- AutorOdp.
- 21 marca 2008 at 19:57
Bo interesuje mnie czy jest coż skutecznego… Nie wolno się zapytać?
Przecież nigdzie nie napisałam, że walczę z cellulitem :]26 maja 2008 at 23:14[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
zmiana nawykow zywieniowych, cwiczenia i masaz. zadek kosmetyk ci nie pomoze.
Zmiana nawyków żywieniowych: nierealne.
Ćwiczenia: będzie basen ale to głownie na kręgosłup bo od tego ciągłego siedzenia za biurkiem boli 😕
Masaż: eee, nieee
Jak masz wade postawy to ten basen tak srednio temu zaradzi. jedno z bardziej mylnych przekonan – ze basen niweluje te wszystkie skoliozy i temu podobne.
27 maja 2008 at 12:16Ale basen to rekreacyjnie a przy okazji dla zdrowia bo muszę mieć dużo ruchu.
Poza tym w szpitalu mi powiedzieli, że basen jak najbardziej.28 maja 2008 at 14:57Basen rozwija duzo partii miężni. Co do wad kręgosłupa to akurat wspaniały „lek” na leczenie gdyż rozwijanie mięsni pozwala na np.wytrzymanie prostej postwy ciała itd.a już napewno woda żwietnie relaksuje zmęczone plecy…
30 maja 2008 at 10:14Juz pisałam wczesniej ale ze nie w tym watku to dopisze sie ,na pupe i brzuch i jeszcze cellulit mnie bardzo pomogła kuracja od wewnatrz tabletki Inneov cellulite.Zaczełam je brac bo na mnie niestey kremy nie działały.
2 czerwca 2008 at 19:52Podobno różne rodzaje cellulitu występują, może dlatego kremy na wszystkie pożladki równo nie działają?
5 czerwca 2008 at 09:00tak występują 4 rodzaje cellulitu takie jak twardy, miękki, mieszany i wodny. Dlatego aby okreżlić pielęgnacje i jakie zabiegi by były potrzebne trzeba iżć do specjalisty. Ja poszłam do Instytutu Erisy i powiem wam że już mogę chodzić w mini 🙂
- AutorOdp.