- AutorOdp.
- 31 lipca 2007 at 07:54
nie ważne czy Jestes brzydki czy nie, jak sie Kobiecie spodobasz to Ona nie bedzie patrzyła na to czy innym sie podobasz czy mowia na Ciebie ze Jestes brzydki najwidoczniej nie spotakałes jeszce takiej kobiety , Jest takie przyslowie Każda Potwora znjadzie Swojego Amatora , ale ozbaczysz jeszcze spitkasz nic się nie martw 🙂 a małym członkiem takze sie nie przejmuj nie wazny jest rozmiar tylko umiejetnosci 😉 i zwinnosc:) kolego , wiec uszy do góry czuj się pewny siebie czaruj koboiety, rozmawiaj żartyuj pamietaj smiech czaruje kobiete strasznie:) jak ktos Jest pogodny i zartobliwy to przyciaga jak magnes ale pamietaj nie zmieniaj się, po prostu bądz Soba a napewno znajdziesz kogos kto Cie pokocha i kogo Ty pokochasz jestem tego pewna tylko trzeba w to weieryc a nie poddawac sie po nieudanych próbach,, wiem ze jest smutnbo ze znowu się nie udało że znowu zostałe solany ale trzeba sie podnoscic olac to jak ktoż Cie nie chce i ruszac dalej nie przejmowac ise tym tylko cieszyć zyciem być pogodnym i radosnym a miłosc sama przyjdzie
miłosc przychodzi w najm,niej oczekiwanym momencie 😉pozdrawiam ciepło
31 lipca 2007 at 08:32a moze jednak lekkie zmiany?? Np.w ubiorze? 🙂
Moze wstawisz na forum swoje zdjecie, a my kobietki ocenimy i podpowiemy co zrobic 🙂31 lipca 2007 at 12:45Dwa razy ten sam temat? Ja odpowiedziałam w tamtym. Może jednak trzymajmy się jednego. 🙂
31 lipca 2007 at 15:53śmiech wcale nie czaruje kobiet. Inaczej każdy usmiechniety farjer, a jest ich sporo, by czarował. Niestety, żmiech to zazwyczaj reakcja obronna, usmiechając się mówimy: nie jestem szkodliwy, jestem dupkiem. Chyba, że to usmiech wilka do owcy, o tak taki usmiech może czarować.
31 lipca 2007 at 17:51Zależy jaki żmiech/użmiech.
Jak facet się po prostu cudownie użmiecha, a oprócz tego jest męski i intrygujący to oczywiżcie, że czaruje.31 lipca 2007 at 20:34jak Ci tak bardzo zależy na seksie to moze skorzystać z jakiejż agencji towarzyskiej. Chciaż ja nie uznaje seksu bez miłożci. Po prstu czekaj… Ale nie spodziewaj sie zbyt wiele od desperatek, również spragnionych. One też Cię mogą tylko wykorzystać.
31 lipca 2007 at 20:43Wiem,że to co teraz napisze nie będzie zbyt pocieszające,ale mam taki głupi nastruj w tej chwili i musze to napisać.Otóż każda potwora znajdzie swojego amatora 🙂
A tak poza tym to może popracuj nad swoim wyglądem… jakies trendy ciuszki,irokez na włosach i dajesz na podryw niekontrolowany 😀 a moze spotkasz kobiete,ktora nie zwróci uwagi na Twoje mankamwnty związane z wyglądem a oczarujesz ją swoim bogatym(bo jest bogate,tak?) wnętrzem? 🙂 Jak mawiała pewna reklama: „Rózni ludzie,rózne potrzeby,różne zestawy PanVitam” …no ok-to było głupie 😕31 lipca 2007 at 20:47Każda potwora znajdzie swojego adoratora- racja. Miłożć czasem jest żlepa 😉
3 sierpnia 2007 at 19:58Ważne, że nie jesteż aż taki nieżmiały, to już połowa sukcesu. Pracuj nad sobą, inwestuj w siebie, a na pewno kogoż znajdziesz. Pamiętaj, że na starożć wszyscy tracą urok ;p 😆
13 sierpnia 2007 at 11:58Spójrz w telewizję, zobacz ilu tam jest brzydali, za którymi piszczą dziewczyny. Na początek sugeruje wklej swoje całożciowe foto, albo przeżlij mi na maila, [usunięto_link], tak jak sie ubierasz na co dzień, najpierw styl, potem zajmiemy się resztą. Będę szczera, ostrzegam.
