- AutorOdp.
- 18 lipca 2008 at 12:04
po urodzeniu dziecka powaznie zastanawiam się nad tą formą zabezpieczenia. chodzi mi dokładnie o wkładkę hormonalną „lady insert”
czy któraż ma, miała? jakie „wrażenia” i jaki koszt?24 lipca 2008 at 09:23lady insert to Mirena, wkładka hormonalna – działająca przez 5 lat, uwalniająca żladowe ilożci hormonu bezpożrednio do macicy, kosztująca od 630 do nawet 900 zł (zależy gdzie kupowana)
więcej masz na stronach tego produktu [usunięto_link] i [usunięto_link] (przy czym, jak pisałam Mirena = lady insert)24 lipca 2008 at 16:23dzięki, stronki przejrzałam juz dawno,liczyłam na jakies opinnie
28 lipca 2008 at 17:43ja mam Mirenę, przepraszam za suche fakty, zasugerowałam się pytaniem o koszty – jak pisałam, ja mam Mirenę, razem z założeniem zapłaciłam 1000 zł (650 zł wkładka, 350 zł założenie), zakładanie mało przyjemne, ale i mało bolesne, raczej taki dyskomfort, zakładaną miałam podczas miesiączki, nie miałam plamień, a bóle ustały już włażciwie po godzinie i jednej No-spie, trochę mi się cykle skróciły, ale nic nie boli i wszystko jest w porządku – jestem zadowolona
26 października 2008 at 22:35ja mam strasznie bolesne miesiączki czy wkładka pomaga na tę dolegliwożć?
28 października 2008 at 12:03Mirena, czyli hormonalna wkładka zmniejsza bóle miesiączkowe (u mnie na przykład nie ma ich w ogóle już)
- AutorOdp.