Wreszcie coż trafionego- na pupę i brzuch

• Autor
    Odp.
  • ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

ja kupiłam z tej samej seri serum do biustu i jest ok.i co ważne -jest wydajny

maljoanna
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Ogólnie moim zdaniem kosmetyki firmy Oceanic z serji AA sprawdzają sie w pielęgnacji ciała i nie drogie.Często kupuje kosmetyki AA najbardziej lubie używać:
    -Balsam do ciała z ekstraktem z aloesu i olejem Avocado
    -Jogurtowy balsam do ciała oraz taki sam żel do mycia ciała
    – AA Deo Sensitive
    -AA Sensitive płyn do higieny intymnej,mój mąż lubi taki zel dla mężczyzn w granatowej tubie
    -krem do rąk i paznokci z ekstraktem z malin i witaminą A

Polecam!!!!

maljoanna
    Member
    • Pasjonat

Na brzuch i pożladki serdecznie polecam Aktywne serum modelujące brzuch i pożladki(slim extrime 3 D Spa!) EVELINE COSMETICS.Serum ma konystęcje jasno zielonego żelu,bardzo ładnie pachie i szybko się wchłania,ciało nie jest klejące co zdarza się przy stosowaniu innych żeli tego typu.Naprawde działa,normolnie czuć jak skóra na brzuchu i pożladkach napina się i staje się jędrniejsza.Żel daje uczucie lekkiego mrowienia i chłodu.Trzeba go używać 2 razy dziennie…
    Teraz w sprzedarzy są tubki w których jest 25%więcej produktu gratis 🙂

Venus
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 640
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Na brzuch i pożladki serdecznie polecam Aktywne serum modelujące brzuch i pożladki(slim extrime 3 D Spa!) EVELINE COSMETICS.Serum ma konystęcje jasno zielonego żelu,bardzo ładnie pachie i szybko się wchłania,ciało nie jest klejące co zdarza się przy stosowaniu innych żeli tego typu.Naprawde działa,normolnie czuć jak skóra na brzuchu i pożladkach napina się i staje się jędrniejsza.Żel daje uczucie lekkiego mrowienia i chłodu.Trzeba go używać 2 razy dziennie…
    Teraz w sprzedarzy są tubki w których jest 25%więcej produktu gratis 🙂

też tego używam,chociaż często zapominam =)

Malinka
    Member
    • Tematów: 31
    • Odp.: 527
    • Zasłużony

Ja uzywam tego 3d na brzuch i posladki. Nie zgodze sie z tym ze go tak zachwalasz;p Wcale nie pachnie tak slicznie, tylko mocno mietowo az oczy szczypia 😛 po malu sie wchlania i przez jakis czas skora jest troche klejaca 🙂
    Takie moje spostrzezenia 🙂

maljoanna
    Member
    • Pasjonat

Mnie podoba się ten zapach,to prawda jest intensywny(mentol) myżle ze jest to naturalne bo żel ma własnożci chłodzące ,preparat w mojej ocenie sprawdza się w pielęgnacji brzuszka i pupy.Najbardziej lubie to wrażenie chłodu i to mrowienie 😀
    Normalne jest to ze nie każdemu odpowiada to samo….
    Ile brzuszków i pupek tyle będzie opinni 🙂

maljoanna
    Member
    • Pasjonat

Gdy byłam u swojej mamy użyłam jej prepratu Garnier Intensywna Pielęgnacja Płaski brzuch Antycellulitowy rool-on .środek ma fajny aplikatorw kształcie wałka ma wygładzać fałdy i cellulit. Masaż tym aplikatorem jest przyjemny ale czasochłnny.Nie moge jednak szczegółowo wypowiedzieć na temat tego żrodka bo użyłam go tylko raz,jednakże myżle ze warto spróbować poużywać tego specyfiku,napewno jak skończy mi się żel 3d to zakupie sobie Garnierka….

srubokret
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

ja uzwałam z serii AA taki zielony balsam na cellulit ale nic a nic nie pomogło i jeszcze sie kleił a od 2 tygdni uzywam Z Evenline serum efekt 3d Spa i szczerze powiedziawszy bez zachwytu. owszem,skóra jest gładsza i bardziej napieta ale cellulit nadal jest a chce podkreslic ze nie jest wcale az tak duzy, nie mam zadnych brzuzd i tym podobne rzeczy. tyle sie o nim naczytałam,ze kobiety centymetry po niem gubiły,ale na mnie to nie działa (niestety ! 👿 ) ale kupić można, cena jest przystepna. i ekstra chłodzi 😀

cocalola
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 63
    • Stały bywalec

kupilam tydzien temu, wlasnie zapach mi sie najbardziej spodobal i prosze…. nawet ma swoj wlasny watek na forum .. 🙂

Alexandraa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 351
    • Pasjonat

A coż naprawdę skutecznego na cellulit?

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

zmiana nawykow zywieniowych, cwiczenia i masaz. zadek kosmetyk ci nie pomoze.

Alexandraa
    Member
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

zmiana nawykow zywieniowych, cwiczenia i masaz. zadek kosmetyk ci nie pomoze.

Zmiana nawyków żywieniowych: nierealne.

Ćwiczenia: będzie basen ale to głownie na kręgosłup bo od tego ciągłego siedzenia za biurkiem boli 😕

Masaż: eee, nieee

parvati
    Member
    • Guru

no to nos celullitowe bryczesy:)))
    nie moj tylek, nie moje uda…

Alexandraa
    Member
    • Pasjonat

Ja tam jestem zadowolona i aż tak mi mój mikroskopijny cellulicik nie przeszkadza… . 😀
    Niech sobie będzie – a co mi tam – orzecież nie mogę być cała idealna, nie? 😛

parvati
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Ja tam jestem zadowolona i aż tak mi mój mikroskopijny cellulicik nie przeszkadza… . 😀
    Niech sobie będzie – a co mi tam – orzecież nie mogę być cała idealna, nie? 😛

sama sobie przeczysz. po co w takim razie pytasz o cos skutecznego?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Wreszcie coż trafionego- na pupę i brzuch"

Przewiń na górę