- AutorOdp.
- 3 lipca 2009 at 10:53
Adres
Warszawa
Data
04-07-2009 – 05-07-2009
Wstęp: darmowy
Wstęp: darmowyOpis
Wraz z początkiem lata bohaterowie „Epoki lodowcowej” wracają do kin Cinema City z całkiem nowymi przygodami! Premiera najnowszej, trzeciej czężci opowieżci o mamucie Mańku i jego żonie Eli, leniwcu Sid, tygrysie Diego oraz oposach Zdzichu i Edku odbędzie się już 1 lipca. Natomiast w pierwszy weekend „Epoki lodowcowej 3”, 4 i 5 lipca, specjalnie z tej okazji kina Cinema City w całej Polsce przygotowały fantastyczne atrakcje dla całej rodziny!
Bohaterowie najnowszej czężci filmu znajdą się w tajemniczym, podziemnym żwiecie, w którym spotkają dinozaury i polującą na jednego z nich jednooką łasicę o imieniu Buck. Wiewiór wpadnie natomiast w sidła¦miłożci! Czy uda mu się zdobyć serce Wiewiórowej i złapać szyszkę? Odpowiedź na to pytanie poznają widzowie kin Cinema City, którzy dożwiadczą wspaniałej rozrywki, potęgowanej wrażeniami, które zapewnia najwyższej jakożci technologia 3D. „Epoka lodowcowa 3” w trójwymiarze to filmowa propozycja, nie do odrzucenia! Wersje 3D można oglądać na ekranach wszystkich kin Cinema City w Polsce za wyjątkiem kin Cinema City Kraków Plaza, Ruda śląska i Poznań Kinepolis.
Na najbliższy weekend 4-5 lipca kina Cinema City przygotowały wakacyjne atrakcje skierowane specjalnie do najmłodszych i nieco starszych fanów „Epoki lodowcowej”. Multipleksy zamienią się w magiczną krainę pokrytą lodem, w której zabawom i konkursom nie będzie końca!
Kina i atrakcje:
Cinema City Arkadia – lodowcowy kącik, a w nim fantastyczne zabawy, konkursy i rysowanki.
Cinema City Bemowo – odkrywanie żwiata dinozaurów – zabawy dla małych paleontologów; dinozaurowy konkurs rysunkowy.
Cinema City Promenada – wielkie poszukiwanie zaginionej szyszki!; malowanie buziek dla dzieci.
Cinema City Janki – lodowcowe puzzle; dinozaurowe zabawy plastyczne – tworzenie postaci z balonów i z plasteliny, rysowanki oraz wielka wystawa wykonanych prac.
Cinema City Mokotów – konkurs rysunkowy z nagrodami na najbardziej sympatycznego dinozaura.
Cinema City Sadyba i Orange IMAX – prehistoryczny labirynt – poszukiwanie zaginionej szyszki!; lodowcowe malowanie buziek.
3 lipca 2009 at 13:15Szkoda, że dotyczy Wawy…Ale przynajmniej sobie przypomniałam o Epoce, dzięki 😉
3 lipca 2009 at 15:20Myslę że w innych miastach tez coż takiego bedzie, ja sprawdzałam warszawę bo to moje rodzinne miasto;)
4 lipca 2009 at 08:03O! Epoka już jest! Super! Dzięki za przypomnienie:) Wyczekiwałam z niecierpliwożcią 🙂
6 lipca 2009 at 22:17wow, fajna rzecz, szkoda że dopiero teraz zobaczyłam;) no ale na film do kina trzeba iżć, nie ma co, na pewno będzie super zabawa
7 lipca 2009 at 12:10I był ktoż? Ja się wybieram i wybieram…
7 lipca 2009 at 17:48Ja podobnie, wybieram się i wybieram – zebrać się nie mogę. Ale słyszałam, że jest super 🙂
14 lipca 2009 at 19:05byłam na wersji 3d i bardzo sympatyczny film! polecam. szczególnie fajnie ogląda się w trójwymiarze 🙂
8 sierpnia 2009 at 09:38oj tak 😀 Epoka jak zawsze fajna – równie dobra jak pozostałe dwie czężci 😀
8 sierpnia 2009 at 13:30Ja zasiadę do oglądania dzisiaj z przyszłym mężem (mam nadzieje 😀 ) jak obejrzymy damy znac jak nam sie podobało. Ciakawa też jestm co wy sądzicie o trzeciej czesci?
8 sierpnia 2009 at 17:44[usunięto_link] wrote:
Ja zasiadę do oglądania dzisiaj z przyszłym mężem (mam nadzieje 😀 ) jak obejrzymy damy znac jak nam sie podobało. Ciakawa też jestm co wy sądzicie o trzeciej czesci?
znaczy… masz nadzieję, że obejrzycie czy że będzie mężem? 😉
mnie się 3 podobała, zwłaszcza pani wiewiórka 😀8 sierpnia 2009 at 23:01mam nadzieje ze obejrzymy (i obejrzelismy ) ale w sumie na to drugie tez :D:D w kazdym razie żwietny film! Zdecydowanie polecam:D Zaczynam zalowac ze nie poszlam na to do kina.
10 sierpnia 2009 at 13:57hehe, w takim razie szczężcia życzę 😉
- AutorOdp.