Więcej czułożci….!!!

• Autor
    Odp.
  • aniap2020
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 71
    • Stały bywalec

Jestem z moim chlopakiem 9 miesiecy, jest mi z nim dobrze ale coraz mniej czułosci jest z jego strony, nie mówi ze kocha. Gdy ja mu o tym mówie on na to ze wie i koniec, nie ma z jego strony zadnego wyznania. Bylismy razem na wakacjach, dbał o mnie zeby nie było mi zimno, zebym nie była głodna i wogóle było super, dogadywalismy sie. Ale ja chce zeby mnie czasem przytulił w miejscu publicznym, pocałował. Wiem ze musze z nim porozmawiac o tym ale jak ??? jak zrobic to delikatnie, nie wymuszając na nim niczego. Pomóżcie, czasem zastanawiam sie czy on wogóle mnie kocha :/

kowi
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 5
    • Początkujący

może jest z tych co mają problem z okazywaniem uczuć werbalnie. To że nie chce ich okazywać w miejscu publicznym to akurat dobrze. Nie ma dla mnie nic bardziej żałosnego niż widok całującej (dla przykładu) pary gdzie są inne osoby. Dla mnie jest to popisywanie się jakaż manifestacja. Nie ma w tym ani szczerożci ani uczucia. jest to sztuczne.

Pocieszę Cię, ale są tacy ludzie co mają problem z mówieniem co czują. Ja taki włażnie jestem. Zazwyczaj powiem tylko raz że kocham, że mi zależy a potem to trzeba wyciągać ze mnie na siłę 😀

Nie martw się, głowa do góry, jeżli jest z tobą i dba o ciebie to na pewno mu zależy i jesteż bardzo ważną czężcią w jego życiu 😀

Pozdrawiam

Kat2890
    Member
    • Tematów: 0
    • Stały bywalec

Może poprostu powiedz mu otwarcie,że jest Ci zle,bo nie czujesz się kochana,i brakuje Ci tej czułożci. 🙄

mhmm
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 682
    • Zasłużony

powiedz mu że lubisz jego dotyk i że to jak Cię dotyka Cię kręci.
    oto jak możesz to zrobić nie wymuszając na nim niczego.

Johani
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 200
    • Zapaleniec

Faceci chyba tacy są – większożć to mało wylewni Samcy 🙂
    Powiedz mu po prostu, że masz z tym kłopot, powiedz co czujesz i jak on sie na to zapatruje. Nie jakież tam srata tata że wie. Niech lepiej powie z czego to wynika i jak mozna to zmienić. Chociaż nie zawsze takie wyznania są miłe – możesz sie wielu rzeczy dowiedzieć…

Czersi
    Member
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

Ja mam odwrotny problem.Moj facet jest bardzo uczuciowy,ciagle mnie przytula,caluje,pisze okolo 50 sms-ów dziennie,dzwoni,zostawia karteczki z wyznaniami,kupuje prezenty,robi niespodzianki….Dlugo by wymieniac.Wedlug niego jestem raczej oschła a na poczatku zwiazku uwazal nawet,ze czuje sie niekochany.Ja jednak kocham go bardzo,po prostu nie czuje potrzeby az takiego wyrazania uczuc.Moze Twoj facet ma tak jak ja.

mhmm
    Member
    • Odp.: 682
    • Zasłużony

Pomóżcie, czasem zastanawiam sie czy on wogóle mnie kocha :/

rozwaliłaż mnie tym zdaniem, dziewczyno 😆

pomyslałaż może o tym że on np. tego nie mówi bo nie jest jeszcze na to gotowy? może nie chce mówić że kocha, bo wie jaka to odpowiedzialnożć?[/quote]

najmarniejszy
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

Jeżeli o ciebie dba to znaczy, że cię kocha. Nam facetom ciężko przychodzi takie dosłowne okazywanie uczuć a niektórym jeszcze ciężej niż innym. Nie mówi, że kocha? Może nie czuje potrzeby by to mówić. Nie daje kwiatów? Pomyżl co innego dla ciebie robi. Trzeba oceniać całokształt.

TrancEye
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 205
    • Zapaleniec

Pewnie przestałaż się mu podobać. Ja tak zawsze miałem, że nie miałem ochoty na publiczne pieszczoty z dziewczyną, która przestała mnie pociągać fizycznie.
    Zmień coż w sobie, zadbaj o siebie, kup sobie jakież kolorowe ciuszki, zaskocz go czymż po prostu… Na mnie to działa jak płachta na byka.

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

@HardDick wrote:

Zmień coż w sobie, zadbaj o siebie, kup sobie jakież kolorowe ciuszki, zaskocz go czymż po prostu… Na mnie to działa jak płachta na byka.

bo jesteż prostakiem 😆

TrancEye
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 205
    • Zapaleniec

No co Ty?

A tak na serio to prędzej czy później okazuje się, że my faceci jesteżmy z Wami dla:

a) seksu
    b) wpranych skarpetek i wyprasowanej koszuli
    c) towarzystwa
    d) wychowywania dziecka (dzieci)

aniap2020
    Member
    • Stały bywalec

wczoraj z nim rozmawiałam i oswiadczył mi ze sam nie wie czy mnie kocha. Wydaje mu sie ze tak pół na pół. Zalamałam sie strasznie:( Nie wiem co dalej robic. Ja go kocham z całego serduszka. Twierdzi ze jego poprzedni zwiazek zle na niego wpłynął. Zbyt mocno sie starał a ona go zostawiła. Teraz jest odwrotnie. razem postanowilismy sie nadal spotykac tak jak wczesniej, zobaczymy co z tego bedzie. Boje sie ze to sie rozpadnie i nie wiem co wtedy zrobię:( czekam na miłe słowa

Piroman
    Member
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

Tak znam niejedną taką dziewuchę która zachowywała się jak ten gostek.

Recepta jest prosta – musi poczekać aż mu przejdzie. Może to trochę potrwać. Szczerze to nie rozumiem takich zachowań wogóle 🙄 A Ty się nie dołuj 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Więcej czułożci….!!!"

Przewiń na górę