- AutorOdp.
- 11 maja 2008 at 18:31
czy to prawda ze jesli sie podcina koncowki to wlosy szybciej rosna | jesli tak to co ile powinno sie je podcinac ?
11 maja 2008 at 18:47nie. to nie jest prawda. wlosy rosna tak samo szybko niezaleznie od tego, czy podcinasz koncowki czy nie.
11 maja 2008 at 19:03acha 😉 a czemu wszyscy mowia ze wlasnei tak jest z ejak sie podcina to szybciej rozna ? 😉
11 maja 2008 at 19:45to taki durny przesad.
tymczasem „wlosy nie trawa”.
zapytaj o to swojego fryzjera.
przy zapuszczaniu wlosow koncowki podcina sie, zeby zachowac dobra kondycje wlosow i forme fryzury. nie po to, zeby szybciej rosly. to bardzo debilne sadzic, ze cos rosnie od obcinania. raczej przeciwnie.11 maja 2008 at 20:08hehe no ale to skad sie wzieło to e ludzie mowia o tym ze szybciej rosna od podcinania ?
11 maja 2008 at 20:12a skad sie wzielo pieprzenie o tym, ze ropuchy pluja na ludzi? albo to, ze przez zajmowanie miejsca w rogu stolu mozna zostac stara panna?
11 maja 2008 at 20:16no nie wiem bo mnie to nie interere wiesz .a le np fryzjerka mi radzila czesto podcinac koncowki bo .. ” beda zdrowsze włosy i troszke ci szybciej podrosna”
12 maja 2008 at 14:04to zmień fryzjerkę.
12 maja 2008 at 19:46hmm no moz to glupie ale ja w to troche wierze . pewnoescia jest to ze jak si epodcina to sa zdrowsze to jest pewne
12 maja 2008 at 20:57tak, już przecież parvati pisała, że chodzi o kondycję włosów… zdrowy wygląd końcówek, nierozdwojonych, itd…
ale włos to tkanka, która rozwija się w cebulce. włos WYRASTA z cebulki, a nie dorasta mu koniuszek… skąd niby cebulka ma wiedzieć, że włos został ćwiachnięty… a nawet jakby wiedziała, to niby czemu-i jak- mialaby ten włos produkować szybciej niż ustawa przewiduje… nie no ja już inaczej nie mogę… 🙄 ale na prawdę… ja nie wiem kto takie coż wymyżla…
13 maja 2008 at 05:19no też racja. no ale ja podcinam raz na jakis czas nie wiem czemu juz mam tak od paru lat moj mama tez podcina i mi tez tak zostało
13 maja 2008 at 08:46każdy podcina… tylko że normalny człowiek wie dlaczego… 🙄
22 czerwca 2008 at 10:22hmmm ja polecam pantie provvvvieee tylko nie kladz odzywki od samego czuba glowy, bo beda po kilku godz jak smalec;p
24 czerwca 2008 at 06:29hmmm musisz przede wszystkim wybrac prostownice z płytka ceramiczna. Niestety nie ma jakiejs prostownicy ,ktora wcale nie niszczy wlosow, Gdys wiadomo pali nasze wlosy i potem beda suche :<
28 lipca 2009 at 12:17ja jestem sceptycznie nastawiona do prostownic… bo nieważne jaka, prędzej czy później i tak zniszczy włosy… teraz jest na rynku tyle kosmetyków prostujących, szkoda włosów na prostownicę
- AutorOdp.