• Autor
    Odp.
  • Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

A tam, kazdemu moglo sie zdarzyc 😛

Lalka_z_Porcelany
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 65
    • Stały bywalec

Szkoda, ze taki troche stary ten temat 🙂 ale woodstock uwielbiam. Mam same mile wspomnienia. Zawsze mozna poznac kogos ciekawego. Muzyka tez dobra, chociaz mogliby grac wiecej metalu 😈 Ale ta impreza ma swoj klimat, ktory kocham 😛

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

:)))
    bylam dwa razy-w zarach.

dla ludzi w odpowiednim wieku…ok:)))

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Nie byłam jeszcze nigdy na takim zlotowisku.;p
    Wolę inne klimaty muzyczne. 😉
    Za to moja kuzynka jezdzi systematycznie. 🙂

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Ja byłam raz, ale zamierzam jeździć dalej. 😉

taisa
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 189
    • Zapaleniec

bylam kilka razy-jest to najbardziej popularny rockowy festiwal w Polsce ale nie najleprzy-wole te mniejsze, np, :Wegorzewo, Ostróda, Hunterfest…
    Woodstock sam w sobie jest… zroznicowany-zalezy w jakim celu i z kim sie tam jedzie.Wiadomo ze spotkasz nawalonych cpunow i dzieci z pielucha na pupie. =) co do toi toi i brudu-cóż… nie jest to miejsce dla osób rozpaczających po złamanym paznokciu 🙂

Muzyka, pociągi, atmosfera, słońce, błoto<--- to rzeczy dla ktorych warto tam jechac.

Olgus
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Woodstock sam w sobie jest… zroznicowany-zalezy w jakim celu i z kim sie tam jedzie.Wiadomo ze spotkasz nawalonych cpunow i dzieci z pielucha na pupie. =)

Niestety, jeździ tam wielu ludzi, którzy nie powinni się tam znaleźć.
    Ludzie, którzy chodzą pijani/naćpani przez cały czas trwania Woodstocku, nic nie pamiętając, ludzie szukający zaczepki i okazji do bijatyki, złodzieje, skinheadzi, dzieci, które wyrwały się z domu żeby zasmakować „rock’and’rollowego” życia przez pare dni- alkoholu, narkotyków, seksu z przypadkowymi partnerami.
    Oni włażnie psują opinię imprezy, która z założenia ma być w 100% pozytywna. Ale idiotów nie brakuje, pojawiają się wszędzie.

co do toi toi i brudu-cóż… nie jest to miejsce dla osób rozpaczających po złamanym paznokciu 🙂

Dokładnie.

Muzyka, pociągi, atmosfera, słońce, błoto<--- to rzeczy dla ktorych warto tam jechac.

Atmosfera, jeżli jest się tam z włażciwymi ludźmi jest przecudowna. 😀
    A na niektórych ludzi po prostu nie warto zwracać uwagi!

Heroina
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 140
    • Zapaleniec
    taisa wrote:
    bylam kilka razy-jest to najbardziej popularny rockowy festiwal w Polsce ale nie najleprzy-wole te mniejsze, np, :Wegorzewo, Ostróda, Hunterfest…

A ja osobiżcie wole Jarocin, w tym roku tez sie wybieram 🙂

katia
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 227
    • Zapaleniec

hehe widze że temat odżył 🙂

ja mam tylko nadzieje ze woodstock bedzie w tym roku też.
    a inne imprezy hmm… od 2 lat sie na Jarocin wybieram, a niestety jakoż nie dochodzi to do skutku ;p

Heroina
    Member
    • Zapaleniec

Oby doszło 😉
    Ja mam jakież takie skrzywienie i wydaje mi sie (może niesłusznie), że woodstock jest stanowczo przereklamowany

Olgus
    Member
    • Maniak

Katia, będzie Woodstock w tym roku, z tego co słyszałam to jedynie scena może być trochę mniejsza i mniej zespołów zostanie zaproszonych.

Heroina, o Woodstocku się po prostu najwięcej słyszy, ze wszystkich tego typu imprez, ale temu przysłużyły się media, szczególnie Rydzyka.

Heroina
    Member
    • Zapaleniec

Ja pamiętam jaką pan Romek zrobił aferę kiedy na ostatniej imprezie woodstockowicze oddawali krew dla PCK… to jest niewiarygodne żeby dorosły człowiek mógł wygadywać takie brednie 😐

Ola_La_A
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 23
    • Bywalec

na woodstocku byłam narazie raz,2 lata temu,ale w te wakacje zamierzam znów pojechac 😀
    Przeżyłam tam 4 najfajniejsze dni w moim zyciu 😀 Poznałam mnóstwo żwietnych ludzi,posłuchałam fajnej muzyki,wybawiłam się za wszystkie czasy 😀
    Kto nie był nich żąłuje! 😛
    Naprawdę nie ma się czego obawiać ]:->

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " WOODSTOCK"

Przewiń na górę