- AutorOdp.
- 13 grudnia 2008 at 22:24
witam 馃檪
macie moze pomysly jaka mozna zalozyc sukienke na slub i wesele siostry?
dodam ze jestem starsza (druhna) na weselu i kompletnie nie wiem w co sie ubrac ^_^
z gory dziekuje za jakie kolwiek wstazowki czy tez linki 馃檪15 grudnia 2008 at 17:32Hm my偶l臋 偶e jaka偶 gustowna czarna sukienka b臋dzie dobra .
17 grudnia 2008 at 11:23czarna? to nie pogrzeb… mysl臋 偶e jak pochodzisz po butikach na pewno co偶 znajdziesz tym bardziej teraz jak zbliza si臋 okres sylwestrowy i studni贸wkowy 馃檪
17 grudnia 2008 at 12:19przeciez teraz w okresie studniowkowo-sylwestrowym sklepy sa pelne kiecek.
17 grudnia 2008 at 13:47My偶l臋, 偶e na pewno nie bia艂y i kremowy. To kolory dla panny m艂odej.
uwa偶am, 偶e „ma艂a czarna” z odpowiednimi dodatkami jest ponadczasowa. Lub jaki偶 艂adny kostium np. szerokie satynowe spodnie i kr贸tki 偶akiet. 馃檪
Ps. Ja te偶 mam wesele przyjaci贸艂ki i te偶 zaczynam szuka膰 kiecki 馃檪
17 grudnia 2008 at 15:25[usuni臋to_link] wrote:
czarna? to nie pogrzeb
Jak czarna to na pogrzeb? Jak ma艂a czarna to na pogrzeb, jak czarna z falbanami to te偶 na pogrzeb? Kolor tu inie ma nic do rzeczy. Czer艅 pasuje do wielu okoliczno偶ci.
A za艂o偶ycielka tematu, to my偶li, 偶e wiemy jak wygl膮da i w czym si臋 dobrze czuje, 偶e mamy jej pom贸c w co ma si臋 ubra膰? Przecie偶 nawet nie wiemy czy jest gruba, czy chuda. Po co kto偶 zak艂ada takie idiotyczne i wypowaida si臋 zaje…偶cie ma艂o precyzyjnie :]
W takim razie ja doradzam turkusow膮 falbaniast膮 dopasowan膮 z du偶ym dekoltem kiecke. Bo co tam, przecie偶 nie jest istotne to jak wygl膮dasz.
17 grudnia 2008 at 15:54a po co te nerwy? nie lepiej po prostu zapytac jaka mam figure?
a jesli cos komus nie pasuje nie musi sie wypowiadac na temat…
zauwazylam ze wiele postow na tym forum jest napisanych albo ironicznie albo z nerwow…tylko po co?18 grudnia 2008 at 16:24Masz racje, to jest forum wrednych suk, do czego ja sama tez si臋 troszk臋 przyk艂adam. Ale by膰 mo偶臋 dlatego, ze gdy tylko sama zacz臋lam tu pisa膰, od razu si臋 na mnie pare os贸b przejecha艂o i sama si臋 tego nauczy艂am 馃檪
18 grudnia 2008 at 20:17jak kto偶 chce niech za艂ozy czarn膮.. ale ja bym wola艂a jak膮偶 偶ywsz膮… ale co kto woli i nie zamierzam sie z nikim klocic na ten temat bo takie jest moje zdanie 馃槢
19 stycznia 2009 at 19:34osobi偶cie nie polecam czarnej, cho膰 pora roku taka, ze b臋dzie nawet ok. Bia艂a i jasny krem te偶 rzeczywi偶cie powinny by膰 zarezerwowane dla Panny m艂odej ale po za tymi kolorami jest wielki wachlarz mo偶liwo偶ci (np. bordo, granat, z艂oty itd)
- AutorOdp.