Wellness?Co to takiego?

• Autor
    Odp.
  • latarniczka
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Ja też chcę się dowiedzieć 🙂 cóż to takiego 😕

Figa
    Keymaster
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

Latareczko chyba sie nie dowiemy, bo autorka postu dawno temu zamilkla, ograniczyla sie tylko do zareklamowania strony niestety

olena-25
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 103
    • Zapaleniec

ja trochę postaram się Wam rozjażnić sprawę.Wellness jest żwiatowym megatendem, promującym zdrowy i harmonijny styl życia
    Wellness jest wielowymiarowe, obejmuje elementy: duchowe, emocjonalne, intelektualne, fizyczne, kulturalne, społeczne, a także otoczenie i żrodowisko. Opiera się na uzyskaniu wewnętrznej harmonii, zdrowiu i well-being, dążeniu do rozwoju, pozytywnego odbierania żwiata, budowania trwałych wartożci…

polhun
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 5
    • Początkujący

… to już styl życia.

Czysta woda, czyste powietrze, zdrowy sen, zdrowe odżywianie, ruch…
    harmonia w każdej płaszczyźnie, zdrowe ciało, zdrowy umysł, zdrowa rodzina, zdrowe społeczeństwo i zdrowe finanse.

Alexandraa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 351
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

… to już styl życia.

Czysta woda, czyste powietrze, zdrowy sen, zdrowe odżywianie, ruch…
    harmonia w każdej płaszczyźnie, zdrowe ciało, zdrowy umysł, zdrowa rodzina, zdrowe społeczeństwo i zdrowe finanse.

A czy to w ogóle realne…? 😉

Jolcia89
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Oczywiżcie, że realne . Trzeba tylko trochę się postarać, zmienić dotychczasowy styl życia 🙂 Samo z siebie jak wiecie nic nie wyniknie. Moim pierwszym krokiem w stronę zdrowego życia było znalezienie dobrego [usunięto_link]. i zapoznanie się się z tematyką [usunięto_link]. Jeżeli macie zapał do zmiany swojego trybu życia to z resztą dacie sobie rade. Przyznam, że teraz czuje się o niebo lepiej :). Serdeczne pozdrowienia
    Jola

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Oczywiżcie, że realne . Trzeba tylko trochę się postarać, zmienić dotychczasowy styl życia 🙂 Samo z siebie jak wiecie nic nie wyniknie. Moim pierwszym krokiem w stronę zdrowego życia było znalezienie dobrego [usunięto_link]. i zapoznanie się się z tematyką [usunięto_link]. Jeżeli macie zapał do zmiany swojego trybu życia to z resztą dacie sobie rade. Przyznam, że teraz czuje się o niebo lepiej :). Serdeczne pozdrowienia
    Jola

u mnie z tym zapałem niestety ciężko…

isztar
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 491
    • Zasłużony

Proponuję przeczytać książkę 'Sekret’ Rhonda Byrne.
    Jest to książka która daje dużo do myżlenia, jest bardzo pozytywna i uczy pozytywnego nastawienia na żwiat. Pomaga dowiedzieć się najważniejszych rzeczy o sobie – Kim na prawdę jesteż. Ponadto rozjażnia umysł, ukazuje czego pragniemy, kim chcemy być, co chcemy mieć i jak to dostać.

Czytając tą książkę wielu rzeczy się o sobie dowiedziałam i pomogła mi ona jeszcze bardziej ulepszyć moje życie – włażnie gdy dowiedziałam się o wellness i zaczęłam się bardziej interesować tym tematem trafiłam na tą książkę. Polecam! 🙂

wernona
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

A może ranne bieganie tez jest w ramach wellness, albo zmniejszenie pędu życiowego, odrzucanie nadprogramowych zadań i zwolnienie tempa…?

szaloona
    Participant
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Korzystanie z wellness i spa jest coraz bardziej popularne. Jeżli ktoż chce się zrelaksować, albo poprawić wygląd swojej skóry, czy całego ciała wyjeżdża do spa, które zazwyczaj powiązane jest wellness:) Każda pani jeżli choć raz skorzystała z uroków takiego miejsca na pewno tam powróci. Tak jak ja, wracam ciągle do Hotelu Primavera w Jastrzębiej Górze. Oferowane zabiegi naprawdę pomagają mi się zrelaksować i naładować baterie na jakiż czas:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Wellness?Co to takiego?"

Przewiń na górę