• Autor
    Odp.
  • sylwia90
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

parvati na innym temacie pisala ze ma24 lata. hmm corka 13 lat. to puscilas sie w wieku 11 lat brawo za przyklad 😆

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

mam tez syna. jest 4 lata starszy niz corka.

sylwia90
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

to cie ladnie wychowali. i przestan wszystkim kity wciskac

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

Modyfikacja
    I.

muszka_bzzz
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 599
    • Zasłużony

no ale wutłumacz co jest tutaj takiego zabawnego??

aaapaulinkaaa17
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 73
    • Stały bywalec

Widze ze naprawde was poruszył ten temat.

Ja moge to przedstawic z mojego punktu widzenia.
    Uprawiam seks z chłopakiem i zawsze sie zabezpieczamy. Mam 17 lat i mimo ze wiem, ze powinnam isc do ginekologa, chocby po to zeby zobaczyć czy wszystko jest ok to sie wstydze. Raz jedyny tylko bylam, chcialam dostac recepte na tabletki antykoncepcyjne odpowiednie dla mnie. Pani ginkolog potraktowala mnie jak jakas puszczalska i odmowila twierdzac ze musze przyjsc z mama. Nie chce wiedziec jakby moja mama zareagowala na taka wiadomosc, ze jej „coreczka uprawia seks” wiec pozostajemy przy prezerwatywach…

magdulka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

aaapaulinkaaa17 zmień ginekologa to raz dwa lekarz nie ma prawa kazać przyjżć Ci z mamą po receptę.
    Bez sensu jest wstyd prze lekarzem ale to moje osobiste zdanie…tą wizytę i tak kiedyż będziesz musiała odbyć.

Magdus
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 582
    • Zasłużony

Nie wiem czy nie ma prawa czy ma, ale też już parę razy czytałam, także w broszurce antykoncepcyjniej, że lekarz może odmówić przepisania tabletek antykoncepcyjnych niepełnoletniej dziewczynie.

aaapaulinkaaa17
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 73
    • Stały bywalec

No wiecie teraz mam w planach isc znowu bo nie czuje sie gotowa na bycie matka 🙂 Tyle ze tym razem pojde prywatnie a nie do przychodni. To byl moj blad. A z tego co ja czytalam to od 17 roku zycia moze mi bez wiedzy rodzicow przepisac tabletki wiec teoretycznie juz moze.
    Mam taka nadzieje, bo naprawde gumki nie daja mi takiego komfortu psychicznego jaki chciałabym.
    Szczegolnie ze raz omal nie pękła jedna.

NiEtYkAlNa
    Member
    • Odp.: 366
    • Pasjonat

parvati!!! Jaka Ty jestes glupia, szkoda gadac, myslisz ze wszystkie rozumy pozjadalas.to zalosne.

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

parvati!!! Jaka Ty jestes glupia, szkoda gadac, myslisz ze wszystkie rozumy pozjadalas.to zalosne.

nie ma co się denerwować i obrażać innych, bo to do niczego nie prowadzi, a jedynie do zniszczenia atmosfery na forum:)

NiEtYkAlNa
    Member
    • Odp.: 366
    • Pasjonat

na forum to atmosfere niszcza Ci co maja innych i ich problemy za nic, i jedyne na co ich stac to krytyka, jakby sami byli idealni…

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

na forum to atmosfere niszcza Ci co maja innych i ich problemy za nic, i jedyne na co ich stac to krytyka, jakby sami byli idealni…

niestety masz rację, ażczasem odechciewa się pisać:/

Mirabelka
    Member
    • Tematów: 32
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

ale laska ma problem…

ossoria
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 11
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

tak to jest, jak gowniarzom wydaje sie, ze dorosli do seksu…
    przed chlopakiem sie nie wstydzisz, a przed lekarzem tak? to za lalki sie bierz, nie za seks.

mam nadzieje, ze uda mi sie uswiadomic moja corke na tyle, ze nie bedzie z siebie robic kretynki na forum. szczerze…myslalam, ze mlodziez jest bardziej uswiadomiona. a tu prosze…ciemnogrod.

Mania wielkosci czy co ? Jesli dziewczyna wie ze dojzala do tego to dobrze a takie teksty typu „za lalki sie bierz ” sa dosc glupie

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Ważne ! Błagam przeczytajcie ! :("

Przewiń na górę