Więził przez 24 lata

• Autor
    Odp.
  • ausia
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 357
    • Pasjonat

[usunięto_link]

Ja jestem w takim szoku, że szkoda gadać, jakoż nie chce mi się wierzyć, że matka o niczym nie wiedziała…!!
    córka cierpiała przez 24 lata a ten s…..jad będzie siedział tylko 15lat za, to, co robił córce!! To jest skandal!!! tego nie można inaczej napisać.. jak dla mnie ten facet zasługuje na publiczne chłosty!! 👿 👿
    Jest coraz gorzej na tym żwiecie, ludzie są coraz gorsi, i niebezpieczni!! 😡 😡
    P.S. Nie znalazłam tego tematu nigdzie więc.. ale jeżli gdzież jest, to z góry przepraszam i proszę o przeniesienie mnie do tego tematu.. 🙄

lypton
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 30
    • Bywalec

mysle ze to i tak bez roznicy, bo umrze przed koncem wyroku, to prawie pewne. z tego co wiem, nie ma mozliwosci składania wnioskow legistlacyjnych w Austrii przez polaków, więc mozemy sobie tutaj tylko pogdybac.

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Czasem mówi się o takich ludziach, zę zachowują się jak zwierzeta… Moim zdaniem żwinie są bardziej ludzkie od tego „czlowieka”

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Oburzające.Brak słów na takiego pojebańca 😕

czokolate
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

gdy to usłyszałam to mnie zamurowało… jak można być takim bydlęciem i h****!!!!!! to straszne…. obrzydliwe…. wstrętne….

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

ehh… ja bym go chyba ……. a w dodatku dostanie tylko 15 lat jak napisałaż.. to krócej niż ona była zamknięta.. eh.. brak słów..

samyczyk
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 37
    • Bywalec

jednem slowem oby wiecej takich dla was kobiet, bo napewno nie ma was za co kochac, moze jak bedziecie myslec o nas, a nie o swoich kosmetykach i wymaganiach stawianych nam to odkryjemy w was ludzi a nie bezuczuciowe przedmioty, moim zdaniem za malo sie slyszy w telewizji o zabiciach przez mezczyzn dziewczyn bo jakos na was nic nierobi wrazenia i dalej jestescie sukami i dalej pleciecie bez konca swoje identyczne komentarze, zero glebszego zastanowiania, tylko teksty typu „takiego to w piach” , jezeli macie pisac taki komentarz to nie mam pojecia co chcecie przekazac nim

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Więził przez 24 lata"

Przewiń na górę