Wizualizacja łazienki

Wyświetlanie 2 wpisów - od 1 do 2 (z 2 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    odessa
    Uczestnik
    • Tematów: 18
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Hej proszę o radę do jakiego sklepu warto się udać żeby pomogli w wykonaniu wizualizacji łazienki ?

rossa
    Uczestnik
    • Tematów: 26
    • Odp.: 79
    • Zapaleniec

Do sklepu stacjonarnego, który sprzedaje płytki z którego będziesz brała. Ja zleciłam 2 wizualizacje łazienki (projekty on line). Z żadnej nie byłam zadowolona. Komunikacja na odległość nie jest dobra, zwłaszcza, że spora część osób oferująca usługi projektu on line nie słucha klienta i nie potrafi zaproponować rozwiązań do stanu który jest albo kompletnie nie mają pojęcia o funkcjonalności pewnych rozwiązań. Dlatego poszłam do sklepu, obejrzałam materiał na żywo, wiedziałam co mi się podoba. Pani, która robiła projekty łazienek naprawdę miała bardzo dobre wyczucie stylu, w sklepie duży blat roboczy żeby zobaczyć zestawienie kolorystyczne dobranych płytek, wizualizacja na ekranie z omówieniem projektu. Projekt kosztował, jednak w przypadku zakupu płytek to co zapłaciłam za projekt zostało potraktowane na poczet wpłaty za płytki, więc generalnie projekt wychodził gratis. A jeśli chodzi o płytki to moim zdaniem najciekawsze wzory znajdziesz w Tubądzinie

Wyświetlanie 2 wpisów - od 1 do 2 (z 2 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę