- AutorOdp.
- 13 listopada 2005 at 15:57
Ja też chcę się dowiedzieć 🙂 cóż to takiego 😕
14 listopada 2005 at 17:31Latareczko chyba sie nie dowiemy, bo autorka postu dawno temu zamilkla, ograniczyla sie tylko do zareklamowania strony niestety
11 maja 2006 at 13:40ja trochę postaram się Wam rozjażnić sprawę.Wellness jest żwiatowym megatendem, promującym zdrowy i harmonijny styl życia
Wellness jest wielowymiarowe, obejmuje elementy: duchowe, emocjonalne, intelektualne, fizyczne, kulturalne, społeczne, a także otoczenie i żrodowisko. Opiera się na uzyskaniu wewnętrznej harmonii, zdrowiu i well-being, dążeniu do rozwoju, pozytywnego odbierania żwiata, budowania trwałych wartożci…12 listopada 2008 at 21:48… to już styl życia.
Czysta woda, czyste powietrze, zdrowy sen, zdrowe odżywianie, ruch…
harmonia w każdej płaszczyźnie, zdrowe ciało, zdrowy umysł, zdrowa rodzina, zdrowe społeczeństwo i zdrowe finanse.14 listopada 2008 at 13:52[usunięto_link] wrote:
… to już styl życia.
Czysta woda, czyste powietrze, zdrowy sen, zdrowe odżywianie, ruch…
harmonia w każdej płaszczyźnie, zdrowe ciało, zdrowy umysł, zdrowa rodzina, zdrowe społeczeństwo i zdrowe finanse.A czy to w ogóle realne…? 😉
30 lipca 2009 at 11:48Oczywiżcie, że realne . Trzeba tylko trochę się postarać, zmienić dotychczasowy styl życia 🙂 Samo z siebie jak wiecie nic nie wyniknie. Moim pierwszym krokiem w stronę zdrowego życia było znalezienie dobrego [usunięto_link]. i zapoznanie się się z tematyką [usunięto_link]. Jeżeli macie zapał do zmiany swojego trybu życia to z resztą dacie sobie rade. Przyznam, że teraz czuje się o niebo lepiej :). Serdeczne pozdrowienia
Jola1 sierpnia 2009 at 19:29[usunięto_link] wrote:
Oczywiżcie, że realne . Trzeba tylko trochę się postarać, zmienić dotychczasowy styl życia 🙂 Samo z siebie jak wiecie nic nie wyniknie. Moim pierwszym krokiem w stronę zdrowego życia było znalezienie dobrego [usunięto_link]. i zapoznanie się się z tematyką [usunięto_link]. Jeżeli macie zapał do zmiany swojego trybu życia to z resztą dacie sobie rade. Przyznam, że teraz czuje się o niebo lepiej :). Serdeczne pozdrowienia
Jolau mnie z tym zapałem niestety ciężko…
28 sierpnia 2009 at 14:38Proponuję przeczytać książkę 'Sekret’ Rhonda Byrne.
Jest to książka która daje dużo do myżlenia, jest bardzo pozytywna i uczy pozytywnego nastawienia na żwiat. Pomaga dowiedzieć się najważniejszych rzeczy o sobie – Kim na prawdę jesteż. Ponadto rozjażnia umysł, ukazuje czego pragniemy, kim chcemy być, co chcemy mieć i jak to dostać.Czytając tą książkę wielu rzeczy się o sobie dowiedziałam i pomogła mi ona jeszcze bardziej ulepszyć moje życie – włażnie gdy dowiedziałam się o wellness i zaczęłam się bardziej interesować tym tematem trafiłam na tą książkę. Polecam! 🙂
11 października 2009 at 16:59A może ranne bieganie tez jest w ramach wellness, albo zmniejszenie pędu życiowego, odrzucanie nadprogramowych zadań i zwolnienie tempa…?
3 grudnia 2009 at 11:00Korzystanie z wellness i spa jest coraz bardziej popularne. Jeżli ktoż chce się zrelaksować, albo poprawić wygląd swojej skóry, czy całego ciała wyjeżdża do spa, które zazwyczaj powiązane jest wellness:) Każda pani jeżli choć raz skorzystała z uroków takiego miejsca na pewno tam powróci. Tak jak ja, wracam ciągle do Hotelu Primavera w Jastrzębiej Górze. Oferowane zabiegi naprawdę pomagają mi się zrelaksować i naładować baterie na jakiż czas:)
- AutorOdp.