- AutorOdp.
- 20 lutego 2007 at 13:34
mam dwa problemy
1. cala twarz mam porosnieta wloskami
nie jest to broda 馃榾 sa to cieniutkie, krociutkie i bardzo jasne wloski
powiedzialabym ze niewidoczne np. z odleglosci 1 metra
ale jak ktos zblizy sie bardzo blisko do mojego policzka to na pewno zauwazy
kiedys poszlam z tym do kosmetyczki ale powiedziala ze nie ma sensu tego usuwac, bo z wiekiem same sie pokrusza (nie pokruszyly sie) a poza tym to przeciez ich nie widac
w sumie to nie cierpie przez te moje wloski, mam wieksze problemy na glowie 馃槙
ale tak z ciekawosci pytam czy moze ktoras z was usuwa wlosy z twarzy?2. mam na tej mojej nieszczesnej twarzy pieprzyki
sa paskudne!! dowiadywalam sie juz troche o takie sprawy, i wiem ze trzeba przetestowac czy nie ma komorek rakotworczych itepe i w ogole najlepiej zostawic je w spokoju
ale mnie one przeszkadzaja bo sa na twarzy a slyszalam gdzies ze mozna pieprzyka zamrozic i po kilku dniach on po prostu odpada, co wydaje mi sie nie-drastyczna metoda
macie jakies info na ten temat?25 lutego 2007 at 17:59hihi takie w艂oski to ka偶dy chyba ma…
25 lutego 2007 at 20:46piegi sa super, mi sie strasznie podoabja juz kiedys gdzies na tym forum o nich dykutowali偶my i wi臋kszo偶膰 u偶ytkownik贸w zgodnie stwierdzi艂a ze piegi sa s艂odkie, wiec nic z nimi nie r贸b!!!!
Meszek na twarzy kazdy ma5 marca 2007 at 22:40Czy kt贸ra偶 z Was ma mo偶e ,,w膮siki”?jak to usuwacie?
6 marca 2007 at 12:26nie mam w膮sika ale pono膰 dobre jest przemywanie wod膮 utlenion膮 albo wosk do depilacji specjalnie na w膮sika s膮 takie cieniutkie paseczki
6 marca 2007 at 15:04piegi sa super zwlaszcza na nosku 馃榾
16 czerwca 2009 at 11:13Hej ja te偶 mam cienkie delikatne w艂oski na policzkach blizej uszu.nigdy tego nie usuwa艂am bo mi jako偶 specjalnie nie przeszkadzaj膮.Ale mia艂am kole偶ank臋 kt贸ra chyba je goli艂a…….wyglada艂a potem jak nieogolony facet jak jej te w艂oski zaczyna艂y odrasta膰 i koledzy w klasie jej z tego powodu dokuczali.Mo偶e nic lepiej z tym nie robi膰 偶eby potem gorzej nie by艂o?No chyba 偶e kto偶 ma czarne d艂ugie i geste te w艂oski….z tym bym posz艂a do kosmetyczki na depilacj臋 woskiem lub laserow膮 depilacje.
16 czerwca 2009 at 11:27autorka nie pisze o piegach, tylko pieprzykach. to s膮 dwie r贸偶ne sprawy.
19 czerwca 2009 at 07:43My偶l臋, 偶e te w艂oski to bardziej Tw贸j problem psychiczny ni偶 rzeczywisty, kosmetyczny. Nasza sk贸ra jest w ca艂o偶ci poro偶ni臋ta mniejszymi lub wi臋kszymi w艂oskami – s膮 wsz臋dzie z wyj膮tkiem wewn臋trznych powierzchni d艂oni i st贸p. Nie s膮dz臋, 偶eby by艂 wi臋kszy sens je usuwa膰, ale je偶li ju偶 koniecznie musisz to robi膰, p贸jd藕 do kosmetyczki i wybierz zabieg woskiem – dzi臋ki niemu odrosn膮 mniejsze i mniej widoczne bo golenie mo偶e mie膰 tragiczne konsekwencje.
Do偶膰 kosztown膮 alternatyw膮 jest tak偶e depilacja laserowa. - AutorOdp.