Każda potwora znajdzie swego amatora.15 sierpnia 2007 at 20:44wygląd zewnętrzy to nie jest to, co kobiety cenią najbardziej. Duzo łatwiej mozesz zaimponować inteligencja, elokwencją, karierą zawodową, a nawet samochodem 😉
co do penisa to rozmiar jest bardzo ważny. każda dziewczyna która ma porównanie miedzy małym a duzym grubym członkiem chyba wie o czym mówię 😉
ale 13cm nie odbiega specjalnie od żredniej europejskiej,inni faceci z takimi penisami mają partnerki, wiec czemu ty miałbyż robić z tego aż taką przeszkodę.i nie wiem czy powinieneż mówić dziewczynom o swoim tak małym dożwiadczoniu bo większożć to przerazi.
19 sierpnia 2007 at 08:51Zgadzam się dziewczyny, my nie zwracamy [tak wielkiej 😀 ] uwagi na wygląd zewnętrzny. Znam wielu brzydkich facetów, którzy potrafią owinąć sobie każdą kobietkę wokół palca. Troszkę pewnożci siebie mój drogi 😉
A poza tym są gusta i gużciki, komuż na pewno się spodobasz. Póki co FLIRTUJ, FLIRTUJ i jeszcze raz FLIRTUJ! A rozmiarem członka się nie przejmuj, bo nie to liczy się w łóżku najbardziej.
6 listopada 2007 at 12:54jestem dosc atrakcyjną kobieta…i mialam w pewnym momencie dosc wszystkich lalusiów!!!! moim kochankiem został baaardzo przecietny facet ( wizualnie), jest namietnym kochankiem…. nie zamienilabym go na zadnego przystojniaczka. A wielkosc czlonka… kompletnie nie ma znaczenia;) wiec glowa do góry
🙂6 listopada 2007 at 16:28Mądre kobiety nie uważają, że wygląd oraz rozmiar członka jest ważny. Najseksowniejsza jest inteligencja. Ważne jest poczucie humoru, czułożć, ciepło, wiernożć. Jeżli możesz to ofiarować kobiecie, to czekaj na taką, która to doceni. Seks nie jest najważniejszą rzeczą na żwiecie. Jeżli ma się być z kimż przez całe życie, to ważna jest przyjaźń. Na 100% w końcu znajdziesz swoją miłożć, dla której najważniejsze będzie Twoje wnętrze, której nie będzie przeszkadzał brak dożwiadczenia.
To bardzo przykre, że większożć ludzi tak zwraca uwagę na wygląd.25 listopada 2007 at 13:12[usunięto_link] wrote:
Mądre kobiety nie uważają, że wygląd oraz rozmiar członka jest ważny. Najseksowniejsza jest inteligencja. Ważne jest poczucie humoru, czułożć, ciepło, wiernożć. Jeżli możesz to ofiarować kobiecie, to czekaj na taką, która to doceni. Seks nie jest najważniejszą rzeczą na żwiecie. Jeżli ma się być z kimż przez całe życie, to ważna jest przyjaźń. Na 100% w końcu znajdziesz swoją miłożć, dla której najważniejsze będzie Twoje wnętrze, której nie będzie przeszkadzał brak dożwiadczenia.
To bardzo przykre, że większożć ludzi tak zwraca uwagę na wygląd.Zgadzam sie z kolezanka powyzej! Podobnie chcialam napisac! 😀
Ja rowniez uwazam,ze najwazniejsze jest wnetrze,charakter,inteligencja a wyglad na 2 miejscu. Pzoatym mysle jak inne koelzanki,ze powinienes jakies zmiany wprowadzic w sobie.Zmiana stylu ubioru? Zaproszenie gdzies koelzanki do pubu? W kazdym razie zoabczysz,ze w koncu trafisz na swoja milosc ,kobiete,ktora Ciebie pokocha takim jakim jestes! 😆
Zycze szczescia!! I glowa do gory!!!! Korzystaj z zycia i sie nie zalamuj!!! 😆 - AutorOdp.