- AutorOdp.
- 18 maja 2008 at 19:52
[usunięto_link] wrote:
Jak dla mnie głupie 😕
Mało powiedziane…
Jeszcze trochę to e-msze beda. Ustawiasz sobie czy chcesz gorzkie zale czy majowke a moze pasterke 😕
No ale takie mamy spoleczeństwo, ze sprzedac da sie wszystko…
Pokaże to babci, nie bedzie mogla zrozumiec tej „idei” chyba do konca zycia 😆 z reszta ja sama jej nie rozumiem
18 maja 2008 at 21:33E- msze, zabawne:P
Przypominają mi się simsy, (tak na marginesie zawsze lubiłam zabierać drabinkę z basenu):D haha19 maja 2008 at 03:45E-spowiedzi już gdzież podobnoż funkcjonują…
19 maja 2008 at 07:12Hehehe e-spowiedzi? Taaa, a jak ksiądz Cię skrytykuje, to zawsze można zrobić się off line i nie słuchać? Nie wiem, czy ktoż, kto traktuje spowiedź i wiarę poważnie skorzystałby z takiej opcji…
19 maja 2008 at 10:14zdecydowanie ja z e-cmentarza nie skorzystam…
po pierwsze „lubię” prawdziwe cmentarze-zwłaszcza zabytkowe z pięknymi rzeźbionymi grobami, to miejsce wyciszenia, szacunku, nostalgii… jak zwał tak zwał. ale klimat jest niepowtarzalny. cóż-może nie mam aż tak rozwiniętej wyobraźni, żeby pod wpływem pikselozy prowadzić rozważania nad życiem i żmiercią-zwłaszcza bliskich ludzi…
a chomika zakopałam w lesie, w tylko sobie znanym miejscu…
19 maja 2008 at 10:37dla mnie też głupota. czego Ci ludzie nie wymyżlą…a jeszcze się w to bawić to wogole porażka…dla mnie to lekka kpina taka forma cmentarza…
- AutorOdp.