wybielanie pasta do zebów?

• Autor
    Odp.
  • bella123
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 49
    • Stały bywalec

Nie stać mnie niestety na wybielanie u dentysty a zależy mi, żeby moje żeby były białe jak kiedyż – piję kawę, popalam i efekt jest taki, że sa żółte szczególnie przy dziąsłach. Macie jakież przetestowane pasty do zębów, które nie sa drogie a dobrze wybielają?

livia7
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Moja paląca siostra stosowała pastę Rembrandt i była zadowolona z efektów. Teraz już jej nie potrzebuje, bo rzuciła palenie 🙂

znaczek
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

BlanX Med jest żwietna pastą wybielająca i wcale nie kosztuje tak dużo, jak pozostałe tego typu pasty. Jak się poszuka w aptekach internetowych, tych tańszych typu e-lek.pl, to na pewno znajdzie się jeszcze taniej, niż gdzie indziej.

bubblegum
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 79
    • Stały bywalec

Ponoć większożć past wybielających niszczy szkliwo zębów przez to, że ma te granulki w sobie, które rysują czy tam zdzierają szkliwo. Fajnie działają paski wybielające, moja mama używała i naprawdę jej pomogły, ale dentystka mi mówiła, że to też nie jest takie do końca dobre.

tutku
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Pasty wybielające są mocne dlatego nie należy stosować ich zbyt długo. Są chyba też jakież płyny wybielające. Moja siostra kiedyż stosowała. Wypytam:)

zin
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 182
    • Zapaleniec

Ja używam clinomyn (od wielu lat). Jakiż czas temu próbowałam BlanX Med, ale byłam bardzo niezadowolona z efektów. Prawdą jest jednak, że te pasty potwornie niszczą szkliwo (ja też w teorii jestem mądra).

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " wybielanie pasta do zebów?"

Przewiń na górę