- AutorOdp.
- 21 stycznia 2011 at 09:55
Szkoda ze w zwiazkach zdarzaja sie takie sytuacje,ktore bolą.Z drugiej strony zwiazek wciaz pelen slodyczy jest jakis nieprawdziwy.Z doswiadczenia wiem,ze tak czy inaczej niezaleznie od sposobu konczenia relacji to boli i to bardzo.
Mysle ze jesli mowi prawde to mozesz przeczekac ale jesli manipuluje twoimi uczuciami zeby zniwelowac twoj bol bo przygotowuje cie na zerwanie to nie jest ok.
Nie wiem ale gdybym uslyszala tekst*trzeba mi czasu*to moja duma chyba by tego nie udzwignela.
Mysle ze rada-porozmawiaj z nim jest bez sensu,byc moze on juz postanowil ze chce odejsc.
Ja oczywiscie tylko PRZYPUSZCZAM,.
Byc moze jest to jakis normalny etap do przerbrniecia w zwiazku.
Moja przyjaciolka miala kiedys podobna sytuacje,dzis sa szczesliwym malzenstwem z dwojka dzieci,takze glowa do gory,Ty znasz Go lepiej.pozdrawiam i trzymam kciuki.21 stycznia 2011 at 18:51zgodziłaż sie na okres „separacji” ???
nie daj sie… co Wam to daje??? chyba że On nie chce od razu odejżć… ja bym nie pozwoliła na takie traktowanie… albo koniec albo razem… wole prawdę niz domysły…daj znać co u was?
22 stycznia 2011 at 12:59Dokładnie.Domysły potrafią zniszczyć każdą relacje i związek.Musisz cos zadecydować,inaczej one zniszczą wasz związek.
[usunięto_link]
30 stycznia 2011 at 16:51Macie racje , powinien być z nią szczery… powiedzieć na czym stoi.. Przecież wie że ją boli to że on ją tak trzyma w niepewnożci..
- AutorOdp.