Wpadki, wypadki

Wy艣wietlanie 11 wpis贸w - od 1 do 11 (z 11 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    kajdaaa
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Dziewczyny mialyscie jakos wpadke na slubie. Ja boje sie ze ze strachu nie bede umiala zatanczyc pierwszy kawalek ze mi sie kroki pomyla a co najgorsze zamiast powiedziec skramentalne tak to powiem nie 馃檪 to by byla dopiero wpadka.

fiona188
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 33
    • Odp.: 306
    • Pasjonat

A kiedy 偶lub? ja wychodz臋 za m膮偶 dopiero we wrze偶niu 2008. ale powiem Ci szczerze, 偶e mam podobne obawy. By艂am w ostatni膮 sobot臋 na weselu i panna m艂oda by艂a na maxa zestresowana! ale nic g艂upiego nie zrobi艂a 馃檪 my偶l臋, 偶e to s膮 wizje zdenerwowanych narzeczonych! wiadomo 偶lub to wielki dzie艅 itp. ja te偶 mam obawy. ale trzeba by膰 dobrej my偶li. A ludzie, kt贸rych zapraszasz czyli rodzina, najbli偶si przyjaciele, 偶ycz膮 jak najlepiej i nawet je偶li co偶 si臋 wydarzy to nic strasznego si臋 nie stanie! musimy by膰 twarde 馃檪 i nie my偶le膰 o wpadce 馃檪

kajdaaa
    Cz艂onek
    • Maniak

Jeszcze nie planuje slubu, ale slyszalam ze dzieja sie rozne smieszne rzeczy. Mam nadzieje ze nic mnie zlego nie spotka ale z drugiej strony po jakims czasie mozna bedzie miec z tego ubaw.

fiona188
    Cz艂onek
    • Pasjonat

po latach na pewno 馃檪

Olowek
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 36
    • Bywalec

M贸j 偶lub na szcz臋偶cie oby艂 si臋 bez wpadek, ale za to u mojej kole偶anki….. Mamy takiego ksi臋dza kt贸ry jest burakiem i w og贸le…., opr贸cz tego musi by膰 tak jak napisane, s艂owo w s艂owo, Pan M艂ody zestresowany, r臋ce si臋 trz臋s膮, ksi膮dz ka偶e mu powtarza膰 s艂owa przysi臋gi, Pan M艂ody:”Oraz 偶e NIE opuszcz臋 ci臋 a偶 do 偶mierci”, na to ksi膮dz”脜鹿le, jeszcze raz – oraz 偶e CIE NIE opuszcz臋 a偶 do 偶mierci”, Pan M艂ody:”Oraz 偶e NIE opuszcze CI臉 a偶 do 偶mierci”, ksi膮dz z lekka poirytowany:”oraz 偶e CIE NIE opuszcz臋 a偶 do 偶mierci”, Pan M艂ody swoje. Panna M艂oda w 偶miech, powtarza艂 4x a偶 powiedzia艂 poprawnie ca艂膮 regu艂k臋. Ten ksi膮dz to poprostu katastrofa, wiadomo przecie偶 偶e mo偶na sobie samemu przysi臋g臋 u艂o偶y膰, byle tylko znalaz艂o si臋 to co obowi膮zuje, a mo偶e by膰 „ubrane” w inne s艂owa.

Roxana
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 127
    • Zapaleniec

A u mojej kole偶anki te偶 by艂a wpadka 馃檪 Pan M艂ody si臋 tak zestresowa艂, 偶e pomyli艂 obr膮czki i wk艂ada艂 swojej przysz艂ej 偶onie swoj膮 obr膮czke.

fiona188
    Cz艂onek
    • Pasjonat

no ten ksi膮dz to jaki偶 偶wir. to nie 偶wi臋to ksi臋dza tylko pary m艂odej! ksi膮dz powinnien wykaza膰 si臋 odrobin膮 taktu i taki ma艂y b艂膮d po prostu zlekcewa偶y膰 (zreszt膮 czy przestawienie s艂贸w to b艂膮d? 馃檪 ) aby para m艂oda nie mia艂a dodatkowego stresu!

gosiaczekk85
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 18
    • Bywalec

ja w s艂owach przysi臋gi troch臋 zamieni艂am s艂贸wka…zamiast nie opuszcz臋 Cie…to nie odpuszcz臋 ci az do 偶mierci. Ca艂e szcz臋偶cie, 偶e go偶cie tego nie wy艂apali, tylko na kasecie wida膰 偶miej膮cych si臋 w tym momencie 偶wiadk贸w… 馃榾 no i czasem m膮偶 mi przypomina wpadke 馃槅

muszka_bzzz
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 599
    • Zas艂u偶ony

no ja s艂ysza艂am podobna sytuacje , ale pan m艂ody z nerw贸w sie pomylil i poiwedzia艂 ” i 偶e ci臋 niedopuszcz臋 az do smierci”[/b]

kajdaaa
    Cz艂onek
    • Maniak

w sobot臋 moja ciocia wychodzi艂a za m膮偶 i nie wiem czy to mo偶na uzna膰 za wpadk臋 ale gdy sk艂ada艂a przysi臋g臋 to si臋 pop艂aka艂a i by艂o w jej g艂osie s艂ycha膰 wielkie wzruszenie. M贸wi艂a 偶e ze szcz臋偶cia 馃槅 Ma 33 lata

sylwia78
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 6
    • Pocz膮tkuj膮cy

jA NA SWOIM SLUBIE KTORY BRALAM 10 LAT TEMU POWIEDZIALAM I NIE DOPUSZCZE CIE AZ DO SMIERCI , A BYLAM W 8 MIESIACU CIAZY I ZALOZYLAM MEZOWI OBRACZKE NA LEWY PALEC . NADAL SIE KOCHAMY I JUZ NIEDLOGO 11 LAT JAK BEDZIEMY PO SLUBIE

Wy艣wietlanie 11 wpis贸w - od 1 do 11 (z 11 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