jakież przygotowanie przed zimowym sezonem 😀
6 grudnia 2011 at 22:11seterka musisz zajrzeć do tematu „wczasy odchudzające”. Tam znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania i nie tylko 🙂
kitinka, a co w zimie uprawiasz?
22 stycznia 2014 at 19:14seks;p
- AutorOdp.